1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@chilinkaxxx jj, to já znám, zvědavost je strašná, ale ten strach je tak mocný, že se k tomu člověk jaksi nemůže dokopat, ikdyz by strasne chtel 🙂 pak dej vedet!
@zuzullik1001 Ahoj zuzi, ja pichala taky od 2 DC gonal 112,5 jednotek. Reakce byla velka - mám PCO, pres dvacet foliku, na odber sem nakonec sla docela brzo - 11 DC, ted cekam na transfer .. mel by byt ve stredu. Snasela sem to v celku dobre, i pres tu velkou uroduu me nebylo vubec zle 🙂 jak si na tom ty?
já Vám musím včerejší zážitek....poprvé jsem byla nakopnuta..jsem cítila,že se tam vrtí,tak jsem rozložila ruce po celém břichu a čekala 😀 jenže..jsem trdlo makový a jak mě nakopl,tak jsem se táák lekla,že mě ruka vylítla pryč ☹ takže chlapeček chtěl ulkázat,jak je šikovnej a mama to málem nepřežila 😀 😀 😀
@harley26 no teda super tak uz to budes mat zachvilenku za sebou....ja zacinam stimulovat az 1.12 pichanim Puregon tak som zvedava kolko vajok budem mat ja..🙂 tak zajtra bude velky den D.... aj vies kolko vajok sa deli a kolko stych 20 tych zostalo.....a OHSS tu nehrozi??? jaj som moc zvedava kolko budem mat ja...aj si mala nejake tazkosti pocas pichania???a pijes vela tekutin???
@harley26 nevydržala som dnes ráno, testla som, dnes je 8 deň po ET a nič, ani ťuk ☹ ☹ ☹ nemám šťastie, takže január bude dúfam úspešnejší. Nie je ešte maličká šanca, že sa niečo objaví do pondelka? Nie je to skoro testovať? Ja už neviem...
@saraha2 😀 😀 take citim kopance... vzdy to zacne na 1 strane, ten druhy se pak hned opici a kope take 🙂 Ted vzdy sleduji, zda kopou ci ne a jsem nervozni, kdyz je dlouho nevitim... 😉
@mmirunda Drzim na dnes palecky a teim se na vysledky!! 😎
@harley26 Streda uz je zitra, mas to brzy 😉 Konecne se dockas 🙂 Budu ti moooc drzet palce, at vse dobre dopadnou a daji ti tam toho "nej favorita" 😀 U nas noveho? O vikendu jsme polozili koberec, sestavili 2 postylky a prebalovak a ja prala jednu pracku mimi veci za sebou... to bude zehleni! V sobotu vyrazim za honem na zaclony, aby to tam meli kluci hezke 🙂
@pupidu No vidis! To je pravda, da se tam koupit i odsavacka... i kryz to mi prijde mozna zbytecne... muzes plne kojit 😉 Ale spoutu veci od Aventu, ty pliny a pak treba i nejake leky pro mimi doma pro sichr, to musim take jeste dokoupit 😉
Kočky vy ste už skúsené...poradíte mi?? Bola som sobotu na vklade, už počas stimulky aj po OPU som mala nábeh na ohss, ale bolo to len mierne, veľa pijem a beriem nato aj liek...až do dnes som nemala vôbec žiadne bolesti, ani som necítila vaječníky, ani nafúknutá nič...ani som nevedela, že mám vaječníky trochu zväčšené, ale v noci ma začali tlačiť vaječníky a stále to pretrváva a som aj nafúknutá. Je to pravda, že sa tehotenstvo zhoršuje ohss?? Mali ste to niektorá??
@zuzullik1001 já teda žádné potíže neměla, všechno behem stimulace uplne v pohode. Po odsátí sem měla 14 vajíček, z toho 13 zralých a oplodnilo se 12. Zatím nemám žádné informace ... bohuzel se tam nevola kazdy den jak jinde v caru, jaky je stav, ale dnesek je nejspis rozhodujici. Doufam, ze bude kvalitni blastocysta a nejaka i na zamrazeni, to bych byla stastná 🙂 1.12. je za chvilku 🙂
@chilinkaxxx Neplaš, 8 den může být opravdu moc brzo! ještě se všechno může otočit 🙂
Jsem tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

@evikj33 @adriene Holky, děkuju, mrknu na to. No, manžel je totiž strááááášně šikovnej, takže tam má několik tisíc 😀 Běžně jsme si to vybírali jako poukázku na dovču, ale příští rok z toho nic nebude. Marťa už teď vybírá plínky, odsávačky... no prostě se do toho nějak zažral, je zlatej 😵 😀
Nooo, kočenky, a za chvilku se budu těšit na inspiraci z praxe s miminkem 🙂