icon

Zvracení, průjem v těhotenství = pohotovost?

andreaseda
1. dub 2018

Ahoj holky. Nezlobte se ze otravuji. Sama takové druhý komentářů nemam rada ale už tem maminkám trochu rozumím. O co jde? Cely den zvracim, mam prujem a už nemůžu snad ani chodit. Jde mi o to jestli je třeba možný ze je to tím ze se mi miminko otočilo a dela neplechu se žaludkem? Nic nesmím, nic nevypiju. A když ano tak se premahamaby to ve me zůstalo. Mam si zajet ted na pohotovost nebo zbytecne plasim?

joygiorgo
•
1. dub 2018

Hrozi ti dehydratace!

newwi
•
1. dub 2018

Mela bys jet!!!!Mohou te zavodnit!!!!

hanih
•
1. dub 2018

Jela bych, už jen proto,ne jsi těhotná. Přesně, hrozí dehydratace. Na pohotovosti ti daji kapačku a něco na zklidnění žaludku. Nemyslím, že to je tím, že by se miminko otočilo. Bude to mít jiný důvod. Doktora by to chtělo. Jako v tom stavu, v jakém píšeš, že jsi, bych uz jela na pohotovost i jako netěhotná...

mku
•
1. dub 2018

Ja bych taky jela... mela jsem typicke hypermesis gravidarum od 8tt do 20tt.. poprve jsem to podcenila a vezla me rychla s tezkym otresem mozku... podruhy jsme jeli relativne vcas, ale taky jsem si na kapackach pobyla vic jak tyden

kackakastanka
•
1. dub 2018

oni to umi zastavit kapackou, tim, ze jsi tehotna, tak bych jela, otázka je na koho narazis, nevim, v jakem jsi tydnu, jela bych nekam, kde berou tehotny, at to nejak nepokazi..., pripadne, pokud mate nekde lékárnu s nocnim provozem, tak zazracne na zaludek pomaha Kulisek, je to pro deti, ale pomaha vsem..., otázka spise je, zda to nejak nesouvisi s tim, ze jsi tehotna.... proto bych jela nekam, kde tomu rozumi

mku
•
1. dub 2018

@kackakastanka urcite bych jela na gyndu... tam fakt zazracne pomuze kapacka... za den za dva to bude mnohem lepsi a hlavne udelaji utz ze mimi je v poradku... jak rikali na pohotovosti me: lepsi prijet petkrat zbytecne nez jednou pozde