icon

CAR Obilný Trh Brno II.

hanulamarkova
16. čer 2009

Ahoj holky z Obi šup sem ať máme dostatek prostoru. 🙂

mmorgana
26. bře 2010

Tak to Tě monulo ani nebudu provokovat tím, že jdeme na procházku 😀 🤐

monulkab
26. bře 2010

mmorgana provokovat klidně můžeš, to mi nevadí, spíš mě se*e, že zítra mám konečně nepracovní sobotu a má být 8 stupňů!!!!!!!!! Když jse šla v pondělí k doktorce přes Mendlák, tak jsem se kochala pohledem na plnou zahrádku starobrněnské, a říkala jsem si, jak si o víkendu taky vyrazíme odpoldne do města na prochajdu....a prd z toho bude... 🙄

mmorgana
26. bře 2010

monulka: ještě se najezdíš na procházky s kočárkem ;–)

petula82
27. bře 2010

mm: Tak co testík,kdypak ho zkusíš?

mmorgana
27. bře 2010

JE TAM!!!!
Slabá, ale naše 😎

jilcice
27. bře 2010

Holky přeju pěkný den, posílám bacilky... morgan tiše gratuluju...

sajmona
27. bře 2010

mm: jejda....potichoučku gratuluji at se drží a sílí...nechceš vyfotit a hodit do alba?????? 😅 at se můžem navnadit

Jil: ahojky 😉

elennka
27. bře 2010

Morgan, zatím potichounku gratuluju 🙂, Jil chytám bacily...
Já se dneska pustila do velkého úklidu a drahoušek dělá na baráčku zateplení ...

mmorgana
27. bře 2010

Pšššt! 🙂 Tak jsem si založila album. A doufám, že budou přibývat fotky 😎
Holky, začalo krásné jaro, tak teď nám to všem musí vyjít 😀

sysysy
27. bře 2010

mm, moooooc gratuluju!!!! u tebe jsem byla na 100% přesvědčená, že Vám to výjde 😉 a kdy máš jít na krev, aby ti potvrdili těhu?

chanel
27. bře 2010

MM: gratuluji, hned na poprvé, to je paráda! Ty se máš ☹ ☹ ☹

mmorgana
27. bře 2010

Je to jen první test. Nechci to zakřiknout. Ale nevydržela bych se s váma nepodělit 😎
Na krev jdu až ve středu.
chanel: Uvidíš, teď se to tu rozjede a bude tu těhulek nepočítaně 😉 A Tobě třeba prospěje konzultace jinde 😵

petula82
28. bře 2010

mm: gratuluju a přeju ať to vydrží až do konce 🙂

aliseea
28. bře 2010

Ahoj holky moc vás tady všechny zdravím.Jestli si na mě ještě pamatujete párkrát jsem tady s vámi diskutovala.Začala jsem se stimulaci která mi byla ukončena,nebylo co odebírat.Mám takový malý problém mám už týden opoždění na menstruaci 😕 je možné že to udělali hormonální léky!Měli jste některá z vás taky problém se opožděnou menstruaci,děkuji za radu 🙂

mmorgana
28. bře 2010

alissea: to byl tehdy smutný čas - skončila jsi Ty, i marietea 😢 Na to opoždění bych normálně zavolala a Obi a zeptala se. A zkoušela sis dělat těhu test? 😉

chrobacek
28. bře 2010

ahoj nakukuju a co to vidím ??? mmorgano gratuluju moc !!!! a pochopitelně závidím 🙂 a slabá jo? je aby jsi se nedivila s dvojčátky 🙂)

chrobacek
28. bře 2010

alis určitě to je tou stimulací zkus brnknout na obil jestli máš čekat nebo si máš přijít na vyvolávačku ..

mmorgana
28. bře 2010

chrobi: a co Ty a ten polyp?

monulkab
28. bře 2010

gratuluji!!!!

klara.k
29. bře 2010

mm - paráda, gratuluji, jen ať je nás takových víc 🙂

xovicka
29. bře 2010

Tak co mmorgano, zkusíš se už přesunout k těhulkám, nebo počkáš na krev? Gratuluju a závidím 😉. Dotaz, dvanáctý dc mám jít na utz, jestli náhodou něco nevyrostlo a pak někdy odpoledne si mám zavolat Vránovi do Bohunic a ten mi řekne výsledky. Když mám jít na ten utz, mám si vyzvednout kartu a jít rovnou do K a oni si mě najdou v počítači a budou vědět, co mají zjistit, nebo se mám stavit první u sestřičky na ambulanci a ta mi dá třeba nějaký lísteček pro ně?

