Ahoj holky z Obi šup sem ať máme dostatek prostoru. 🙂
Holky končím, krev negativní.
majko43-tolik jsem tomu věřila,je mi to moc líto a je to nespravedlivé a taky je to v PRDELI.
@majka43 je mě to moc líto:(( tentokrát jsem myslela,že to pozitivní bude...achjo vím jak ti je....No to jsou ty blbý 10tkový testy,nejlepší je testovat 20kovým,ten falešně pozitivní nebývá,pokud tedy není v těle ještě pregnyl...někde jsem četla,že falešně pozitivní může být když je v moči krev,což může být před menstruací....a co teda dál?? budeš ještě bojovat a nebo to vzdáváš??
Majko, sakra. Já si ale myslím, že poslední pokus to nebude. To říkáš vždycky, ale jsi bojovnice 😉
A taky si myslím, že krví to nebylo. Test reaguje na hcg. A hcg vyrábí jen embrya. Myslím, že se na chvililinku chytly, ale nevydržely. Byla jsi na hysteroskopii? Možná by mohli zjistit, proč se nechytají pořádně.
nojono, to oni rikaj vzdycky. prece nebude rikat, ze se ji nejak nezdaji. ale oni taky na tech par bunkach houbelec poznaji. to osmibun. bylo vyvojove v poradku, ale asi nebylo geneticky dobre a ona do nich nevidi.
Zdravím holky.. dlouho jsem tu nebyla, tak Vás jdu alespoň pozdravit 🙂 a držím palečky všem, ať v novém roce máme všichni více štěstíčka 😵 😵 😵
Ahoj holky všem přeji pěkné a klidné svátky, a v roce 2011 co nejvíce // a bříšek a štastných maminek!!!
My už byli na uzv a máme srdíčko!!! Dle uzv jsme dnes 6+5, ale do konce těhu a šestinedělí budu muset píchat Fragmin na ředění krve, ale to se dá vydržet.
holky taky Vám přeji krásné vánoce a šťastný nový rok 2011 a at pro snažilky je štastnější než tento 😉
ahoj holky, vše nej do nového roku vám všem, nám snažilkám brzké těhotenství a maminkám zdravé děti...
Holky včera a dnes na Obi asi nikdo není, že? Chci jít teď v lednu na KET - sestřička říkala, že 1.DC volat a to bylo včera (1.1.) - nikdo mi to tam nebere,měla bych brát Estrofem (snad prý od 5.DC - bere se až od 5.?)... tak tam budu asi muset zítra zajet rovnou - bez telefonování 😨
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@olousek35 určitě bych teď zkusila jiný lék než Fostimon. Třeba Ti nesedí nebo může být stejný výsledek a zakopaný pes je jinde 😉