IVF, duben 2010
ahoj holky,
mám za sebou 2 neúspěšné IUI pokusy, takže jdu snad v průběhu dubna na své první IVF. MM má azoospermii, takže máme vždy dárce. Pokud by jste se chtěly přidat se svými zkušenostmi, názory..budu moc ráda.
tak dneškem jsem 5+2 tt, a na utz mám konečně žloutky, a doktorka mi řekla, že by k abortu missed nemělo dojít. Jupííí 🙂
petulke gratulka ted ještě ty srdíčka aby byli a bude to ok
teda dasty kdepak jsi jsem zvědavá šup 😉
no dasty vyhlašuji celostátní pátrání po dasty měla jít na měření folikil a po cestě se asi ztratila 😀 😀 😀 😀 😀
dasty tak kde jsi jsem celá netrpělivá dostaneš na zadek jestli se neukážeš.
Ahoj delf - ty seš takový zlatíčko 😀
Ty na mě od 5h takhle pěkně myslíš?To seš zlatá, díky moc - a asi to tvoje držení pěstiček pomohlo.
Sliznice je 10 mm a mám 12 folíků a mpžná je prej nějakej ještě schovanej 😀 Tak hlavně,aby v nich byli vajíčka 😵
no paráda gratulka suprrr a kdy další kontrola?o víkendu?
a vůbec nejdřív tě sprdnu ty potvůrko já se už bála že se něco stalo ty ty ty
a jak neschopenka nevíš kolik mají folikuli?no honem rozepiš to 😅
dasty- ahoj, hezký počet. To tam vajíčko určitě nějaké bude.
počítám 11 vajuch 😀
No nevím, jestli jich bude tolik, hlavně ať nějaký jsou a a´t se pěkně vyvíjí 🙂
A jak je tobě?Bolí bříško?ležíš???
Folíci - 13mm,16mm,18 mm.Neschopenka až v den OPU.
já ležím,ale ted se půjdu protáhnout juknu na kiru no cítím ho pocit jako by měla přijít mrcha
Další kontrola není prej potřeba -do zítra mám ještě píchat a v so ve 21h Pregnyl a v po v 8h OPU 🙂
tak to je pěkné teda a kdy opu?už brzo né?nebude o víkendu?když jsou tak pěkné ještě si máš píchat?
ahoj marmar -díky, snad to tak bude.A jak ty se máš holka?
já než to napíšu tak ty to napíšeš 😀
to budu na tě moc moc myslet holka
delf - já přijela domů ve 12h - musela jsem manžu nakrmit 😀 a vyblbnout se se psem a pak do raboty.
A když jsem přišla tak pořád někdo něco chtěl, tak jsem se k pc dostala až teď.
Tak se na mě defínku prosím nezlob 😎 Prosíííííííííííííííííííííííííííííííííííím
To je otázeček 😀
To seš hodná, že na mě budeš myslet.To zas budou nervy 😒
no jo no dobrá prominuto teda 😝
to budou to ti řeknu hned na rovinu,že jo a pak teda hodně pij po OPU jasné
Tak to jsem ráda, že mám odpuštěno 😀
Jo a tu neschopenku mě sám nabídnul, že mě ji od po napíše, když budu chtít.
A to já budu chtít 🙂 V práci to je ještě o větší nervy...
tak to je skvělí teda dasty hodnej doktor.no jo jdu juknout na kiru a zas pak lehnout musím se projít nebo k té posteli přirostu 😀
dasty - děkuji za optání, mám se dobře. To já si nemůže vynachválit to, že alespoň na chvíli jsem v práci. Zítra tam budu celý den. Je to pro mě úleva, myslet na něco jiného.
delf -ale pomaličku, polehoučku našlapovat 😀
a pak zase přijď 😉
marmar - Ty seš teda workoholik - koukám, že většina z vás tady - to asi jen já a delf chceme být na neschopence 😀
Věřím, že přijdeš na jiné myšlenky - to já teda ne.Jen se v práci nervuju a furt jen se něco řeší.....
Já si udělám doma pohodu - budu koukat na telku, číst si - polehávat a pak budu s pejsanem,atd.
petulke - moc gratuluju, to je dobra zprava, srdick asi jeste nebyla, vid? to bys napsala
dasty - to je pekna urodicka, tak odpocivej, at muzou rust

tak dasty dnes moc na tě myslím nejdřív ráno v pět to si říkám,že je moc brzo teda pak v osm to jsem si řekla že to je akorát a myslím do ted a mačkám pěstička akorát ted je povolím poněvač si jdu udělat kafe 😀