Embryo glue a kolik zavést embryí?
Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s embryo glue. Začala jsem o tom uvažovat, ale nejsem si tím stoprocentně jistá. A ještě nevím, jestli si při dalším KET nechat zavést jedno nebo dvě embrya. Co myslíte? díky
my sme použili EG s jedným embryo po 1. KET a som 20tt, stálo to 3tis. a tiež som zvažovala, či je to nutné alebo nie..vravela som si, že aspon sa vyhnem mimodeložnému..
ahoj, tak my měli loni v srpnu 1.IVF - 1.pokus - metoda PICSI (dle naší situace se jevila jak nejlepší), embryo glue - nechali jsme si zavést 2 embrya a 2 zamrazili - no a za 3 měsíce čekáme našeho prcka, který si dal docela na čas, než si nás našel 🙂
Ahoj, já si taky nedávno zjišťovala za co se vyplatí investovat. No embryoglue prý zbytečné a AH taky o moc nezvýší šanci. Řekla jsem si, že to nejdříve zkusím bez toho a kdyby se transfery nedařily, časem zvážíme co přidáme.
No zatím to vypadá vše ok, každopádně se embryjko chytlo i bez toho všeho
@uzivatelkapetra to jsem si taky říkala, nejdříve bez ničeho a když se nezadaří tak něco vyzkouším, teď půjdu na druhý KET
@katty77 a kolikátý KET se vám povedlo?
@lucijejeje teď na poprvé, ale jinak máme za sebou 5 IVF (kolik KETů z toho bylo už si ani nepamatuji), mraky IUI apod., o mimi bojujeme už 12 let... Několikrát jsem i otěhotněla, ale vždy to skončilo nejdéle do 8 tt...
@katty77 to jsem oproti tobě začátečník, mám za sebou jedno IVF (jeden ET) a teď jeden KET.
A můžu se zeptat jestli přišli na problém proč se nedařilo? Já jsem odkázaná jen na IVF protože mám neprůchozí vejcovody vlivem endometriozy.
@lucijejeje tak to buď ráda, že svůj problém znáš, my za ta léta absolvovali myslím úplně všechna dostupná vyšetření, i ta méně pravděpodobná a nikdy nic nenašli ani u mě ani u manžela. Je zoufalé bojovat, když nevíš, proti čemu.. Je to paradoxní, ale pokaždé, když nám na nějakém vyšetření řekli, že jsme zdraví, byli jsme zklamaní, hrozně jsme chtěli, aby nám konečně něco našli, abychom se mohli léčit nějak konkrétně ne jen formou pokus/omyl...
Ahoj děvčata. Můžu se zeptat,co je to embryo glue, zkratka AH a zkratka EG. Mohl by mne to někdo vysvětlit. Jdeme do 3IVF a taky by jsme pro mimi udělali vše. Díky
@hanyas Aha,tak to by bylo vyřešeno, když to tam nevedou. Pan doktor nás informoval o tom AH. To bylo,ale tolik informací,že to člověk nepobíral najednou. Budeme mít prý schůzku ještě s embryolozkou,tak se pozeptame. Jedna holčina to EG u nás ve městě podstoupila, nejdříve se to chytlo a pak mi po dvou měsících sestra říkala,že ó to přišla. Nevím,co bylo příčinou
@lucijejeje to lepidlo je placebo a vyhozené peníze, AH má smysl jen tehdy máte-li potvrzeno, že máte tuhé skořápky, spíše je to také marketing, určitě si nech zavést jen jedno...pokud jich tedy nemáš v mrazáku třeba 12, ale více zavedených embryí nezvyšuje šance na otěhotnění, ale vlastně snižuje, záleží samozřejmě na kvalitě embrya, ale i na daném cyklu, kdy to proběhne, takže pokud by třeba ten daný cyklus podmínky v děloze nebyly optimální, zbytečně tím přijdeš o dvě embrya... a jinak platí, že kvalitní embryo se chytne v dobře připravené děloze..., podpořit to můžeš například akupunkturou, hormonalní jógou atd., určitě ne lepidlem...
@katty77 tak s tim “zadnym problemem” to mame spolecne... jen my zatim byli x krat na IUI a 1x na IVF, ale kde je nas problem netusim... snazime se 5 let a vsechny vysledky mame skvele! A presne jak pises, vzdy jsem z toho smutna, kdyz zjistim, ze je zase vse v poradku... taky bych chtela znat problem, at vime s cim bojovat.
Ja jsem po 1IVF s PISCI, priplatila jsem si i Embryo glue, ale bohužel to nedopadlo... Tak ted přemýšlím, zda u druheho pokusu ho mam dat nebo ne. Na zamrazeni nic nakonec nebylo, tak mam nyni pauzu 2 mesice ☹
ET 1 embrya jsme zkusili bez EG. Mimi se uchytilo, ale přestalo mu bít srdíčko. 1. KET jsme si nechali zavést 2 embrya a připlatili jsme si EG - bohužel bez úspěchu. 2. KET zvládlo jen 1 embryo, opět jsme si připlatili EG....a teď konečně čekáme vysněné miminko. Nevím, zda to pomohlo, ale i ten pocit, že jsi udělala všechno, co šlo, aby to vyšlo, udělá hodně 🙂
Ahoj holky, přidám se k Vám jestli můžu. Teď jsem se vrátila od Mudr z kliniky a 25.3. budu mít další třetí KET a teď Mudr navrhla, že přidáme to EG prý aby to embryo tak necestovalo a drželo.
Snad to už výjde 😔
@lucik253 Me to embryo glue pomohlo a diky nemu se zadarilo 🙂 drzim moc palecky!
@veronikakn Opravdu 😍 tak snad se u nas taky zadari. Dekuji

@katty77 my už bychom měli pěkné nové auto😂
Ale co bychom kvůli dětem neudelali❤️