Tipy na výlety v těhotenství po ČR
Ahoj všem,najdu tady nějaké nápady kam vyrazit v těhu(jsem teď ve 31tt) na poslední společnou dovolenou ve dvou s manželem? Nějak nás nic nenapadá krom asi 3 jednodenních výletů.Wellness nemůžu,šplhat do hor nemůžu,dlouhý tůry nemůžu,na kolo,brusle nemůžu,sápat se k hradům taky ne a válet se někde v hotelu v posteli nás nebaví a doma už vůbec ne.Jsem doma od března a už mi z toho slušně hrabe takže bych ráda aspoň tu poslední dovču nějak užila.Budu ráda za každý nápad kam se podívat,kam jít,kde to nebude nějak extra náročné pro ufuněnou kuličku 🙂
my jsme byli 2 a kousek měsíce před porodem v Berouně, zvládla i jsem Karlštejn, Koněpruské jeskyně, Žebrák a Točník. Ty kousky z parkoviště do cíle jsem vždy zvládla ujít. Jinak měnapadá třeba Lednicko - Valtický areál - to není žádné sápání k hradům
My si udělali týden poznávání čr - vždy 2 dny někde - Tábor - tam to byla teda fuška vydrápat se od vody na náměstí 😀, Český krumlov, Kutná hora. A jedno odpoledne jsem se moc ráda válela v penzionu v posteli 😉
My jsme byli v mém 34 TT v Harrachově - čertova hora lanovka a Mumlavsky vodopád, druhy den hora Kozakov- autem a Sychrov
Záleží odkud jste? My byli loni ve Zlíně v zoo, byi jsme tam snad 4 hoďky, krmení rejnoků, obídek uvnitř areálu u zámku. Cestou nazpět v Kroměříži zámecké zahrady. Ještě doporučuji Lednici, procházku po zahradách, Minaret, výstava písečných soch, kolonáda, v létě hrají i letní kino.
Děkuju moc za nápady,snad něco vybereme a vymyslíme.Jinak jsme od Kutné Hory takže okolí tady máme projitý až na pár vyjímek.Ale ty Koněpruský jeskyně a mumlavský vodopád se mi moc líbí 🙂

jižní čechy? nevím odkud jste....