1. KET v roce 2012
Ahoj, je tu někdo, kdo má za sebou nebo se právě chystá na první KET? Ráda bych si s někým vyměnila zkušenosti a ukrátila nejdelší čekání 🙂
Dnes jsem 3tí den po transferu dvou jedničkových třídenních embryí a stále čekám. První IVF v lednu letošního roku se nám bohužel nevydařilo.
Jak se dnes cítíte?
@nikoza Ahoj, my bydlíme v rodinném domě, ale až nahoře, tak jak malej panelák 😀 Já se cítím uplně normálně, tak nevím jestli je to dobré znamení 😒 chtěla bych alespoň nějaké malinké příznaky 😀 Dnes si jednu k dr. pro recept na estrofem, až do testu a případně dál, bych s tím co mám nevystačila.
@mpetula Ahoj já se taky právě cítím normálně, bolelo mě v pdbřišku a dnes vůbec nic. Je to hrozný jak si to tělo zahrává. Trošku mě to děsí a pak na to nemá myslet. Tak to se aspoň trošku zabavíš a projdeš 🙂 . Já se plánuju odreágovat na víkend tak snad to pomůže. Pojedem asi na chatu ale má být zrovna ošklivě 😖
Nejradši bych si ten test asi taky udělala, hrozně mě to láka ale je ještě asi brzo. 😅
@nikoza Tak to jsme na tom stejně 😀 Já měla za to, že tady mám ještě krabičku testů z minula, ale nemůžu je najít. Tak podezřívám manžela, jestli je někam neschoval (tvrdí že ne), protože ten mi včera říkal, ať netestuji. Kdybych je dnes měla, tak testnu 😀 Ale jako fakt nevím, kde jsou 😖 jsem přesvědčená, že jsem to nechávala u léků... No nevadí, ale o víkendu testovat určo nebudu, to už by jsem měla strach, že to co tam vyleze bude pravda. Takhle kdyby tam byla jen jedna, tak bych byla v klidu, že je ještě brzo a kdyby tam byl náhodou duch, tak by mě to trošku uklidnilo... No neni to jednoduché 😀
@jika10 Hele, žádné černé myšlenky, jasný! Trochu jim věř. Májí ještě čas. Já vím, mě se to teď radí, ale až jednou najdu já zase //, tak budu strachy bez sebe.... A jak píšeš zkus testnou až v pondělí a uvidíš ten rozdíl. Myslím, že tady na MK jsem četla, že by se mělo testovat obden. Je to ještě hodně brzo, tak třeba hcg nestoupá tak rychle...

@nikoza Právě, ale zvládají to ostatní, zvládly by jsme to taky 😉 To manžel by je bral hned, až mi někdy připadá, že si to neumí ani představit. Já tedy taky ne 😀 ale jinak. Ale to že budem dávat dvě, když budou, pro nás bylo jasné hned od samého začátku. Bych byla asi brzo fit a namakaná 😀 bydlíme v patrovém baráku a do bytu to máme dvoje schody, by byla posilka než bych dva bobany donesla 😀 Občas jsem k nám nesla synovce, tak mám ozkoušené s jedním 😀