icon

CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.

vakoema
29. říj 2007

Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖

miracleelcarim
6. srp 2017

@sagema ☹ to me mrzi,ze to nevyslo.ja kdyz mela 2 utrogestany denne,tak ms dorazila az 3-5 dni od vysazeni,ted mam dvojnasobnou davku,tak jsem taky zvedava,jake zpozdeni to zpusobi....

jezz1e
6. srp 2017

@sagema To mě mrzí,😢 určitě to vyjde příště.

girafkag
6. srp 2017

@sagema Máš můj obdiv, že jsi to vydržela!!

sagema
7. srp 2017

@miracleelcarim doufám, že u Tebe to zpozdění bude 9 měsíců ;) No a jak se zatím cítíš? 5 dní po IUI, viď? Držím moc palce 🙂

@jezz1e když byli naši kamarádi v CARu a měli všechno strašně komplikované, tak jim doktorka řekla, že není otázka zda, ale kdy. A teď mají dvojčata kluky 🙂 Takže jednou to vyjde, nám všem tady ;)

@girafkag no, vydržela jsem hlavně proto, že jsem se nedostala do lékárny a doma měla jen 1 TT 🙂 Ale i kdyby to tak nebylo, stejně bych to asi vydržela. Naladila jsem se na to, že dřív to stejně nemá cenu zkoušet 🙂 A jak to vychází Tobě?

girafkag
7. srp 2017

@sagema zatím nijak. Clostik čeká v šuplíku. Dnes jsem 39 a vyvolávačka byla při 35 takže ještě čekám. Máš jít i na krev? Budete zkoušet další cyklus stejně?

miracleelcarim
7. srp 2017

@sagema Ty mas tak krasne optimisticky pristup,taky bych ho trochu potrebovala 🙂 ja se citim konecne dobre.porad me totiz pobolival podbrisek po iui.a jak jsi dopadla s dalsim postupem,volala jsi do car?

girafkag
8. srp 2017

@miracleelcarim
@sagema
Kolikátý DC vám dělali IUI? Mám obavy že nám to vyjde na víkend. Dned jsem 1DC v sobotu začnu clostik a na konci příští čtvrtek asi UTZ.

sagema
8. srp 2017

@girafkag
@miracleelcarim
volala a ve čtvrtek jdu na konzultaci k Dr. Řezáčové. Nejspíš bude ještě 2. IUI, dělají to tak. Hlavně ale teď pořádně nevím, jaký DC vlastně jsem 🙂 Protože špiním, ale MS se pořádně ještě nerozjela, tak nevím od kdy zase počítat. Nicméně si chci ještě pro jistotu ve čtvrtek ráno udělat TT, jestli se třeba nějaký duch neobjeví. O krvi se zatím nemluvilo, předpokládám, že mě když tak pošle v ten čtvrtek, když tam budu.

@girafkag
mně to vycházelo: po-pá Clostyl (5.-9. DC), tím pádem mi UZ vycházel na sobotu, ale šla jsem v pondělí (12. DC) a ve středu IUI (14. DC). Takže pokud máš cyklus 28 dní, tak by Ti IUI mohla vyjít na pondělí 21.🙂

nita1984
8. srp 2017

Dneska měla dr. Řezáčová mimořádně špatnou náladu ☹ docela me to mrzelo, jsem zvyklá od dr. Darebného na samé úsměvy

jezz1e
8. srp 2017

@nita1984 Neděs mě, jdu k ní příští pátek, Darebný má prý dovolenou.. 😨 a co UTZ? Kdy bude KET?

jezz1e
8. srp 2017

Jo už to vidím vedle. Neboj, dopadne to dobře.

nita1984
8. srp 2017

@jezz1e folikul 19.7mm, KET v sobotu. Ale příjemná teda dneska ani trochu nebyla ☹

miracleelcarim
8. srp 2017

@girafkag ja te asi nepotesim,prvni ovulace,kdy melo byt iui vysla na vikend,tudiz zadne iui neprobehlo.nyni probehlo 1.iui,mam cykly 26-28 dni a iui bylo jiz 10.dc. v prirozenem cyklu.na druhou stranu s clostikem je ovulace asi vic pod kontrolou,tak to treba pujde lepe nacasovat...

miracleelcarim
8. srp 2017

@sagema pokud pouze spinis,tak jeste nenastal 1.dc.ja po vysazeni utrogestanu spinim 1-3 dny a pak se teprve naplno rozjede ms...ale treba jeste vyjde tt 🙂 ja vlastne ani nevim,kdyz dorazi ms,jeste mam pocitat rovnou s dalsim iui a objednavat se na ultrazvuk nebo co se mnou dal zamysli...

girafkag
8. srp 2017

@miracleelcarim taky že se toho víkendu bojím ☹ ale na druhou stranu, jsem měla cykly před mimoděložním 35 a teď tak 31-33, ale nevím co ten clostyl udělá.

