IVF březen 2024: Kdo jde s námi?
Ahojky, jde někdo do pokusu IVF v březnu? Pojďme se vzájemně podpořit.
@bathory87 týjooo, ale do čtvrtého měsíce, je už dlouho. Tehdy jsem testovala, v sedmém týdnu😉. A jak se máš? Připravuješ se, na tu nemocenskou… půjdeš, taky hned, jak jsi psala, ne😉? Jedu na zelený čtvrtek, na ultrazvuk a přenos vidím, na 2.4. pokud, bude vše v pořádku. Užívám si té nemocenské, věnuji se sobě, synovi…je třeba vypnout, z pracovního tempa, ikdyž mi pacienti chybí, tím že máme, stále. Měj krásný den🍀.
Tak už po odběru 6, folikulů a jen 2 vajíčka 😏😒 jsem z toho hodně smutná
@spygy držím palečky❤️. Záleží, na kvalitě, ne na množství…já měla, z 12 použitelné 4, k zamražení došly 3. Z prvního je syn, druhý KET se nepodařil(nebyla jsem moc připravena a zároveň to bylo v době hospitalizace, se synem, kdy dostal febrilní kolaps) no a třetí, mě čeká teď😉. Záleží, v jakém stádiu embryoko přenáší, nebo zamražuji😉👍.
Ahoj holky,volala jsem do caru a ještě to pojišťovna neschválila, je to 14 dní a mají na to prý měsíc. Nicméně já beru antibiotika na silny zanet mocoveho mechyre od vcera,takže se mi to o cyklus zřejmě posune. Mám volat za týden zase zda už to schválila. Jak je to u vás?
@bathory87 ahojky, jéé tak se to komplikuje😳, v tomto případě, bych určitě počkala, až na květen, nechat proběhnout, jeden cyklus a pak to zkusit, až v tom dalším, po antibiotikách, by to vážně bylo dobré😉. Týjo s tou pojišťovnou nevím, mě to schválili vždycky hned. Klidně zavolej, přímo na pojišťovnu a poptej se tam…ať jsi co nejdříve, v pohodě❤️.
Holky kolilaty DC vam delali odber a pak kdy je vlozeni? Za tech 5-6 dni?
Dnes volali a jedno vajíčko zaniklo, druhé se zatím vyvíjí dobře 😊 doufám, že to bude nás veliký bojovník a zůstane tu s námi ❤️
Tak bojovnicek se vyvíjí učebnicově a zítra transfer 😊 já jsem tak šťastná
S.O.S. holky😳. Mě, už vážně
asi jebne! Ve čtvrtek jsem neměla ultrazvuk, sliznice roste, ovulace se chystá, další mám zítra ráno a to, už by určili den, kdy budeme rozmrazovat a přenášet…jenomže, jsem trochu nemocná😭, minulý týden, jen škrábání, v krku, rýmu trochu, jsem si říkala, to kloktanim a cucháním zvládnu, včera večer, mi to sedlo i trochu na hlasivky a teď totální hleny, vykašlávám(nekašlu, nutí mě to vykašlavat). Leden, únor stéjně, oba měsíce jsem se chystala a onemocněla. Jenomže teď, u jsem kvůli tomu i od začátku cyklu, doma na nemocenské, abych noc nechytla, když pracuji, v tom infekčním prostředí. Syn mají, ve školce pátou nemoc, taky jsem ho nechala, minulý týden doma, protože měl jeden den zvýšenou teplotu a stěžoval si, na bolest tělíčka, vyrážky žádné. Co mám dělat??? Zase to posunout? Jenomže to by bylo, až na léto…némužu, každý měsíc chybět, v práci a pak to stéjně zrušit😳, to mi je proti srsti, staniční mi musí pořad upravovat směny, ještě že je, tak úžasná s všechno chápe. Je to teda poslední embryoko, na kterém mi vážně strašně záleží. Jako po ATB, bych určitě počkala, ale teď? Nic jsem ani nebrala, dneska akorát ACC na ty hleny…mám to zkusit??? Měly jste to někdo podobně a transfér, se podařil???
Překlep, měla jsem, ve čtvrtek ultrazvuk…
Berusky, zdravim z dospavaku, mame 9 vajec k oplodneni

@e_lys88 Já když byla na školení řidičů tak tam byla ženská co učila zdravotní a říkala právě že do 4 měsíce nevěděla že je těhotná, že testy také negativní 😀