1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
jen pokad dpporučí lekař...a když neni nic v rodine avek do 30 tak bych nesla....
už jdu hajíí..tak se tu mejte....zitraa..........papapapa
@pawla Tak já u malého byla na plodovce v Porubě a byla tam moc hodná dr.Jinak pokud bude manža u screningu dr.mu vše řekne,muj byl a Dr.jasně řekla že testy dopadly dobře a plodovku ani tripl.nedoporučuje vzhledem k rizikum u dvou dětí a možnému potratu a ještě měl v živé paměti stres kolem plodovky u malého,tak byl rád a vubec neprotestoval
@mmirunda dneska jsem sla nakupovat do tesca a zjistila jsem ze mam par problemu 😀 strasne se mi tam pokazde chce curat, jak jsem prosla kolem tech nakladanejch ryb zezelenala jsem a malem jsem jim to tam poblinkala smrad neskutecnej fuuuuj a pak to z auta odnest domu je to desne tezke 😀 😀 tak jsem s smala sama sobe jak jsem nemozna 😀
@evikj33 no doufam ze na to nebudu muset nikdy jit ale obavam ze ze kvuli tem gen. Vadam v rodine asi budu muset ale mozna se z toho nejak vykroutim 🙂 manzel to dneska resil po telefonu tak jsem mu rikala ze si to ma schovat na pak a ne me ted strasit ze je brzo a jeste ani nemam potvrzene tehu 😀
@mmirunda to mi dneska davala mala kolicek na nos kdyz videla jak se furt tvarim 😀 a pak zas prisla po par hodinach stravenych s mym bratrem a rika tak co uz jso snedla to miminko 😀 tak ji rikam ze ne ze miminko se neji ze se do briska dostavaji jinak 😀 brachovi jsem poradne vynadala
Ahojky holky, tak to mám za sebou. Po pohovoru s doktorem, jsem se nakonec rozhodla podstoupit odběr. Teď už nezbývá než jen doufat a modlit se, aby všechno dobře dopadlo. V pondělí by mi měli volat výsledky ohledně syndromů a zbytek asi do 3 týdnů. A jinak prý tak na 90% čekáme holčičku 😀 Dostala jsem sice asi 3 fotky, ale doktor vytiskl docela dost mizerné, takže je nemá cenu ani sem dávat, protože tam skoro nic není vidět. Prďolka nejdřív stávkovala a byla otočená zádíčkama nahoru, ale po odběru se otočila, tak mohl doktor kouknout na srdíčko a obličej. Viděla jsem i barevně odlišené tepny a srdíčko krásně bilo i po odběru. Akorát mě bolí trochu v místě vpichu. Řekla bych, že před 16-ti lety byl ten odběr lepší.

@mmirunda jasne vse bude ok v unice se jim zed dari pekne zaneta2 ta cela prece dvojcatka me se snad taky potvrdi ze je vse ok a ted jsi jasne na rade ty 😉