1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
Holky, byla jste některá na IVF v Jihlavě????????????,
@zana21 No přesně, já teda naštěstí ten nadstandard neplatila, protože mi řekli, že CAR do toho nespadá. Teď v Gyncentru mají taky 990 za rok jako nějaký příspěvek, či co, ale ten jsem taky neplatila, protože v těhotenství máš veškerá klasická vyšetření zadarmo a neplatí se ani těch 30 Kč. To jsem třeba vůbec nevěděla.
dievcata, taka otazocka pred OPU, je nutne sa uplne vyholit? pred laparkou mi to kazali v nemocnici, ani len pasik 🙂 nemohol ostat, a teraz mi take instrukcie v car nedavali...
@martina_81 tak to netuším..no konzultace.. 😀 jů!!!!!tak to je super!!!hlavně,at se mimísci zahnízdí pěkně!!!!!
@nemorosis moc děkuji!!taky v to pevně doufám!!!!!ale je fajn,že to tady můžeme porovnat,jak ceny,tak postup atd 😉
@jankaknm já myslím,že u tohohle je jim jedno,jak jsi "upravená". 😉 Mně teda taky nic neříkali,oholila jsem se normálně,jak jsem zvyklá - nechala jsem si proužek - a nikdo nic nenamítal. 😀 😀
@saraha2 my teda za žádnou konzultaci neplatíme. ale ono je asi jedno,stejně si ty peníze někde napočítají. 😖 snad to tentokrát dopadne. 😉
@martina_81 tak to je skvělý! A žádný léky tedy před tím jen šup tam mrňous?
Holky tak teď 3 hodinám v podolí IVF nevyšlo a tajné mám dost strach..
@malinka_02 teď beru Estrofem na růst sliznice a od zítřka začínám zase Utrogestan a Prednison. To asi nemůžeš tak brát, tak se to zrovna blbě sešlo,že jim to nevyšlo. Jiným se zadařilo a nevíš o tom. 😉
Tak většinu z vás zklamu, ale dnes fotečku nemám ☹ Bude až příště 🙂 Mimíska jsem viděla a je to pěkný divoch, vrtěl se tam o sto šest 😀 UTZ odpovídá 10+0tt . Příští týden jdu na krev, utrouše budu vysazovat za 14 dní a 2.8. jdu na kontrolu, bude mi dělat utz s prosvicováním šíje a jako bonus už dostanu těhu průkazku 😀 Při tom prosvicování dělá pan doktor prý hodně fotek, tak jsem na to zvědavá 😀 Nemusím toto vyšetření podstoupit, ale raději chci, bude mě to stát 500,- ale nevadí. Je zvláštní, že někde to dělají zadarmo a někde se za to platí a to ještě různé částky.
@martina_81 Ja se ted presne ptala jak je to s uhradou v rekli mi ze za konzultaci 30 kc (klasika), jakmile najedu na nejakou lecbu -cyklus IVF tak jsou vsechny konzultace a vysetreni v cene toho cyklu, a jakmile budu tehu tak vsechno zvlast (tak proto kdyz jsem byla tehu tak jsem platila za UZ 500 kc, a nez jsem otehu tak jen 30 kc).

@nemorosis Bydlíme v Nuslích a pracuji v Dejvicích, juknu ještě na net, co se mi podaří najít. Já jsem třeba systém gestu nechápala ani u normální gynekologie, kdy jsem platila za nadstandard 2000 ročně a nic nadstandardního v tom nebylo, platila jsem pokaždé 30 Kč (což v gennetu tak není) a dokonce pak chtěli již platit UTZ, když jsem chodila na kontroly při braní clostíku a sledování vaječníků. To vyšlo na dost peněz, když chodíš obden. Tak bych se bála obdoby u těhotenskýho balíčku, že hodně zaplatím a vlastně za nic nestandardního....