ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
já vařim rajdu dneska 😵 a vladís prej neví jestli přijede na víkend ,se mu tam ty proudy do podkulí nějak zalíbily 😠
@baronek no jako na jednu stranu jo protože už to budeme mít za sebou a nebude mě to pořád strašit ty krabice tady 🙄 😀 ale na druhou mě se odtud vlastně ani nechce pač mám všechno za rohem a do 3 minut 😀 havně známí a kamarádi tady a tam zas budou nový lidi 😒 jako je to okraj Budějc takže žádnej prdelákov a taky tam všechno je "kousek" to jo ale asi je to spíš to zvyku tady a bojení se toho novýho tam mno 😎
jo tak proudy pod kulkama se mu líbí jo? 😀 mu je budeš muset taky dělat pak solo doma Leni 😀
jen napsal že prameny jsou sračka a že je mu po masážích hůř než když tam jel ,víc nevim..proudy kam ,čeho a masage erotiche ,či normoš

já chci taky aby se něco děloooooo 😀