ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
mě nebyla v životě větší kosa jak těch 10tt
Leni já při ms po revizi (měla jsem dvě) hrozně slabě krvácela a doktor říkal, že je to tím jak snesli tu sliznici. Tak se neděs.
No jo tomu se říká zákon schválnosti.
@lenkacar ty jo tak co to měl soused??On měl taky nějakou houbu v mlíce dolejval to menil to a jedl ale mi říka, že je to kombucha pokud si to teda nepletu s něčím já 😠 😠 teď jsem zagůgůovala a ono je to fakt asi něco jinýho ta kombucha no jo ale on to měl taky v mlíce??? Počkej zítra až ho potkám, tak ho vyzpovídám co mi to věší za bulíky na nos 😀
prozradte mi někdo proč někdy se ukáže ,že ty překlepy jsou opravit a někdy ne?kdo to jako vyhodnocuje ,ted tam mám chyby jako prase a oprava nejde 😠 ,jo a s tou farmou já to asi nějak nechápu jak na to vznikne závislost ,,taková ujetina
tak si s ní dáš alespoň taneček... jéžíš, já bych tak šla na nějakou akci, pěkně se pobavit a pořádně se opít. 😉
jé, termály s manžou taky plánujeme... 🙂
tak mizim jde se sklízet ,papa a zítra ..pusu všem

@pepek007 ale to seš docela modelka 😀