CAR Apolinář. Byli milí, vysvětlili vše apod.?
Ahojky holky, rozmýšlím se, do jakého CARu v Praze se přihlásím. Vím, že všichni chválí Pronatal, ale prodělala jsem operaci u Apolináře, a tak mají všechny mé papíry a navíc jsem tam byla spokojená. A proto bych se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti s CARem u Apolináře. Vím, že dosahují dobrých výsledků (statiskticky). Ale mě by hlavně zajímalo , jak se k Vám chovali. Zda vše dostatečně vysvětlili, byli milí a tak. Mooc vám předem děkuji za příspěvky.
Nojo, když my jsme takoví ti - prášek, až když pomalu umírám 😉 Takže já si vezmu 1-2 při MS a manžel pět do roka na bolení hlavy, nám ta třicítka vystačí na roky 😀 Místo toho se tu teď dopuju melounovýma Orbit bombónama 😉
len, životnost brufenů je většinou delší, než doba, co vydrží doma, já bych se nemučila...
No, ty tři hoďky to přežiju o mátovém čaji a doma už buďto bude líp nebo po něm sáhnu, takovej masochista zase nejsem 😉
Akorát jsem před dvěma rokama na Island omylem nakoupila snad padesátku endiaronů, no a světe div se, od tý doby nebyl průjem, takže ty propadnou kompletně 😉 Kdyby měl někdo zájem... Nebo mám taky megabalení Kinedrilů a Travelgum, když jsem si ještě myslela, že třeba budu mít mořskou nemoc 😉
tak u nás brufen nepřežije moc... já sním na ms první den tak 6-8 čtyřstovek, druhý den tak 2-3... manža ho bere občas taky, tak u nás se teda nezkazí 😉
Já mám nějak kliku, že ty nejhorší bolesti mám tak den-dva a ještě ne vždycky, takže jak jsem s nima ještě nezkažená, stačí mi jeden a na půl dne je klid a ještě se mi po tom motá hlava...
U nás je to nárazové - někdy vydrží hodně dlouho a někdy měsíc. Ale máme doma hlavně dvoustovky.
Mimochodem, četly jste si někdy příbalový leták k Ibalginu? Člověk to vezme na bolení hlavy a jako vedlejší účinky jsou bolest hlavy a perforace střev k tomu 😀
ttuli ty jsi mě dobře odhadla asi jsi zjistila,že vPraze už nejsou těhotenské testy že ?..koukni do alba jsou všechny u mě 🙂 😀
Já se zrovna koukala, ty jsi teda testovač 😀 Je to mázlý, ale stejně je to moc pěkně vidět, paráda, gratuluju 🙂
ach jo pardon zase se po to přetuklo já nevím co blbnu omluva za velká písmenka už po třetí tak snad už nebudu zlobit 🙂 díky ☹
jinak těhu testy zatím nesháním... ale album jsem ti sčíhla 😉
je mi blivno z toho zítřka, jsem na nervy, chjo. teď jsem snědla nějakej hnusnej párek, tak asi i z toho... 😖
Tuli, klid, to bude dobrý, budeš ještě překvapená, kolik se jich tam bude schovávat 😉 Mně říkali 8-9 a odsáli jich pak 12 🙂 A realisticky - teď už bude jenom hůř a hůř a hůř 😀 Teď se klepeš, jak to dopadne, pak se budeš klepat, jestli se dobře dělí, no a potom, jestli se jim u tebe líbí, pak jestli dobře prosperují, pak jak zvládneš porod, jestli budou zdravý a pak ve škole chytrý a neudělaj nějaký průšvih... Prostě se ženeš do jednoho velkýho strachu, tak zavři oči, zatni zuby a za 14 dní budeš mít album jak Nitenka 🙂
Trocha inspirace pro snažilky. Byli jsme na UZ na v 11+5 týdnu mají bobánci 6cm každý. Což překvapilo i doktora 😲 Mám to naštudované a měli by mít tak 4-5cm. Takže po IVF a ještě dvojčátka a tabulky jsou jim jedno rostou jak z vody. Nítěnko těš se 🙂
tuli,drzim pesti a zahrej mi tam postylku na patek.Zitra mam volno,tak az ti bude lip,dej vedet.Budu na tebe myslet hned,jak se vzbudim. 😉
olo tak gratuluju to je fakt nádhera 🙂 já se těším strašně,ale i se boji 🙂 ale to je normální...
Holky, dneska vůbec nestíhám, tak píšu až teď a snad vás postupně dočtu.
Výsledek je takový, že ani jedno vajíčko nedozrálo natolik, aby se oplodnilo a přežilo. Takže naděje protentokrát umřela, ale nevzdáváme se a jdeme dál.
Tuli, zítra budu držet pěstičky. Vůbec se neboj, je to vpohodě. Nebolí to. A ty jsi dobrá nosnice.
sari, já tě strašně obdivuju, jak jsi statečná. je mi to líto, že ti to nedopadlo, ale tys takový optimista a nasměrovaná dál, že ti to moc přeju, abys příště uspěla líp...
len, děkuji moc. ty si prdloušek 😉 to já si ani neuvědomuju, jaký nervy si tím naordinuju...

Len, ty máš, koukám, samé "pěkné" záležitosti ☹
Já vždy vyměknu a koupím nové balení a pak máme doma načaté 3 krabičky. A nebo nekoupím, manža je vybere a když je potřebuju, tak najdu prázdnou krabičku 😀