icon

ART České Budějovice

tinpet
5. čer 2009

Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky

baronek
13. pro 2010

@lenkacar Vládís může tedy běhat po celém baráku po schodech 😀
Já si vůbec nedokážu představit pračku v kuchyni, asi jsem moc zhýčkaná 😀 V tomto případě jsem ráda, že bydlím v baráčku, i kdykž se tam musí topit a přikládat 😀

lenkacar
13. pro 2010

@baronek to bud ráda ..já mám tak ráda prostory ,bejt po mým tak mám jenom postel ,něco na knihy a lampu a v obýváku sedačku ,jednoduchou vzdušnou stěnu a telku a něco na muziku a moderní obrazy a ne jako ted ,že potřebuju úložníé prostory a mám to tady snad moderní ,ale přeplněný,jinak to prostě nejde udělat..

lenkacar
13. pro 2010

třeba moje kámoška má oblečení pod postelí ,aby neměla skříně ,tak to zase jako nechci 😝 ..

baronek
13. pro 2010

@lenkacar já měla donedávna taky krabicový systém pod postelí a docela mi to vyhovovalo 😀

lenkacar
13. pro 2010

no ale já mám pod postelí plno věcí 😀 😝

baronek
13. pro 2010

@lenkacar každý místo se musí využít 😀 F. tam třeba odkládá všechny svoje špinavý svršky 😀 😝 😅

lenkacar
13. pro 2010

@baronek 😀 dobrá schovka 😀

baronek
13. pro 2010

@lenkacar jak pro koho 😀 a když mu něco řeknu, tak se tomu zasměje a řekne mi, že to prát nemusím, že bude chodit ve špinavým, takže než peru, tak projdu celý byt a všechno poctivě posbírám 😝 Holt si mě takhle vychoval a já se nechala, takže se není čemu divit 😀

kinguse
13. pro 2010

@lenkacar @baronek ..ahoooj děvčata,vy mě fakt bavíte 😀 😀 Sice nestíhám tak psát,ale vaši konverzaci si nenechávám ujít!!! leni já měla v paneláku taky pračku v kuchyni..teda přímo v lince a zvykla jsem si,i když se mi to ze začátku zdálo divný..člověk si zvykne na vše,co? Teď mám v plánu po novým roce taky juknout na sušičku,už ji chci dýl,ale nějak nebylo za co,jak jsme kupovali novej byt.Teď se něco málo naškudlilo,tak šup to utratit,ne? 😅
Za týden v úterý mě čeká kontrola,tak jsem na to zvědavá. MS už po 7dnech téměř skončena,jen slaboučký výtok,ale jinak dobrý,,no myslím,že jsem se od všeho řádně pročistila 😉

baronek
13. pro 2010

@kinguse tak až nějakou sušičku vybereš, tak mi dej vědět, nám teda žádný penízky nezbyli, ale na splátky si jí asi vezmeme 😀
Já myslela, že jdeš na kontrolu dřív, to takhle stihneš v tomhle roce ještě Ket???

kinguse
13. pro 2010

@baronek ..ještě jsem nekoukala,chci taky na splátky,nechce se mi vydat cca 10-15tis najednou (dražší asi kupovat nebudu, co jsem tak slyšela,tak i levnější sušička plní účel,chce to spíš trochu řešit spotřebu,ta bývá u sušiček vyšší). Kontrolu mám 21.12.,tj. 15.DC,tak si myslím,že pokud to k tomu bude,tak by to mělo ještě být do konce roku...v ARTu jedou i přes svátky.

baronek
13. pro 2010

@kinguse jo to mi Michálek říkal, že jsou tam pořád 😀 Já ale do konce roku nic nechci, protože bych nemohla o Vánocích a o Silvestru co????
Dražší sušičku taky nechci 😀

kinguse
13. pro 2010

@baronek ...tak to mě je jedno. Já jsem jen nárazový alkoholik 😀 ...a pravdou je,že jediný,co mě štve,že se pak člověk musí vymlouvat,proč nemůže pít a tak. A hlavně my pak máme v lednu nějaký školení a asi by mi to vyšlo zrovna na to,takže bych mohla zase až v únoru. Já tam ty 2mrazáčky frknu a budu doufat,že to vyjde,ale nic moc si od toho neslibuju 😖

baronek
13. pro 2010

@kinguse budu držet pěsti 😀
Teď to vypadá, že bez chlastu nedám ani ránu, ale holky to není vůbec pravda, já vlastně vůbec nepiju 😀

baronek
13. pro 2010

Končím s pitím 🙂 Budu pít do jen do konce prosince a pak až v lednu 😀 😀 😀

lenkacar
13. pro 2010

@baronek to je rozumný , v únoru na můj svátek ,v březnu protože začíná jaro atd.. 😉

