icon

Inseminace, kdo z ní otěhotněl a jaké příznaky po ní?

marenka244
24. srp 2015

Snažíme se 2roky a máme jít na IUI do Iscare v Praze,pak na IVF,když se nepovedete

kafr
10. říj 2015

Ahoj holky, tak jsem po mesicni pauze opet zde, ale nejak nevim, jak to tento mesic vyjde... Ovulaci bych totiz mela mit o vikendu 😖 . V utery mam 10DC a mereni folikulu, tak uvidim, co mi mudr rekne. Mate s tim nekdo zkusenost? Dik

marenka244
autor
11. říj 2015

Tak to IUI vychází tak na pátek +/- 🙂 já jdu ve čtvrtek na tu průchodnost vejcovodů :-/ ale mám chřipku tak ani nevím,jestli na to mám jít ☹ třeba se dámdo čtvrtka dohromady

kafr
12. říj 2015

@marenka244 chripku lecim cajem s rumem, pod perinu a poradne vypotit. Cesnek taky neni marny 🙂 do ctvrtka snad na tom budes lip, lepsi nez to vysetreni odkladat. 😉

ivhuska76
12. říj 2015

Tak my dnes první IUI za s sebou tak uvidíme 🙂

sistinka
12. říj 2015

a jaké máš pocity z toho?🙂

ivhuska76
12. říj 2015

@sistinka pocity dobrý....ale na rovinu nám řekli,že v mém věku úspěšnost tak 10procent ☹ ale nevzdávám to,doufám,že to vyjde i když třeba ne na poprvé 🙂

didlinka33
12. říj 2015

Ahoj holky 🙂 já byla 8.10. na prvním IUI 😉

sistinka
12. říj 2015

@ivhuska76 nevzdávej to uvidíš že to vyjde 🙂

ivhuska76
12. říj 2015

@didlinka33 Tak také držím pěsti, to máme kousek od sebe 🙂

didlinka33
13. říj 2015

@ivhuska76 jééé, takže taky za 14 dní testuješ? a nasadili ti utrogestan, nebo duphaston? já mám teď těch 14 dní brát duphaston a pak udělat TT..
Ale málokomu vyšel první pokus 😒

ivhuska76
13. říj 2015

@didlinka33 jj také za 14dni. 🙂 nasadil mi utrogestan. To máš pravdu,obe me kamarádky az na druhý pokus 😉 Tak snad se nám také zadaří: -)

kafr
13. říj 2015

@marenka244 ve ctvrtek mame akci obe! Dneska jsem byla na mereni folikulu, mam 10DC a 18mm! A to jsem se bala, ze to vyjde na vikend 😅 Ve ctvrtek vylet do Prahy. Co tvoje Chripka?

gabra29
13. říj 2015

@kafr Ahoj, nevím kam v Praze chodíš, ale v Gennetu dělají inseminaci i v sobotu, takže když to náhodou tak vyjde, tak taky není problém 🙂 můžu se zeptat jestli ti dali nějakou injekci na prasknutí folikulu? já to měla dost podobné jako ty, když jsem byla na měření 9 DC tak jsem měla taky 18 mm, dali mi injekci, ale jsem hroznej posera, takže si to asi nezvládnu píchnout ☹ ale jde to prý i bez injekce, což bude asi můj případ.

gabra29
13. říj 2015

@kecka28 Ahoj, tak jak jste dopadli v CARU?

kecka28
13. říj 2015

@gabra29 ahoji, na prd, nám se inseminace vyhne. Manžel má jen 200 tisíc pohyblivých spermií, takže naše jediná šance je IVF metodou ICSI nebo PICSI ☹

gabra29
13. říj 2015

@kecka28 nezoufej, určitě se to zlepší. Uvidíš, že po kůře bylinek a vitamínů to bude o hodně lepší. Zase na druhou stranu, stačí jedna aby se to povedlo a máte jich 200 tisíc, tak bych to zkusila i tak. Za to člověk nic nedá.

marenka244
autor
13. říj 2015

@kafr už mám jen rýmu a odkašlávám 🙂 jsem objednaná až na 15.40 a jak jsi měla silnou děložní sliznici??

kafr
13. říj 2015

@gabra29 ahoj, jezdime do Iscare, ale jedem uz ve ctvrtek. Injekci mi ani nepripominej, picha mi manzel - za chvili me to ceka 😖

kafr
14. říj 2015

@marenka244 no, tak to mi Mudr ani nerekla... Ona je vubec takova nemluvna i na ten folikul jsem se musela ptat... Tak asi dobry.

