1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@ivapo Ty jsi koukala do profilu na ty fotky? 😉 To jsem měla po tom prvním ostříhání. Zase uvažuju, že se k blond vrátím, ale pak vidím nějakou pěknou červenou a je konec. 😒 Jsem dnes přesně týden po ET.
@marmina no jak jsme byli v tom Podolí včera...tak nám dr. říkal, že ať počítáme s tím, že až počnem,a mimčo se narodí, že budou starosti...tak jsme říkali, že to víme...tak nám popřál, at se nám brzo zadaří..ten Madar je příjemnej chlápek, milej...tu a tam vtipnej na těch konzulacích..
@mia75 no vidis to je dobre vedet..jezis chudacek..a proc si v nemocnivi, jake mas problemy?
@martina_81 tsk to tady na dlouhe vlasy me melir vysel na 1500 tak sme ukecaly kadernici vzdy k nam prijede udela me i kamaradku a zastrihne manzela a mam to za 400.
@kive76 tak mě jednou bolela osmička, ale tak, že už nezabraly ani opiáty z lékárny 😀 😀 myslela jsem že budu narážet hlavou do zdi a tak jsem musela a nakonec jsem to odnesla tak, že mě vyrvali ty osmičky všechny čtyři. vždy dvě a dvě naráz a od té doby mě tam fakt nikdo nedostane 😀
@kive76 já jsem taky myslela, že to nepřežiju. Hubu jsem měla jak kubánskej hudebník 😀 A tvář jsem měla celou modrou, pak žlutou a postupně to bledlo. Jak kdybych dostala po tlamě. tak strašně mě to páčili. Je fakt že samotnej zákrok nebolel ( a strach jsem měla příšernej, dokonce jsem i bulela jak malá holka a řekla, že pusu neotevřu 😀 ) ale potom když to přišlo k sobě, jsem myslela že umřu
@malinka_02 tak to je krásná cena. 😉 Já si to teď ostříhala sama, tak mám zas na dlouho pokoj. 😀
@kive76 ja na mocak hrozne trpim ted sem byla na operaci a nejcasteji sem to mela po sexu a to ne zadna divocina ale dostanou se tam bakterie, pak treba po nejakem vecirku kdy sem malo spala a pila vino ktere drszdi..
@mmirunda super ze mrcha dorazila a bohuzel jo vsechno se furt podunuje..co uz mate za sebou za testy?
@malinka_02 jj jsem za mrchu ráda, ale jemi blbě jak psovi a kroutím se jak žížala, chci se vidět jak to vydržím dneska do večera v práci ☹ Za testy nemám za sebou nic, já bych měla být v pořádku, jen máme hodně špatné spermio. Takže proto to IVF. Mě dr dělal jen hormonální profil a teď mě ještě před IVF bude čekat odstranění cysty, tak snad to zvládnu, jsem posera

@mmirunda rikal mi co mam sevou donest od sveho gyndarea taky zpravu z nemocnice a takove veci no musela jsem si to napsat jinak bych to vse uz zapomela 😀 jo a ptal se na MS jaka byla a moc radost nemel 😖