1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@mmirunda ja uz pomalu lezu po zdi nudou ale dneska nam delali posledni 3 okna tak je tu bordel ale dlabu na to uklidim to zitra. Tak jo byl rad a rikal mi a co ted kam na vysetreni a tak 😀 chudak je zblblej z tech doktoru 😀 Tak jsem rikala ted budeme 9 mesicu cekat jestli se podari 🙂
@mmirunda musi se věřit...fakt....myslim...ja ted tomu podruhe vic veřila a skoro se modlila...už sem psala...i kouzlila....www.dama.cz...lunarni kalendař...kouzla....
@pawla Já byla u svého gyn.19den na krev(protože v Car chtěj vědět jak to pokračuje a jet 80km na krev k nim se mně nechtělo) a přitom udělal i UTZ zda je mimi kde má a už tam byly dvě bublinky hezky zřetelné. 😉 Tak pokud seš z toho nějaká nervní,tak si klidně skoč.Myslím že je to na dobré cestě a postýlka dlouho prázdná nebude a budeš jako já shánět druhou 😀
@pawlla jojo...slo to...ležela jsem pak necelou hodku...pak pro me prijel manžel ..pak cca š tri dny se ma odpočívat doma...ten dem me to pak cely den dole bolelo...a to dost..bala sem se že potratim...pry jestli do 22dnu nepotratim..tak je to v poho ..mi tam řekla sestra...mazec co?

@mmirunda no protoze po ivf jsem mela hned dalnice carka byla silnejsi nez testovaci hned u prvniho testu asi 11 den co jsem delala, proto jsem byla ted z tech duchu nervni .... Asi ano byla jsem na utz v 5 tt ale jeste to neslo rict na 100 % a nez jsem se dostala na utz do brna tak uz bylo po vsem tak nevim kolik jich tam bylo, ale 14 den od et jsem mela hcg pres 1000. A taky citim spodek ale jinak nez minule ..... Doufam ze to jsou dobra znameni