1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@janulkaa23 tak drzim palecky!
@mmirunda po me to chtela svagrova taky videt 😉
@pawlla a prvýkrát sa vám podarilo z tých dvoch? ja si dám dve, som sa rozhodla...pôjdeme snáď na istotu 😉
chcem sa vás spýtať, v koľkých rokoch ste šli prývkrát na ivf?
Holky tak sem koukala na tabulku a skoro vsechny tehule sou tehotny z ivf z ketu jen 1.. ☹
@malinka_02 Nepanikař 😉 . Jsou tam určitě i ženské z KETu, ale jsou na jiných diskusích. Takže ty budeš moje milá ta z KETu, jestli ti nevyšlo IVF 😉
@chilinkaxxx My už děti máme. A teď budeme mít snad v září nebo říjnu první IVF 😉 a je mi 38 😒
@absti Každá to má jinak a zo že se cítíš dobře, vůbec nic špatného neznamená 🙂 Mně podbřišek nebolel, byla jsem jen unavená a nafouklá, ale to bylo z těch léků, pak jsem asi kolem 8. dne jen ten jeden den maličko špinila a pak zase nic. A možná mě tak týden po ET pálila žáha asi 2 dny za sebou, něco mi nesedlo a ve finále to bylo pozitivní a zatím se držíme 😀
@chilinkaxxx mě je 28 ( brzo už 29 ) a jsem právě v začátku stimulky
@chilinkaxxx Tak já vkládala dvě a dvě čekáme,takže pokud se bojíš dvojčátek,měla bys asi radši dát jedno,ta šance tam prostě je a musí se stím počítat.Jinak pokud je to tvé 1IVF tak pokud dáš při ET jedno,máš 1pokus IVF k dobru,pokud dáš 2máš nárok na 3xIVF zaživot.Pokud při 1IVF,popřípadě 2IVF vložíte jedno pojištovna hradí celkem 4x.U Ket pak mužete dávat 2na IVF to nemá vliv.
@chilinkaxxx no podarilo ale bohuzel jsem pak potratila kvuli alergii na utrogestan kterou mi zjistili bohuzel az ted 😒
@evikj33 práveže sa ani nebojím, prijali by sme ich 🙂 aspoň by som to mala všetko naraz 🙂 len ma zaujímalo, aká je tam šanca, že sa uchytia obe. A čo je ET a KET?? 😅
@chilinkaxxx no ja si taky moc preju dvojcatka ale tak budu rada i kdyz se uchyti jedno mimi ET je embryotransfer to je kdyz ti zavadeji embryjka do delohy a KET je kryoembryotransfer to to zavadeji embrya ktere byli zmrazene

Ahoj ,
chtěla jsem se zeptat jak jste se citíli 3 den po ET? na ETu jsem byla v sobotu ráno a dnes je úterý. Zaváděli mi jednu krásnou blastocystu a já se citím úplně normálně!!! jen večer mám nafouklé břicho jakože z nadmutí a bolí mě prsa, ale ty mě boleli už před ET.