ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
už zase sněží 😢 😔
už jsem to vymyslela, koupím mu džusy, ty on rád ..... a navíc to není vyhazování peněz, protože si stejně docela často drahé džusy kupuje.....
No ono koukám jsou proházený i admini jsou teda jiný neb byli a je jich podstatně míň navíc si kámoška co sem chodí už asi 5 let tak se s holkama přemístily na jinej server pač prej admini prudili a to slyšim snad už asi od 3 člověka 😒 takže nejen že mizí příspěvky a mažou se fotky ale celej koník je nějkej divnej dneska 😖 😀
my jsme se s jednou diskusí taky přesunuli jinam, víc holek tam mělo problém s adminama .... a hodně jim toho smazali, i alba ....
Mě koník vyhovuje proto jak je přehlednej a moc se tu nenapíše tak se i dobře dočítá a mám tu i pár staroznámých 😉 když mám čas a chuť a náladu tak sem zajdu a ráda pokecám ale rozhodně to neni závislot nebo priorita Nr.1 😀 😀 bejvávalo 😉 a jsou tu fajn holky nějaký nejen tady v tématu 😉
Ahojky, protože jsem až před chvílí dorazila z práce, prosím Leni o zopakování příspěvku o testování 😀 japa dopadla? 🙂
ve mě se tak krásně špičáček podloubal ,že z toho snad bude aprílek a vánoční dáreček

@pepek007 jo fotku nemám,admin mi jí vymazala 😠 jinak děkuji za držení palečků,také doufám,že by to mohlo vyjít