@nita1984
@sagema
Zítra si chci volat na objednání a teda jsem zděšena, že má Darebný dovču. Vždy jsem byla u něj a o ní jsem nic dobrého neslyěela ☹

nita1984
8. srp 2017

@girafkag ja byla zatím vždycky spokojená u obou. Ale dneska nic moc. Přitom při IUI i ET byla úplně super. Tak nevím

jezz1e
9. srp 2017

@nita1984 No jo, holt každý někdy nemá den ☹ Až budeš mít z tohoto pokusu mimčo, na takové drobnosti zapomeneš 😀

nita1984
9. srp 2017

@jezz1e to rozhodně 🙂 Člověk zapomene na mnohem horší věci 🙂 Teď se nemůžu dočkat pátku, abych už věděla, že se embryjka v pořádku rozmrazila.

sagema
9. srp 2017

@jezz1e já k ní jdu zítra 🙂
@miracleelcarim včera už se rozjela 🙂
@girafkag dívala jsem se na ta videa co má Podolí na stránkách v sekci "napsali o nás" a všude vystupuje dr. Řezáčová. Mluví o všem tak mile a oddaně, že bych to do ní ani neřekla. Nicméně nikdy člověk neví, co taky zrovna řeší ať už pracovně nebo v soukromí (tím ovšem neomlouvám mrzuté jednání). Já jsem třeba byla na prvních dvou návštěvách u dr. Bahníkové. Velmi milá, suprová, a při té druhé návštěvě se stalo, že jí přišla nějaká zpráva a dr. měla co dělat, aby udržela milou tvář.
@nita1984 držím moc palce! Kolik si jich necháš zavést?

nita1984
10. srp 2017

@sagema budeme zavádět dvě, pokud se obě správně rozmrazí. To se dozvím zítra odppoledne, jak to vypadá s rozmražováním... bojím, bojím. Ode dneška beru utroš a děsně se klepu, co bude dál. Pozitivní myšlení mi po minulých zkušenostech nějak chybí

jezz1e
10. srp 2017

@nita1984 Se to teď vleče, co.. Určitě se embryjka hezky nastartují a za pár měsíců z nich budou krásná dvojčátka 🙂

nita1984
10. srp 2017

@jezz1e me by stačilo i jedno. Ale máš pravdu, neskutečně se to vleče 😀 a to jsem si říkala, jak jsem v klidu. No, nejsem ☹

sagema
10. srp 2017

@nita1984 neboj, neboj, jednou to prostě vyjde a proč by to nemohlo být právě tentokrát 🙂 hlavně na to moc nemyslet, nebát se a ono to klapne ;)

já byla dnes u Dr. Řezáčové, je to zvláštní paní. Přijde mi opravdu jiná při IUI a při konzultaci. Není moc mluvná, nicméně ochotně odpověděla na mé otázky, sice velice stručně, někdy jenom jedním slovem 🙂, ale poslouchala mě. Zítra začínám nové kolo Clostylem a příští pátek UZ 🙂

miracleelcarim
11. srp 2017

Holky,drzim palce,at se zadari...ja mam pristi tyden dovolenou,o vikendu se vracim a budu testovat.jedeme na hory,kde neni temer signal,tak doufam,ze se mi obcas podari pripojit a poctu si nejske uspechy 😉 muzu se zeptat,jak jste byli s lekar domluvene,pokud iui nevyslo?nevim,jestli mam hlasit vysledek a oni mi reknou,co dal...nebo se rovnou objednat na dalsi ultrazvuk pred iui?

nita1984
12. srp 2017

Tak mám u sebe dva prcky... Teď přijdou nejhorší dva týdny čekání. Moc si přeji, aby to zvládl alespoň jeden. Rezacova byla dneska jako sluníčko 🙏🤰👶😍

jezz1e
12. srp 2017

Moc držím palce! Určitě se to podaří a nejméně jedno tě za pár měsíců bude týrat nočním pláčem 😀

girafkag
12. srp 2017

@sagema možná se ve pátek potkáme. Beru Clostyl ode dneška, ale protože se neví co to udělá, tak jdu poprvé na utz už ve čtvrtek.
@miracleelcarim držím moc palce a užívej dovču.
@nita1984 kdy máš kontrolu? 🍀🍀🍀

nita1984
12. srp 2017

@girafkag na krev půjdu v pondělí 28.8.

sagema
12. srp 2017

@nita1984 moc držím palce! Ať se to podaří!!!!
@girafkag 🙂 jsem objednaná na 10:15, myslím.
@miracleelcarim já se raději objednala na konzultaci. Protože jsem si říkala, že mi stejně musí zase předepsat hormony. Navíc, teď to mám načasované jinak. Při prvním pokusu jsem měla Clostyl 5. - 9. DC a teď 3. - 7. DC.

girafkag
15. srp 2017

@sagema ahoj, teď tu pročítám zeď a jestli to počítám správně, tak ti začal cyklus 8.8. a Clostyl bereš od 11.8. to je od čtrtého dne? Trochu jsem teď znejistila, zda beru správně... Díky 🙂

Strana