Máte zkušenosti s pomůckou Aniball pro přirozený porod?
Kamarádka mi říkala,že do toho šla.. Přišlo ji to jako dobrá věc pro lehčí porod. Bohužel zatím nevím jak s tímto balonkem byla spokojena ,protože malá je pořád u ní v bříšku 😉 .Mě by zajímalo jestli s touto pomůckou máte zkušenosti a jaké? 😕 Stojí za to si to koupit ,pomůže to nebo ne? :-N Silně přemýšlím o tom,že si to objednám a zkusím to 😃

•
21. srp 2015Dneska cvicim 9tý den a mám 26cm. Termín mám až za 2 týdny, ale cítím ze to bude dřív. No sem zvědavá, jestli mi to pomůže k tomu aby ten nástřih nebyl..
0
A jak s tim presne? Zastrcit, nafouknout - jak poznam na kolik cm to je? - a jak je uvnitr nafoukky, tak pak ho vytlacit? A znovu? Kolikrat denne vytlacovat?
@anniesfibis v balení je přiložený metr, balonek zastrčíš, nafoukneš a vytlačíš->pak změříš 😉 takhle trénovat tak 20 minut jednou denně a porod je jedna báseň.....mě trval od začátku až do konce porod 4 hodiny, bez jakékoliv ranky a mohla jsem hned fungovat, dokonce jsem dala dítko manželovi a zvedla se, že jdu čůrat 🙂 pododní asistentka byla vyděšená, že vůbec chodím, ale doslova bych mohla odejít po svých s děckem v ruce a to byl můj první porod. Přesně jsem věděla jak tlačit a opravdu byla malá venku v řádu sekund, ani rukavice si sestra nestihla nandat 😃
Ahoj holky tak ja se také přidávám,začala sem v pondeli na 21 dnes sem cvičila po 3.a dala sem 23,ale jako ten tlak to ke masakr ,ale u porodu to ke prý větší masakr ten tlak 😔 no tak uvidime. My máme prý uz ted hlavounka. Malý mel 4 týdny zpět obvod 30 Cm takze mam strach ze budeme mít tak 37 😔 sem ted 36.tyden
@janickovai dobrý den, mrkněte ke mně na bazárek, zrovna prodávám A jinak doporučuji, já měla taky až u druhého porodu a bylo to nesrovnatelně lepší
Maminky, také prodávám aniball. Je ještě rok v záruce a použitý pouze s kondomem. Měla jsem ho až u druhého porodu a můžu vřele doporučit. I když jsem ho stihla použít jen párkrát, porod trval 2 hodiny 20 minut a bez nástřihu. Ve srovnání s prvním porodem jsem se po druhém porodu cítila skvěle, jako bych ani nerodila.
@lindaaa10 Myslím, že to ničemu nevadí. Taky jsem zaváděla více a hlavně mi tam balónek vždycky sám zajel hlouběji než jsem chtěla a nic se nestalo. Nacvičeno 27cm a bez nástřihu, jen jeden steh, protože malá měla ostré nehtíky a strčila mi tam ručičku, takže malé natržení, nic hrozného. Takže cvič cvič a ničeho se neboj 🙂
od kdy jste holky cvicily? Uz bych nejradeji zacala, ale asi je jeste brzy..
Holky, tak moje zkušenost s Aniballem je víc než dobrá. Zaváděla jsem až po držátko, no asi by se to nemělo, ale ničemu to nevadilo. Zkoušela jsem už ve 33.týdnu a natvrdo jsem začala trénovat ve 36.týdnu. Do porodu jsem nacvičila něco přes 30 cm a bylo to docela pracný vytlačit. Tlačila jsem postupně a pomalu klidně deset minut. Je to pěkná otrava, ale vyplatila se😉
Malej měl přes hlavičku i hrudníček 34 cm a já byla bez jediného škrábance a okamžitě jsem mohla na nohy😘 Díky tréninku jsem věděla jak tlačit a vše šlo jak po másle.🙂
Takže trénujte dál děvčata😘
Malej měl přes hlavičku i hrudníček 34 cm a já byla bez jediného škrábance a okamžitě jsem mohla na nohy😘 Díky tréninku jsem věděla jak tlačit a vše šlo jak po másle.🙂
Takže trénujte dál děvčata😘
Holky, o Aniballu jsem uvažovala, ale furt mi v hlavě vrtá jedna věc. Jak je to pak s vnitřním stažením? Porod vlastně jednorázově vše roztáhne a pak už to zřejmě neni jako dřív. Takhle se vše roztahuje úmysleně. Není pak větší problém se stažením?
@tacosestydi podla mna s tim problém byt nemůže, lebo je to sval...a po porodu ti taky nezustane roztazena, ale stahne se ti...tady jde spis o to pomoct tomu, aby to bylo pruznejsi...teda spon to chápu tak ja...aby sa ti to tim trenovanim nastavilo tak, ze to nebude jednorazovy "šok " u toho porodu
@tacosestydi
@sisina28 svaly budou jen pruznejsi. Aniball funguji i ke zpevneni panevniho dna. Nafoukne se a pak se vevnitr vtahuje a svaly se zatinaji aby se posilily. Ja zadne obtize po porodu nemam i kdyz predtim jsem mela potize s inkontinenci😃
@sisina28 svaly budou jen pruznejsi. Aniball funguji i ke zpevneni panevniho dna. Nafoukne se a pak se vevnitr vtahuje a svaly se zatinaji aby se posilily. Ja zadne obtize po porodu nemam i kdyz predtim jsem mela potize s inkontinenci😃
@tacosestydi není problém vůbec žádný. Používala jsem něco podobného (Epino) v obou těhotenstvích a paráda. Na MS používám kalíšek a klidně můžu mít ten malej (sedí mi i větší, kombinuju to podle síly MS).
Začni psát odpověď...

Odešli