icon

Inseminace, kdo z ní otěhotněl a jaké příznaky po ní?

marenka244
24. srp 2015

Snažíme se 2roky a máme jít na IUI do Iscare v Praze,pak na IVF,když se nepovedete

sandria333
15. lis 2015

@marenka244 som dnes 11den oo iui, test snehobiely. Ale vcera som mala take pichanie v podbrsku, ze som myslela, ze uz bude ms, aj dnes mam take pocuty ale este chvalabohu nedorazila, a dufam ze ani nedorazi. Mam 27dc, takze by som aj tak este 3 - 4 dni nemala dostat. A pokial sa berie utrogestan, tak by asi nemala ms dojst, ci nie? Az ked vysadim utros, ne?

malenka3
15. lis 2015

@sandria333 správně by sis měla 14 dní po IUI udělat test, pokud bude negativní, tak utros vysadit. Mně většinou MS dorazila i při něm, ale je to individuální, taky klidně právě kvůli němu nemusí.

sandria333
15. lis 2015

@malenka3 14 den mam az v stredu, ... chcem testovat v utorok aj stredu a stvrtok na tu krv

jankadvor
15. lis 2015

Mám za sebou 3. IUI a 14.den (15.11.) jsem si udělala test. Bohužel bílo ☹ Takže čekám jestli mi dorazí MS (má přijít 18.11.), a pak se objednám na konzultaci ohledně IVF. Doufám, že MS nedorazí. Všem přeji mnoho štěstí a držím pěsti. Já i přítel jsme zdraví, bohužel se nám už dva roky nedaří počít ☹

kafr
15. lis 2015

Ahoj, ja jsem ms dostala vzdy (2x) i pri utrosi. Ted jsem 5 dni po 3. UIU a strasne mi natekly prsa a boli (to mam normalne az pred ms) a normalne mi hrabe: nejradsi bych uz testovala a tehotenske priznaky vidim ve vsem. A to jsem byla porad tak nadveci... Ale jak to ted furt resime, 3x mesicne na gynde... To fakt nejde "na to nemyslet" 😖

marenka244
autor
16. lis 2015

@kafr jo to ti věřím ,,nemyslet na to" ☹ tak treba už jsi těhulka,když ti natekly prsa. My jdem ve středu na 3.IUI a p.doktorka me řekla,že mám dost veliký folikul,tak jsem zvědavá

jankadvor
16. lis 2015

Tak MS bohužel dorazila a to dokonce o cca 2dny dříve ☹ Takže jsme objednaní na 8.12. na konzultaci k panu doktorovi Texlovi ohledně IVF. Ach jo ☹ Kéž by to vyšlo.

ivhuska76
17. lis 2015

@kafr držím palce at MS nedorazí

ivhuska76
17. lis 2015

Tak já pi druhé IUI a neúspěšně opět MS dorazila ☹ ☹ asi máji pravdu, že v mém věku už to nepůjde: -(

arabuka
17. lis 2015

Tak dneska 14. den po prvním IUI a test negativní ovšem MS má tři dny zpoždění tak budu čekat. Taky se snažím na to nemyslet, ale jak to řešíme tak se to úplně nedaří :(

lenca1212
19. lis 2015

@jankadvor tak to jsme dvě ..taky mě čeká po novém roce ivf ☹ ale asi bude ještě IUI po třetí nevím nooo uvidí se v polovině prosince

marenka244
autor
19. lis 2015

já jsem byla včera na 3.IUI,ale mám crohnovu nemoc a včera mě začaly hrozně bolet střeva,tak nevím,jestli se to chytne a na další IUI mám zákaz,jelikož jdu 17.12.na koloskopii a když nevyjde IUI,tak taky po novém roku IVF...

kafr
21. lis 2015

Ahoj vsem, ani nevim komu odepsat driv- taky jsem to dostala a o 3 dny driv 😖 to se mi jeste nestalo, ale koukam, ze nejsem jedina (dik za vase zkusenosti).
Vsem drzim palce, at ten sileny maraton vydrzime a nakonec se zadari.

arabuka
21. lis 2015

Tak mě se statečně ms zpozdila o týden. Naštěstí budu nastupovat do nové práce tak snad to přijde, když budu mit jiný myšlenky. Všem vám držím palce 🙂

jankadvor
23. lis 2015

@lenca1212 Držím pěsti. Je to šílené, když se nedaří ☹

zuzkaim
23. lis 2015

Ahoj holky, my jsme měli naplánované první IUI (chodíme do Gennetu), ale rozhodla jsem se, že to teď zkusíme ještě plánovaným stykem.. takže jsem píchala Ovitrelle a nic jiného od dr. nemám... no a vypadá to,že se zadařilo.. zítra jdu na potvrzení k doktorce.. po dvou letech snažení mi to přijde neuvěřitelné 🙂

marenka244
autor
23. lis 2015

@zuzkaim tak to je fajn, že se zadařilo 😉

zuzkaim
24. lis 2015

@marenka244 děkuji moc..čekám teď na potvrzení z krve, tak jsem dost nervozní 🙂

marenka244
autor
24. lis 2015

@zuzkaim tak ať to hlavně dobře dopadne 😉

marenka244
autor
24. lis 2015

Holky, zkouším poprvé zavádět utrogestan do pochvy a zdá se mi, že ze mě většina vyklouzne a to marodím, nic nedělám jen ležím.... Má to vůbec nějaký účinek??

