icon

1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti

rory_g
12. únor 2012

Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂

danny38
27. čer 2012

@rory_g Ten paralen můžu i když beru Prednison a Utrogestan?

saraha2
27. čer 2012

@sarinka_nevesta testni!!!!!šupky,dupky 😉

rory_g
autor
27. čer 2012

@danny38 snad jo...jen mezi tím musí být rozestup, nepolykat to spolu. Nebo ještě počkej na Mirundu, určo poradí, je z lékošky 😉

saraha2
27. čer 2012

@danny38 jo,jo..

danny38
27. čer 2012

@rory_g Zkusila jsem zavolat do caru a dr. řekl, že můžu paralen, děkuji moc za radu a pro příště kdyby měl někdo další stejný problém, tak už budeme vědět 🙂

sykorka12
27. čer 2012

@martina_81 taky jsem dneska tyden po ET jak se citis ja dobre v utery jsem mela hroznou migrenu a protoze jsem si nemohla nic vzit byl to mazec az jsem z toho zvracela 😒
@danny38 ja ted nevim jak na tom jsi,muze se snad jen paralen ale ten moc nepomaha,me jinak pomohl brufen,valetol,aulin ale v tehotenstvi radsi ne 😲
@sarinka_nevesta muze to byt i zahnizdeni mimiska,preju at to vyjde 🙂

danny38
27. čer 2012

@sykorka12 Mě na bolest zabírá snad všechno a paralen mám odzkoušený že zabere, tak ho do sebe hodím a bude to 🙂

sarinka_nevesta
27. čer 2012

moc děkuju holky..ale s testem počkám..jsem trochu pověrčivá a řekla jsem si že to vydržim do 1.7. (co mi řekl doktor) a pak to dobře dopadne...takže to PROSTĚ MUSIM vydržet 🙂

sykorka12
27. čer 2012

@danny38 no tak to mas jeste dobry,me kdyz neco je tak se naladuju prasky,tak pak uz mi obycejny paralen nemuze zabirat 😒

martina_81
27. čer 2012

@sykorka12 je mi fajn. 😉 Migrény teda taky nesnáším, ale nikdy jsem z toho naštěstí nezvracela. 😒

sykorka12
27. čer 2012

@martina_81 prave ze me je taky moc dobre ani zadna unava ted,to po ET jsem byla strasne unavena a prospala bych cely den,lezis odpocivas nebo jak fungujes,ja jsem prvni dny odpocivala a ted uz pomalu neco delam a chodim na prochajdy,myslim ze uz je stejne rozhodnuto,bud a nebo 😲

malinka_02
27. čer 2012

@mmirunda a u tebe ji taky nechteji? Me tam prave zjistili musci mthfg nebo jak se to pise a homozygotni homocystein tak cekam co s tim zase..A ty cysty myvas? Ja je nikdy nemela, teda nikdo nikdy nerikal ze mam tak nevim proc by ted mela byt ale nevim..
@kive76 aha tak to jo.
@saraha2 to ja si budu muset pichat sama mm na to nema tak sem na sebe zvedava a jeste asi fragmin takze dve injekce.
@sarinka_nevesta to te obdivuji ja uz bych testla..

martina_81
27. čer 2012

@sykorka12 taky už tak nějak trochu funguju, děsně mi chybí pohyb, ven nemůžu, protože jsem na PN a bez vycházek a jsme na bytě, takže ani třeba procházka po zahradě nehrozí. 😒 Taky myslím, že už je rozhodnuto a jen se bojím, co tam za pár dní najdu...

