1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@pawlla Tohle si vůbec nepřipouštím, že by to nemuselo dobře dopadnout a každopádně budu doma a budu ležet, abych něco nezanedbala. Napůjčuju si knížky z knihovny a budu číst a číst a spát 😀 To bude pardáa 🙂 Už aby to bylo ... ale neboj, uteče nám to rychle. Budeme se vzájemně podporovat. V tom srpnu nás do toho jde víc 😉
@pawlla tak my musíme mít ICSI určitě a půjdeme asi do PICSI ať je jistota, PK taky dáme a uvažujeme i o AH, ale ještě se rozhodneme na základě toho jak to bude vypadat a co nám doporučí. Vzhledem ke spermiu už prve Gogela říkal že PICSI bude nejlepší 🙂 Přopravuju se na tu sumu co nás to bude stát, ale tak na první pokud už mám našetřeno snad dost a když se podaří, holt nám pomůže rodina 🙂
@dadenka111 Jééééééééééééééééééééééééé fotkuuuu gratuluju gartuluju potichounku 😵 😵
@dadenka111 takze // tak to je skvele gratuluuuuuji moc
@dadenka111 Hodně potichoučku gratuluji 😉
@dadenka111 moc moc Ti to preji, tesime se na fotecku // 😉
@dadenka111 Vidím a gratulujem 🙂 to radšej šepkám, aby sa nezľakol 🙂
@dadenka111 vidím, vidím ... je (sú) tam 😵
@mia75 Ďakujem 😉
@mortiiss hahaaaa ty si ma tu vymaakla 😀 jojoooj, ale babam psst chcem im to ukazat nazivo na stretku 😵
ak vydrzim a nenajdu ma tu tiez

@mmirunda no jo asi tak to ja pri prvnim tehu nevedela ze jsem tehotna pac mrcha nekdy neprisla i 4 mesice tak jsem to tehdy neresila byla jsem jeste mlada no 😀 a u domtora jak jsem chtela jit na vyvolavacku tak jsem hned videla 3 mesicni mimi na utz