1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@danny38 mě se chutě asi nemění, bohužel 😀 Ani únava moc není, jsem doma, tak polehávám u telky a tak, jen když někam vyrazíme, tak to jo. No a bolí mě prsa, jinak nic...jo a břicho, tak snad je vše jak má 😎 V pátek prcka zase uvidím, moc se těším 😵 Jooo a chtěla jsem se zeptat...dr mi napsala prvotrimestriální screening, na krev v pohodě, ale na NT budu přesně 13+0, nevadí to? 😕
@saraha2 No mám z tebe uplmou husinu,ženská jedna 😀 chvilku tu nejsem a ty hned //dálnice a pak že mrcha v zatáčce.Tak doufám že jsou oba broučci ja ji měla podobnou.Mooooc přeju at v tom nejsem tak sama. 😀 😀 Jinak ja bych ten Agolutin píchla pokud ho máš,nic tím nepokazíš,právě naopak.Držíme pěsti 😉
@saraha2 jj, píchej, ať si to připojistíš. 😉 😉
@evikj33 no manžel myslím viděl těhot.test poprvé v životě..tak nejdřív se ptal,kterou čárku jako myslím 😀 tak jsem si už říkala,že ju nevidí,že asi blázním....no apak jak už to pochopil teda 😀 ,tak naznal,že je pěkně vidět..agolutin je zapíchnut,ráno zavolám do caru co a jak..
@unkarka foto tam je!!!! 😉 kukni pár stránek zpět 😉
@saraha2 Gratulace 🙂 po kolikáté už jsi na IVF??
@verry nebooj!!jen sedím a půjdu zalehnout...a já dnes frajerka vysávala... 😀 no co už..minule jsem nic nedělala a nebyl ani duch..však víš....
@janulkaa23 druhý pokus..
@saraha2 Opravdu moooc gratuluji 🙂 Já sem zvědavá co mi řeknou zítra v Gennetu, zda vajíčka už mají 10mm, aby mohla jít ven 🙂
@mmirunda ted ještě aby to vydrželo....zítra budu žhavit drát,snad tam bude moje dr.,tak uvidím....budu chtít ascorutin,jak holky radí..ta bude mít ze mě radost teda.. 😀 jak jí budu radit..snad se teda mcha nerozjede..ještě není nic jistého..ale poprvé v životě vidím ducha,tak mám radost.. 🙂
@janulkaa23 já měla vajíčka 12-15 a říkali,že budu ještě píchat,že musí ještě dorůst...
@saraha2 to je jasný, že máš radost 🙂 Moc ti to přeju
@saraha2 a @martina_81 kočičky, mám z Vás radost, jste mým vzorem

@pawlla a jak hluboko tam tu jehlu dáváš???