CAR Apolinář. Byli milí, vysvětlili vše apod.?
Ahojky holky, rozmýšlím se, do jakého CARu v Praze se přihlásím. Vím, že všichni chválí Pronatal, ale prodělala jsem operaci u Apolináře, a tak mají všechny mé papíry a navíc jsem tam byla spokojená. A proto bych se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti s CARem u Apolináře. Vím, že dosahují dobrých výsledků (statiskticky). Ale mě by hlavně zajímalo , jak se k Vám chovali. Zda vše dostatečně vysvětlili, byli milí a tak. Mooc vám předem děkuji za příspěvky.

•
5. říj 2009Len, myšlenky na práci mě přejdou stoprocentně 😃
0
Ahoj všem Apolenkám v říjnovém pondělku 🙂 Aknyt, no to je bezva, že už takhle plánuješ! Zrovinka mi ten náš vyskočil na křeslo u pc- jako kdyby chtěl říct, že posílá pozdravy novému chlupáčovi 🙂 Uvidíš, že nejprve budete mít pejska a pak miminko 🙂 Moc ti to přeju! 🙂
Ten náš my hezky zahřívá záda, když tu šmejdím na pc 🙂
Ten náš my hezky zahřívá záda, když tu šmejdím na pc 🙂
Holky a potřebuju radu. Ted sem přišla odo obvodní, kterou sem žádala o předoperační!
Od zítra píchám Fostimon.Takže OPU někdy na konci příštího týdne.
Obvodačka bere krev jen zítra (a to nestíhám, ptž jedu do Prahy busem).Řekla mi, at přijdu na krev příští úterý 8-( 8-( 8-( a že ve čtvrtek (15.10)si mám přijít pro výsledky a ten samej den ještě musím letět do 14 km vzdálený nemocnice na ekg.Aby bylo vyšetření komplet.
Co byste dělali, mám to takhle na poslední chvíli nechat? Sem z toho značně nervozní...
Od zítra píchám Fostimon.Takže OPU někdy na konci příštího týdne.
Obvodačka bere krev jen zítra (a to nestíhám, ptž jedu do Prahy busem).Řekla mi, at přijdu na krev příští úterý 8-( 8-( 8-( a že ve čtvrtek (15.10)si mám přijít pro výsledky a ten samej den ještě musím letět do 14 km vzdálený nemocnice na ekg.Aby bylo vyšetření komplet.
Co byste dělali, mám to takhle na poslední chvíli nechat? Sem z toho značně nervozní...
Ahojky,
hezký den všem...
jasmina309: u nás to doktor dělá tak, že pokud z nějakého důvodu nestíhám si nechat nabrat krev u něj, tak po dohodě mi dá žádanky a já si zajdu do polikliniky (odběrové místo), kde jsou každý den od 6-14 hod a necham si to nabrat tam a oni výsledky pak pošlou obvoďákovi. Nemáš taky takovouhle možnost?
hezký den všem...
jasmina309: u nás to doktor dělá tak, že pokud z nějakého důvodu nestíhám si nechat nabrat krev u něj, tak po dohodě mi dá žádanky a já si zajdu do polikliniky (odběrové místo), kde jsou každý den od 6-14 hod a necham si to nabrat tam a oni výsledky pak pošlou obvoďákovi. Nemáš taky takovouhle možnost?
Holky díky, já se s tím mým problémem nějak poperu... budu muset to vyřešit, jinak mě sestřičky v Car zastřelí! 🙂
Aknyt- to chápu, muž má přednost! 🙂 Taky bych tě ráda viděla a taky hlásím, že do večera s váma být ani nemůžu... Doma na mě budou čekat hlAdový krky 🙂
Týnko a kam vlastně letí?
