Zkušenosti s porodem ve 26. týdnu těhotenství?
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti jsem 26 +3 27 tt tvrdlo mi břicho ráno sem krvácela ale pak už nic pohyby sem necítila jela sem do nemocnici a rovnou si mě tu nechali nález čípku byl 7 mm kontrakce cca po hodině chtěla bych se zeptat jestli máte s tím zkušenosti jestli jste porodila nebo vás udržovali co nejdéle děkuju
Dokud nepraskne voda, tak můžeš rodit ještě o dost později. Jsi stále hospitalizovana? Ideálně se minimálně hybej, jen zachod a sprcha a cekej. Držím palce. Me takhle zastavovali porod v 28tt s dvojcaty, nepraskla mi naštěstí voda, takže po týdnu hospitalizace me propustili, 2 tydny jsem přes vanoce pobila doma a pak az do porodu jsem byla v nemocnici. Rodila jsem nakonec 36+1,plánovány cisar. Voda mi nikdy nepraskla :D
@squezy ještě sem hospitalizovaná když čípek bude stejný a nebudu mít bolesti půjdu zítra domů tak snad vše dobře dopadne též mi u prvního porodu nepraskla voda 😀
@sisa158 děkuju že jste se podělili o vaše zkušenosti
Mám strach je to brzy sem 26+4 dnes aby šla rodit tak uvidíme co bude dál snad vše bude v pořádku a hlavně malá to je nejhlavnější ☺️
Take mi hrozil predcasny porod, kratky cipek. Lezela jsem nejakou dobu v nemocnici a pak teda s prisnym klidovym rezimem doma. Opravdu jsem jen lezela, chodila na wc a do sprchy. Zadne vareni, poklizeni apod. Ono to doma strasne laka neco delat, ale opravdu doporucuji poctive lezet. Drzim palce.
Porodila jsem dcerku ve 27. tt (26+2). Týden před tím mi začala odcházet hlenová zátka, bolesti jsem neměla. 4 dny před porodem mě hospitalizovali, dávali atb a kortikoidy, ale porod se nepodařilo zastavit. Malá byla v porodnici na neonatologii 3 měsíce a je naprosto zdravá.
Jinak jsem začala krvácet noc před samotným porodem, bylo to jako bych měla menstruaci a to rozhodlo, že už lékaři nechtěli čekat a malá šla (přirozenou cestou) ven.
@mimi1004 dobrý den děkuju že ještě se podělila o svojí zkušenosti chtěla bych se zeptat kolik malá vážila a měřila muselo to být psychicky náročné
Vážila 720 g, ale neměřili ji. Říkali, že výška není podstatná, důležité je, aby přibírala. Domů šla s 2550 gramy.

Ahoj,.když jsem čekala dvojčata přesně 26+3 mi odtekla plodová voda. Ale neměla jsem žádné kontrakce. Píchli mi kortikoidy na dozrání plic,antibiotika do žíly a musela jsem ležet,udělali testy na všechno možné každý den sledovali zánětlivé parametry.Rodila jsem přesně 28+0 . Antibiotika přestala zabírat, hrozilo velké riziko infekce.