ivhuska76
24. lis 2015

@marenka244 Držím moc palce 🙂 Nás taky čeká 3IUI

kafr
26. lis 2015

@marenka244 ahoj, vyklouzne? Ze me sel ten binec jakoby vytokem, takze porad s intimkou... Preji at to vyjde.
Ja jsem zas objednana na folikolometrii (v pondeli) a bude to letos posledni sance. Dalsi cyklus by vysel na svatky a mudr uz do telefonu naznacovala, ze bychom meli zvazit dalsi moznosti... ☹ to abych si s sebou vzala blocek na poznamky a pripravila otazky. Ach jo.

marenka244
autor
26. lis 2015

@kafr když to nevyjde,tak musím na koloskopii a jestli budu mít špatné střeva,tak si necham to zánětlivé odoperovat a pak na umělé a jestli to dopadne dobře tak po novém roce poslední IUI. Já už mám všechny otázky zodpovězené a teď už jen abych měla ,,tělo v porádku" :-/ měli jsme jít příští týden na imunologii,ale jdeme až v lednu,jelikož přítel musí pracovně na týden pryč ☹ byla jsem z toho hodně špatná,ale nakonec jsem se z toho vyplakala...

kafr
30. lis 2015

Ahoj, minuly mesic mudr. zjistila, ze ovuluju jen z leveho vajecniku a dneska jsem byla na mereni folikulu a je vpravo 😀 asi se lekl a zacal makat 😀 .
@marenka244 furt drzim palce 😉

merope
30. lis 2015

@marenka244 Neboj, zůstane ho tam i tak dost. Mám vysledované, že je to spíše nějaký konkrétní čas po "užití", co se uvolní nějaké ty zbytky (tzn. ani nemusí být intimka, spíše to vysledovat a skočit na záchod).

merope
30. lis 2015

@ivhuska76 Pokud je 76 ročník narození, tak je blbost říkat, že to IUI nepůjde jen kvůli věku - já jsem o rok starší a MUDr. naopak tvrdí, že i při IUI bych měla být schopná otěhotnět (i přirozeně!). Samozřejmě je to horší než před 10 lety, ale může to jít (ostatní výsledky máme úplně v pohodě, po prvním IVF se "vyzkoušela" i vajíčka a jak se oplodňují - a to fungovalo taky skvěle). No, doufám, že pokud se nezadaří, tak druhé IVF to jistí (při prvním bylo nakonec jen jedno embryo - doktorka měla strach dát mi víc hormonů kvůli hyperstimulaci a nakonec to bylo málo, tak příště zkusíme víc, snad se i něco zamrazí a bude na víc pokusů).

kafr
30. lis 2015

Jo, jinak uz premyslime o IVF... Ja z toho nadsena nejsem, ale vic moznosti uz nezbyva. Jeste mi mudr navrhla nechat vysetrit genetiku a imunologii, ale je to k necemu?

malenka3
30. lis 2015

@kafr vidíš to? Jsem ti to psala, že to, že máš pořád ovu nalevo vůbec neznamená, že napravo vaječník nefunguje 🙂 Jednou za čas si dá kolečko a teď zase to bude několikrát nalevo, počkej, uvidíš 🙂

Co se týče genetiky a imunologie, nám to k ničemu nebylo, protože všechno vyšlo ok a žádný problém se nezjistil. Ale chtěla jsem to mít hotový před IVF, ať mám jistotu, že jsem v tomhle ohledu udělala vše. Takže být na tvém místě, tak bych zvážila, jak moc spěcháš a kolik IUI zbývá. Kdyby ses do IVF nechtěla ještě hnát a měla IUI pokusy, tak bych se vrhla na ty vyšetření a v mezidobí (to může trvat klidně dva měsíce ) si střihla další IUI, která není takovej záhul na tělo.

malenka3
30. lis 2015

@kafr ještě jedno vyšetření by stálo za zvážení - průchodnost vejcovodů. Bylas na tom?

kafr
1. pro 2015

@malenka3 pruchodnost mi delali pri laparoskopii. V tomhle jsem ok.
Manzel si taky mysli, ze by to k nicemu nebylo...
Na jednu stranu uz me nebavi to vecne cekani (snazime se uz 5 let- nejdriv jsme to nehrotili, pak to zacali resit, pak mi manzel vycital "ze na to moc myslim" tak jsem se na to vykaslala a nechala tomu volny prubeh, pak jsme dali sanci akupunkture - konecne mam docela bezbolestnou menstruaci, ale mimco nikde... A uz mi bude 34, tak uz to nechci protahovat) a na druhou stranu mi vadi to mnozstvi hormonu s rizikem rakoviny, injekce nesnasim a taky si nemyslim ze nepouzita embria jsou biologicky odpad (to bychom asi vyresili zamrazenim...) do toho se blizi vanoce, takze jsem nejak vic na meko.
Ve ctvrtek 4IUI (jeste se zeptam IUI je celkem 6, nebo rocne 6?)

Strana