zana21
27. čer 2012

@martina_81 @sykorka12 Holky,a jak se cítíte? Pozorujete na sobě něco? A kdy plánujete testnout? 🙂

rox
27. čer 2012

Holky ja dneska cetla, ze rocne se narodi pres 3,5 miliionu deti za pomoci lekaru (na celem svete) a bylo zjisteno, ze takto narozene deti jsou postizeny vice (8,9%) nez normalne narozene (5%). No taky ale vsechny tady vime, ze vyvolana ovulace a pregnyl zvysuji riziko potratu (ja zamlkle tehu), ted nase Winterska ma taky smutny konec.....nejak na me zase padla depka

kiwisek
27. čer 2012

holky, tak mě napadá, ze byh si v tomhle období asi nemela barvit vlasy, ze, 😒 uz to mam desne odrostly a vypadam priserne, ale rikala sem si, ze ta chemie asi nebude moc dobra pro embryjka ted...
co si o tom myslite? 😕

martina_81
27. čer 2012

@zana21 nic nepozoruju, je mi pořád stejně, občas mě bolí břicho a mám nalitý prsa, ale to už mám asi od OPU, takže změny žádný. 😉 Testovat budu možná v neděli.

unkarka
27. čer 2012

krásné odpoledne tak jsem si včera byla u bývalé šefové pro peníze a ještě mě kráva obrala o 1000.Tak jsem se tak naštvala a hned s ní mluvila a ještě mě div nesprdla.A dneska jsem zjistila že mi ještě má proplatit 5 dnu dovolene což jsou asi 4000.Hned jsem ji psala a žádná odezva 😠 To je jednání coooooooooo 😠

unkarka
27. čer 2012

@kiwisek ahojky myslíš že by to na mrnousky melo nejaky vliv??

kiwisek
27. čer 2012

@unkarka prave nevim, ale barveni je prece celkem slusna chemie...a pronika to do vasu, tak myslim, ze i do tela ...

marmina
27. čer 2012

@danny38 já mám dojem, že mi v těhu dovolili i jeden ibuprofen na migrénu
@kiwisek osobně bych si v těhu hlavu chem. barvou nebarvila (proto používám hennu, je prý dobrá i na padání vlasů)
@unkarka hrůza šéfová 😝
@rox tak to je docela dost smutný rozdíl s tím postiženým ☹ někdy mám obavy z toho všeho, třeba jak skončí ženy co v mládí prodělaly ivf...(raději ani nemyslet...)

zana21
27. čer 2012

@martina_81 Já také nic nepozoruji, mě ani nebolí břicho. Tak to budu držet palečky na neděli 🙂

mmirunda
27. čer 2012

Tak a telefonát právě proběhl. Všechno se posunuje ☹ Měli nám volat výsledky Martinovi krve a někdo se na to asi vybodnul 😠 😠 Martin bude muset chodit 6! týdnů na nějaké injekce a po nich by se mělo zlepšit spermio a začneme prý až dalším cyklem ☹ Takže tento měsíc zase budu jenom a jenom čekat. Na kontrolu s cystou půjdu tak cca za 4 týdny, těsně před další mrchou ☹ chjoooo to čekání mě zničí ☹

mmirunda
27. čer 2012

@malinka_02 nene cysty jsem nikdy neměla ☹ tohle je první ☹

marmina
27. čer 2012

@mmirunda cože??? ☹ to si dělají pr...??? mrzí mě to, sama vím, jak je čekání a protahování toho všeho náročné... 1.IVF jsem měla v březnu a jestli půjdu na druhé v srpnu je ve hvězdách...

mmirunda
27. čer 2012

@marmina Jojo, kdybych nebyla v práci, tak si asi i pobrečím. Klidně už ty injekce mohl píchat a sladilo by se to, takhle zase zbytečně další čekání ☹

marmina
27. čer 2012

@mmirunda jestli tě povzbudí aspoň to, že třeba půjdem do boje spolu?...užiješ si léto, koupání...

unkarka
27. čer 2012

@mmirunda tak to je neskutečné!To čekání je strašné ale zase to bude určitě stát za to 😉

strapula
27. čer 2012

@mmirunda to jem luto☹ zase cakat...ach jo,ktovie ako ja dopadnem...

kiwisek
27. čer 2012

@mmirunda jaké injekce, rekli ti? na tvorbu testosteronu - nebido? určo se na to zeptej!!