marenka244
autor
14. říj 2015

Já jsem byla naposledy u nějáké starší cerveno vlasé a k té už jít nechcu ☹ tak mě řekne p. Lacheta většinou všechno,ale teď na nej mam nachystanych dost otazek 🙂

kecka28
14. říj 2015

@gabra29 Právě že je nám to záhadou, ale nepomohlo... první spg byl 3,5 milionu (z toho jen asi 10 % použitelných). Nasadili jsme bylinky, čaj a fertilan... výsledek po druhém spg je 700 tisíc a jen 200 tisíc použitelných. Ale IVF z toho prý půjde.

gabra29
14. říj 2015

@kecka28 A jak dlouho to manžel užíval? U toho fertilmanu se říká, že by měla být 3 měsíční kůra a u bylinek je to velmi podobné. Manžel měl před rokem špatné výsledky, nasadila jsem mu intenzivní kůru a šel po 3 měsících na kontrolu a měl to super, bohužel teď po roce je to zase špatné, takže opět ho dopuju bylinkami a vitamíny, tak snad to pomůže. Já bych tomu ještě dala šanci

gabra29
14. říj 2015

@kafr já jsem z toho úplně vyřízená, protože já to prostě nedám. Už jsem taky lanařila manžela, že mi to píchne on, tak jsem zvědavá jestli to zvládneme ☹ možná to zkusím bez toho, zase injekci beru jako pojistku, že ovulace skutečně proběhne, tak nevím, je to boj, chtělo by to nějakou zdravotní sestru 🙂

malenka3
14. říj 2015

@gabra29 to dáš, já s tím taky bojovala, ale nakonec jsem to bodla 🙂 Řekla jsem si, že jestli chci otěhotnět, tak porod proti tomu bude procházka růžovou zahradou 🙂 Doporučuji, pokud vám není líto nějaký stovky navíc, zkuste si říct příště o injekce Ovitrelle, ty už jsou připravený, jenom vyndáte a píchnete. Pregnyl si musíte připravit a už to samo stresuje 🙂 nebojte se doktorů zeptat, máte na to právo 🙂

gabra29
14. říj 2015

@malenka3 jsem opravdu hrozný posera, vidím injekci a automaticky otáčím hlavu pryč, protože je mi z toho na nic. Nechala jsem si rovnou napsat Ovitrelle, míchání bych nedala určitě, ještě bych řešila, jestli jsem to udělala dobře nebo ne ☹ myslím, že mi to nakonec asi píchne manžel, protože já na to nenajdu odvahu ☹ opravdu obdivuju všechny, které to daly 🙂

gabra29
14. říj 2015

@malenka3 můžu se zeptat? povedlo se ti otěhotnět po inseminaci? a na kolikátý pokus?

malenka3
14. říj 2015

Jj, v Iscare po šestý IUI, na kterou jsem už ani nechtěla jít, že to nemá cenu. A povedlo se, ani jsem s tím už nepočítala 🙂 Už jsem dokonce měla předepsaný stimulační protokol na IVF (to by znamenalo píchat injekce třeba 10 dni a někdy i dvě denně, tak začni trénovat na tý jedný 😉 ). Akorát místo abych šla na IVF, jsem tam šla na potvrzení těhu 🙂
Tak nezoufejte, naděje umírá poslední. Je ještě před váma tolik možností, co s váma můžou dělat, že je to jen otázka času, než se dočkáte taky 🙂

gabra29
14. říj 2015

@malenka3 to je super, to moc gratuluju!!!!! a pokaždé sis píchala Ovitrelle? nebo jsi zkusila i bez injekce?
Já vím, že do IVF jít nechci, takže inseminace je to jediné co chci podstoupit a uvidíme, věřím, že to vyjde a nic dalšího řešit nebudeme 🙂 ještě, že jsi vydržela a těch 6 IUI podstoupila, dost často se to vzdává v půlce a jde se rovnou na IVF, přijde mi to škoda, protože přece jenom IUI je pro tělo daleko míň zátěžový než IVF. Super, pozitivní zpráva, to si myslím, že nám všem zvedne náladu 🙂

kafr
14. říj 2015

Ja a jehla fakt nejde dohromary, manzel je taky moc nemusi, ale je mu jasne, ze ja bych si nic nepichla, (mi uplne staci, ze se do me neco picha) takze "byl chlap" a zvladl to. Pichame Ovitrele a Mudr se me ani na nic neptala: tady to mate, tak se to aplikuje a bez debat - asi je na nas "padavky" zvykla 😅 Doufam, ze nam IUI proste vyjde, protoze pichani kazdy den nedam!

gabra29
14. říj 2015

@kafr Aha, tak mě doktorka řekla, že injekci mít nemusím, že záleží na mě jak chci. Že to podpoří prasknutí folikulu, ale kdybych to chtěla bez, tak to taky jde. Tak já to asi jednou zkusím píchnout a pak už ne, protože to pokaždé nedám ☹ jsem na tom stejně jako ty. Manžel se bude muset "pochlapit" a hurá na to 🙂

Strana