1. IVF přidejte se a podělte se o zkušenosti
Ahojky, po 9. letech snažení, z toho 5. letech se současným partnerem, 3. IUI a jednom MA nás čeká první stimulace a pokus IVF. Budu moc ráda, pokud se přidáte vy, které jste na tom stejně a hlavně ty, které se podělíte o své rady, zkušenosti, strasti a hlavně radosti a úspěchy 🙂
@pechlinka urcite ano, neboj,, mna boleli uz po 2. Injekcii... foliky rastu do krasy 🙂
@mmirunda som zvedava co zajtra, testit by sa tiez nemalo kazdy den potom tam nie je az taky velky rozdiel...
@martinazvo já jsem to ale nevydržela a testovala jsem prostě denně až do UTZ, já nebyla na krvi, takže pro mě byly jistotou jen ty testy
@martinazvo no...dobre..teda...tak sa nebudem nicoho obavat.. 🙂 na kolky den cyklu ti vyberali foliky..?...mne vcera lekarka povedala...ze cez tyzden to nebude , mozno..víkend... 🙂 no uvidime...ako to bude vizerat..v stredu na kontrole.. 🙂
@mmirunda a nevies teraz piatok bude krv a potom? Ked to bude ok tak utz bude kedy?
@martinazvo aždý CAR to má jinak, u nás se třeba krev vůbec nebere. Já 14 dnů po ET jsem volala výsledek těhu testu a oni mě rovnou objednali za skoro tři týdýny na UTZ aby byla jistota, že už bude srdíčko. tak nevím jak to má tvůj CAR
@pechlinka ja som pichala od soboty do soboty, vecer pregnyl a v pondelok bol opu
@mmirunda aha, no musim sa spytat v piatok lebo neviem
@martinazvo Však uvidíš 😉 někde berou krev i dvakrát, aby viděli jak HCG stoupá 😉
@martinazvo No..tak u mna to bude asi trosku dlhsie...ja picham..uz od utorka..min..tyzdna... 🙂 dnes uz prvý krat 3 vcelicky..gonal, luveris, cetrotide..🙂
@mmirunda dufam ze tam nejake hcg bude, mam mamatesty tak snad neklamu 🙂
@martinazvo jasně že ne 😉 Já testovala taky mamatestama 😉
@pechlinka tak u mna to islo rychlo, ale zase boli len 3 vajicka
@martinazvo Viděla jsem fotku testíků......moc moc ti potichoučku gratuluji!!! Bude to dobré uvidíš. 🙂
@martinazvo No uvidime kolko ich budem mat ja.. 🙂 Inak stale rozmyslam na PK...a lekarka sa ma vcera pýtala, ci chceme pouzit embryoskop...je to dost penazi...ale asi si to dame vsetko.. 🙂
@irennn dufam a dakujem 🙂 🙂 🙂
@pechlinka ja som bola odhodlana na vsetko, nakoniec sme z 3 vajicok mali oplodnene 2 tak ani PK mi nedali a mrazak tiez nic, asi treba doverovat lekarom 🙂
@martinazvo No..ved ano..uvidime...co mi poradia...budem verit...lekarom..🙂
@pechlinka budem drzat palceky
@martinazvo dakujem aj ja tebe.. 🙂
@mmirunda ahooj, je mi fajn, vegetím a polehávám, bříško nehladím, vím, že to nepomáhá. 😉
@martina_81 posílám bacílky!!!!!!prevence musí být 😉
@martina_81 tky jsem nehladila,ani na embryjka nemluvila..tak nějak podvědomě jsem si říkala,že buď ať to nezakřiknu,kdyby náhodou,a na druhé straně jsem si říkala,že se to stejně nechytne,tak nebudu mluvit s pupkem 😀
@martinazvo u nás v caru je to tak,že po ET jdeš 12tý den na krev..a pak co týden..berou krev a až je hcg nad 1000,tak dělají ultrazvuk,že při toimto hcg už by mělo být něco vidět..,ale každý car to má jinak..já protože hcg rostlo pomalu,tak jsem chodila 2x do týdne..
@saraha2 aha, no som zvedava, v piatok mi asi povedia aky je dalsi postup 🙂
@saraha2 díky, už jsem si myslela, že jsem divná. No mně když Jirka o víkendu (asi když jsem si dávala Utroš) zahučel mezi nohy "haló, tady tatínek", tak jsem říkala, že se ani nedivím, že se neudržej, když je tak straší. 😀 😀 Ale jinak neblbnem, žádný hlazení a pusinkování, oba víme, že to nezabírá. 😒
@martina_81 😀 no já si taky připadla divná,když holky psaly,jak na bublinky mluví atd...já nic..jsem si připadala,jak krkavec 😀
@saraha2 ale hlavně, že se zadařilo i bez mluvení a už to máš za pár. 😉
@martina_81 a ty budes testovat nebo vydrzis do krve? Mas vubec jeste mrazacky?

@martinazvo určitě ano ..... já vlastně byla 14 dnů po et jakoby 19DPO 😉