CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@crazy_girl3 Puregon se píchá od 3.dne cyklu,tak bych doporučila ráno zavolala a zeptat se .
@crazy_girl3 nemám zkušenosti s dlouhou protokolem, určitě bych zítra zavolala vrchní sestře Koskové
@dendinka a číslo na ní nemáš?
@crazy_girl3 číslo je na stimulačním rozpisu.
@crazy_girl3 Mě řekli,že jakmile dostanu menses,tak zavolat do caru,tak si tam radši zavolej 😉já jsem měla krátký protokol,takže ti taky neporadím jak to chodí u dlouhého.....
@marenka244 ahojky, klidně volej v pondělí. ono to zas tolik nespěchá. pokud bude pozitivní, tak si tě stejně na ultrazvuk objednají až za dva týdny a pokud bude negativní, tak ti řeknou, že si máš dojet další den na krev, aby se vyloučilo těhotenství.
@marenka244 Ahojky. Jak se držíš?
@hanulkasa Ahoj,děkuji za zeptání.... Od včerejška mě bolí břicho a dnes su nafouklá jak balon,jinak mě bolí prsa.... Testovat mám v neděli a dřív nebudu😊
@marenka244 jo výdrž. Já taky vydržela. Akorát u ket jsem testovala den předem. Drž se.
@marenka244 tfuj tfuj zítra ráno! 😉❤🍀
Ahoj,mela jste nektera tehu test Clearblue,ale bez ukazky v kterem jste tydnu tehu?? Uz jsme testovali,ale jsme zmateni z vysledku....
@marenka244 mám někde. Pohledám.
@hanulkasa me se jedna o to ze v tom ctverecku kde ma byt krizek,tak tam je ale ta vodorovna carka je jaksi vysoko.... Jedu si pro dalsi testy do Kauflandu a uvidime no....
Pro negativni vysledek ma byt ve velkem jen vodorovna carka....a my mame obe ale vodorovna je moc nahore 😕
@marenka244 vypadá to, jak nějakej vadnej test... :(
@crazy_girl3
@marenka244 to vypadá divně. Já měla fakt + nemáš ještě jiný test? Já dělala tento a obyčejný.
@marenka244 na straně 1455 najdeš moje testy. Já už to asi vyhodila. Vypadá to ale jako pozitivní u tebe..
Jo jela jsem do lekarny pro obycejny a ukazala jsem ho lekarnici a rikala ze si mysli ze je pozitivni....no jeste nakupuju a jak dojedu dom tak si udelam dalsi
@marenka244 Já taky myslím že je pozitivní. Drzim palce.
Moc vám všem děkuju za podporu 😍 dočkali jsme se dálnice // 😊 brečím štěstím a nedokážu popsat ten nádherný pocit 😍😍
@marenka244 super. Potichu gratuluji. ;) <3
@hanulkasa děkuji 😊
Zdravím holky, diskutuji teď s kamarádkou o hyperstimulačním syndromu. Naštěstí jsme ho ani jedna po punkci neměla. Dotaz ale zní - může k němu dojít i před KETem? Můj názor je, že těžko, že dochází k píchnutí injekce, aby ty folikuly, co tam mohou být, "odešly". Ale co když před KETem bolí bříško? Především navečer. Močení je docela časté a nejsou problémy se zvracením ani špatné dýchání, spíš nervíky před KETem? Díky.
@marenka244 moc ti gratuluju!!
@marenka244 super, gratuluji a přeji ať není žádný problém a dočkáte se zdravého miminka ✊😘🍀
@misaskul při KET nemůže být hyperstimulační syndrom, protože ten vzniká když i po odsátí vajíček začnou dál vaječníky produkoval další folikuly, protože se po stimulaci zblázní a jejich praskáním se začne vytvářet volná tekutina v těle. Při KET se nestimuluje růst folikulů, buď jsou při něm jen léky na sliznici, které ovulaci blokují a nebo je KET v nativu, kde rostou a pak prasknou jeden maximálně dva folikuly.

Holky, zkusím se zeptat vás a kdyžtak zítra pro klid duše zavolám do CARu. Minulé pondělí jsem dostala všechny léky a začala si píchat Diphereline. Zároveň jsem dostala rozpis kdy co a jak budu brát. Mám tam napsané, že ms musí přijít od 23.10.-30.10. a pak 31.10. začínám píchat Puregon. Takže když jsem ms dostala hned 23.10., tak až toho 31.10. píchnu první puregon? Zaráží mě, žě tam vlastně může být až týden rozdíl v cyklu, podle toho kdy ms přijde...případně na jaký ten mail píšete dotazy?