Holky vy ste z Prahy, já to moc neznám, tak dejte tip, abych vás našla, když už na vás budu čekat. V Car mám být v 9:45. Tak v těch 12h??? A kde, dejte vážně tip
Aknyt- to chápu, muž má přednost! 🙂 Taky bych tě ráda viděla a taky hlásím, že do večera s váma být ani nemůžu... Doma na mě budou čekat hlAdový krky 🙂
Týnko a kam vlastně letí?
Holky vy ste z Prahy, já to moc neznám, tak dejte tip, abych vás našla, když už na vás budu čekat. V Car mám být v 9:45. Tak v těch 12h??? A kde, dejte vážně tip
Holky, tak co. Já už musím vědět v kolik a kde. Už to tu pomalu balím. Vladtně sem tu jen na skok, abych zjistila ten zítřek.
Já též nevím, kde to na I P Pavlova je. Ten Mekáč. Ale určitě bych stála před polednem u východu z metra na směr Apolinář. Tam už to znám a tam už někde bychom se dohodly, kam si pjdeme sednout. Co vy na to?
A nebo dejte ještě tip 🙂
Na Karláku to znám jen z metra do polikliniky...
Já též nevím, kde to na I P Pavlova je. Ten Mekáč. Ale určitě bych stála před polednem u východu z metra na směr Apolinář. Tam už to znám a tam už někde bychom se dohodly, kam si pjdeme sednout. Co vy na to?
A nebo dejte ještě tip 🙂
Na Karláku to znám jen z metra do polikliniky...
Aknyt, moje dr. na to koukala, zkonstatovala, že ekg nechtějí, tak ho neudělala a nikomu nescházelo... Ale poslední dobou zjišťuju, že ona je dost lempl a u Apoli ty předoperační asi nijak moc nestudují. Doufám, že třetí OPU mi nebudou chtít dělat bez narkózy, protože najednou zjistí, že to ekg potřebují 😃
S pejskem je mi to moc líto 😞
Jinak meka já nerada, tak leda bychom se před ním sešly (ale já netuším, kdy přesně to bude, tak ať nečekáte věčnost) a pak popošly...
S pejskem je mi to moc líto 😞
Jinak meka já nerada, tak leda bychom se před ním sešly (ale já netuším, kdy přesně to bude, tak ať nečekáte věčnost) a pak popošly...
Se na to EKG zítra u Apoli schválně pozeptám... 🙂
Tak já budu vyhlížet zítra před polednem u Mc (snad to nebude problém ho najít) a pak se též ráda usadím a pizzu bych dala tedy raděj než MC no 🙂
U vás v Praze je to opravdu přející turistice- no vidíte na co se hodí hole 😃 - tolik totiž u nás na vsi nenachodím, jak v metru a po krámech 🙂
Týnko, no to je smůla s pejskem.. no já bych pátrala dál a pořídila si tedy jinýho 🙂 chlupáče
Tak já budu vyhlížet zítra před polednem u Mc (snad to nebude problém ho najít) a pak se též ráda usadím a pizzu bych dala tedy raděj než MC no 🙂
U vás v Praze je to opravdu přející turistice- no vidíte na co se hodí hole 😃 - tolik totiž u nás na vsi nenachodím, jak v metru a po krámech 🙂
Týnko, no to je smůla s pejskem.. no já bych pátrala dál a pořídila si tedy jinýho 🙂 chlupáče
Len,já mám bát u Apoli již v 945 víš. Larri až v 11 15.Tak já tam nechci zas trčet...Proto bych volila bud to IP Pavlova nebo Muzeum třeba u východu z mera... nebo vážně nevím...
Ahoj kočky..😉) Tak jsem si tu hodnotu FSH nechala změřit ještě v CARu a je to místo 20ti 30 :-| K tomu mám prý nějaké cystičky na vaječníkách, takže mě nemůžou stimulovat..a ještě jsem se dnes dozvěděla špatné zprávy o babičce, co je v nemocnici a má prý metastáze 😞 Všichni radí, že je důležititá psychika..ale bohužel to nejde vypnout knoflíkem :-|
Začni psát odpověď...

Odešli