ČEKATELKY A SNAŽILKY:
sajmona - 3. IVF duben květen????
klara.k - 1. IVF - duben, květen - dlouhý protokol (utrogestan + Synarel)
veria
rioko - 1 KET asi květen
elennka - PCo, zatím přirozeně, pokud neotěhu, tak 7-8/2010 inseminace s injekcemi
monulkab
aliseea - 1.IVF,dlouhý protokol (Utrogestan + Synarel )
marietea - zatím přirozeně, 4-5/2010 kratky protokol IVF
STIMULANTKY:
chrobacek 3.IVF, dlouhý protokol (Provera, Decapeptyl) cca od 4.3. stimulace Merional 225j + Decapeptyl OPU cca 17.3. od 8.3. 150j, OPU 18.3. zisk 12 vajíček, 23.3. 2ks mrazák na KET, 29.3. hysteroskopie
xovicka - clostil, utrouš a samosnažo
sysysy - 1.IUI - začátek stimulace 17.3.
ČEKATELKY NA TT:
mmorgana 1. IVF, dlouhý protokol (Utrogestan + Synarel), od 3.3. Puregon 225j + Prednison, OPU 15. 3., ET 19. 3., krev 31. 3.
chanel 3.IVF, krátký protokol, 20.2. Puregon 175j, Decapeptyl,Prednison, ET 6.3., kontrola 18.3. krev
TĚHULKY:
hanulamarkova
antoaneta

mmorgana
29. bře 2010

xovi: když jsem stimulovala, tak mi řekli, že kartu budou mít nahoře na 16. Takže jsem tam ráno šla, pak na UTZ na K a odpoledne zavolat. Kdybych nevěděla, stejně bych šla na 16, tam už Tě sestřičky nasměrujou.

Holky, tak si užívám svou slabou čárku a jen mám strach, aby to fakt vyšlo. Už se nemůžu dočkat středy 😎

mmorgana
29. bře 2010

A v tabulce vidím, že chrobacek má dneska hysteroskopii - moc držím palce a myslím na Tebe 😵 A buď hodná, děti už čekají v mražáku 😝

klara.k
29. bře 2010

tak to vypadá podle tabulky, že na duben, květen jsme já a sajmona, myslím, že i veria, psala, že připadá v úvahu květen.

Sajmono - kdy do toho jdeš? Je někdo další?

rioko
29. bře 2010

já jdu také v květnu na KET 🙂
mm blahopřeji a držím pěsti na krev ale vypadá to dobře 😉

klara.k
29. bře 2010

tak jsem si to teď počítala a už si zase nepamatuju přesně jak to je? první den cyklu mám asi 8.4., takže 15 den se začíná stimulovat, je to tak? hned jsem si počítala i daltum porodu 😀 13.1.2011, prostě magor no 😀 Ale dnes nemám co na práci v práci, děs

rioko - aspoň nás bude víc a nebudeme se bát vlka nic 😝

monulkab
29. bře 2010

holky prosím vás, můj manža bude mít za 2 měsíce narozky, chtěla bych mu dát poukaz na vaření piva v pivovaru, nemáte některá tip kde by se dalo něco seriózního sehnat??? našla jsem cosi v hradci králové, ale kolega, který je z hradce, mi říkal že neví že by ten pivovar co tam je, fungoval... 🙂

klara.k
29. bře 2010

monul - tak to neporadím, neslyšela jsem o tom. To jako že si tam jde sám uvařit pivo?

sajmona
29. bře 2010

ahoj holky 😉
20.4. jsem domluvená na konzultaci k Čadové..jsem zvědavá co mě nabídne...každopádně jsem o tom přemýšlela,jestli nejít ještě někam jinam,popřípadě zvážit jiný car...ale rozhodla jsem se zůstat a na potřetí důvěřovat,že opravdu dělají co můžou.Myslím si že je to stejně na náhodě,bud se uhnízdí a nebo ne. každopádně to bude moje 3 ivf,tak mám strach...ale ještě uvidím co mě řekne dr...

monulkab
29. bře 2010

klara jojo, nějak tak to je 😀

Strana