3. IVF - tentokrát dlouhý protokol
Ahojte Ženy, za měsíc bych měla začít dlouhý protokol a následně další IVF. Předchozí IVF byla neúspěšná :( první odběr 4 vajíček všechna oplodněna ale 3. den bez vývoje, 2. zvýšení dávek hormonů celkem 10 vajíček, ale povedlo se odebrat jen 4 do jednoho vaječníku se jim nepovedlo dostat :( nechápu!!! 4 oplodněna ale opět 3. den bez vývoje. Nyní mám jít na dlouhý protokol, ale četla jsem že se používá spíše u mladých dívek :( kdežto mě je 37 pryč :( a že hrozí hyperstimulační syndrom :( achjoooo Oba jsme zdraví nikdo neví proč nám to nejde :( hrozná bezmoc :(
Já měla dlouhý protokol a dostala jsem MS cca16 dní po punkci, den po vysazení utrogestanu. OPU jsem měla ale až 20 den simulace,tj. celkem MS přišla 49 dní od předchozí.
@koudelka82 I u nas byl treti pokus IVF diky dlouhemu protokolu uspesny. Nechali jsme si tehdy zavest tri embrya. Vznikla z toho nase statsi dcera. Snazili jsme se o ni 4 roky. Druha dcera se zadarila po roce na treti pokus IUI. Letos v cervenci jsem po 12 letech snazeni poprve prirozene otehotnela. Ale bohuzel jsme o miminko prisli a nechybelo moc a prisla jsem o zivot i ja.
Drzim palecky.. hodne stesti... a trpelivosti.
@koudelka82 neboj ono to utece.. pro me vzdy bylo nekonecne cekani na vysledek.. to byli vzdy nervy.. hlavne at ti to vse dobre dopadne...
@koudelka82 držím palce a informuj nas!! Kdybys měla na cokoliv dotaz ptej se.

@tergal jak si dopadla se stimulaci a odberem vajicek?