ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
@lenkacar Leni já mám prostě radši toho Michálka já Ti nevim proč ale víc si sním pokecám a jsem před ním bezprostřední a nebojim se mu cokoliv říct a zeptat se Špičku jsem zas toliktát neměla ale z něho mám prostě respekt a nejsem tak free 😉 ale mám je ráda oba dva to jako jo ale kdybych si mohla vybrat tak Michálka asi spíš 😉
@lenkacar jj právě i pro ty náklady je škoda se toho zbavovat 😉 ale sousedi nad náma třebas doplácí dycky cca 8000 kč ale to nechápu co tam dělají s tím topením a vodou a eketrikou njn ale ono třebas dvd nebo satelit v pohotovostním stavu i tv žere jako blázen ..když němáš spotřebiče třídy A tak to samý a když se to sečtě tak pak je to pálka nehledě na to když všude topíš na 5tku 😎
kostra hubená ,nepříjemná,nic taky neříkala .. a nakonec mi primář řekl ,že to bylo podle výsledků jasný že to neni dobrý a ona do mě hulákala ty injekce jak o život .. 😠 ještě že je pryč
@lenkacar no nám to trvalo cca 5 let než se lidi dohodli a vyměnil se správce samosprávy jinak by jsme to taky dneska neměli 😒 přesně domluva s důchodcema jako nejvíc zlo 😠 u nás je na prd že polovina lidí jsou vlastnící a zbytek družstevníci takže taky mazec to byl se nějak dohodnout 🙄
u nás tady vyštílpali taky jednoho z nemocnice a ordinuje 20km od nás ,ale jezdí za nim moc lida i tu dálku ,akorát je potom blbý ,že když ti něco je ,tak se tam nemáš jak dostat bez auta ..tam jezdí martina autobusem ,hlídá hodinky ..to by mě bavilo 😔
Ahojky holky,tak v Praze bylo blaze 😀 ,ptala jsem se na ten prednison,měl by se brát tak 12 měsíců a pak raději pauzu,protože by pak tělo na něj nereagovalo.U mě myslí že by IUI mohlo dopadnou dobře,že je manža v pořádku.Za 3 týdny mi dojdou výsledky a pak hurá do ARTu se domlouvat 😉 Prý bych ten prednison měla brát až do 16tt a mě ho vysadily v 9tt a nechápou proč mi ho Michálek vysadil 😠 ,tak aspoň vím pro příště,prý těch 16týdnu je nejrizikovějších
Leni doufám,že už jsou mimisci pěkně uhnízdění 😉 🙂
Leni má návštěvu tak na nás prdí 😝 ale já na vás taky já jen přijela z nákupů a zase mizim ven prcka jsem před oběděm předala našim a v pátek jedeme do Prahy do Ikei nakupovat a za kámoškou tak se těším 😵
tak návštěva odjela ,na bábovku se nám vyprdli,ale oběd jim chutnal ,klasika ,řízek ,kaše ,polévka a káva..chlapi moře cigár 😠 ,na balkoně..a přivezli nám spousty ponožek ,oni je dělaj doma
maci mě teda taky řekli jen do 12tt prednison ,ale já ho minule vůbec neměla jen tu dexonua ta má trvání v tělě přesně 8tt

@pepek007 tak to máte krásný náklady to jo ,to byste na tom byly škodný se toho zbavit ..jednou jak když to děti najdou vid bydleníčko