kinguse
13. pro 2010

@baronek ..ty jo to vůbec nedělej, tím jsem nechtěla říct,že jsem abstinent!!! 😀 ..ty vado,to bych fakt nezvládla 😝 Já si dávala sklenku i v těhu..samozřejmě jen občas,ale jinak jsem přes zimu vinař a přes léto pivař..já to mám rozdělený. Jen holky po prvním těhu nemůžu vůbec žádnou kořalku (max.jablíčka) a to jsem měla táááák ráda slivovici, meruňkovici,ořechovici..atd 😀 😀

lenkacar
13. pro 2010

@kinguse já tvrdý chlast nikda teda .. 😝 a něco jinýho tvrdýho jsem taky už neviděla půl roku 😝 a prej do září neuvidim 😝 ,ale občas si líznu ,piva a manžel šílí ..moc to přehání ..holky dneska jsem koupila v kaufu pleny..asi mě šmejkne jestli tohle bude 2krát ,ty jedny pleny 72ks stály 169,-v akci 😝

kinguse
13. pro 2010

@lenkacar ..jo tak s tím bohužel počítej..a to ještě doufej, že budeš kojit a ušetříš za mlíko..to je taky slušná pálka 😝 A co se týče plen,tak na začátek byly nejlepší Pampers Newborn...fakt neprotekly,ale potom jsem byla spokojená s Tescovýma...ale to víš,už je to 4roky,tak už to je taky všechno jinak 😉

lenkacar
13. pro 2010

jdu kouknout co jsem to koupila,new baby economy.. 😝

kinguse
13. pro 2010

@lenkacar ...a to jsou pampersky? Už dělají určitě jiný druhy...Buď v klidu, stejně budeš na začátku zkoušet různý druhy,než zjistít,který ti nejvíc vyhovujou a hlavně,který jsou i levný!!!! Neboj, zvládnete to...sice se budete muset asi víc uskromnit,ale mimina zas tolik nestojí,za to až začnou do školy,to to teprv roste ty náklady 😝 I když blbý je,že teď zkrouhnou to porodný..i když ty si prvorodička,ty bys měla dostat 😀

lenkacar
13. pro 2010

jojo jsou

dashi
13. pro 2010

ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, nějak nebyla nálada ☹ Takže těhule nejsem, nějak jsem to tušila, už když jsem si dělala test 12. den, prostě bílo no a 14. a další den vymalováno úplně. Takže hurá na 2. Ket, což mi vyjde až v novém roce 😒 Ale jak tak nad tím přemýšlím, myslím si že dva mimouše mi tělo nebere po ivf test pozitivní už 8. den pak se mi rozjelo špinění a čárka slábla a ted si myslím, že se stalo to samý akorát podporovaný hormonama. Tak si nechám zavést jednoho bojovníka. No a když to nevyjde tak si dám nějaký lázně a pak zkusím car v Jihlavě. 😉

kinguse
13. pro 2010

@dashi ..škoda,ale musíme koukat dopředu a spřádat plány na příště 😉 Zkus třeba fakt to jedno a uvidíš. Kolik máte zamražených? Prej rok 2011 má být hodně plodnej,tak to snad vyjde,ne? 😀

lenkacar
13. pro 2010

@dashi hlavně žes nemusela na revizi 😒 ,ale vidim ,že jsi silná a máš chutě bojovat dál..

dashi
13. pro 2010

@kinguse no máme poslední dávku 2 kousky 😉 jsem ráda aspoň za nanučky
@lenkacar díky, jinak krásný fotečky, hlavně si těhulkování pořádně vychutnej 🙂 a odpočívej, tak nakonec dvojčátka 😉

baronek
14. pro 2010

@dashi no pokud máte dva mrazáčky, tak bych si je nechala zavést oba 😀 Třeba se v Artu po Novém roce potkáme 🙂
@kinguse Sladký kořalky mám ráda, ale slivovici jsem nikdy nedala, ta mi zvedá naprosto všechno 😀 ale asi po ní tolik nebolí hlava jako po těch sladkých, to se pije jak limonádka 😀
@lenkacar můžeš nakoupit spoustu látkových plen a každej večer můžete s Vládísem přepírat, když mimina usnou 😀

lenkacar
14. pro 2010

@baronek neboj už mě to napadlo v rámci úspory

baronek
14. pro 2010

@lenkacar někde jsem četla, že to teď spousta ženských takhle dělá 😀 Můžeš mi vždycky kus poslat poštou, abych se zacvičila a já ti to navoněný pošlu express 😀

lenkacar
14. pro 2010

@baronek tak to by nám pošta poděkovala 😀

Strana