IVF, duben 2010
ahoj holky,
mám za sebou 2 neúspěšné IUI pokusy, takže jdu snad v průběhu dubna na své první IVF. MM má azoospermii, takže máme vždy dárce. Pokud by jste se chtěly přidat se svými zkušenostmi, názory..budu moc ráda.
Ahoj všem 🙂
Konečně sluníčkový den 😎
petulke - no vidíš, jak ti krásně ty tt naskakují 🙂 Tak leďňáčci,jo 🙂
možno nejak podarené ivf, alebo čosi podobné 😀 no, niekedy to brucho bolí, to bude ok, petulke, to si len malé robia miesto 🙂
ahojkyy, taky mě to napadlo, ale občas tě zamrazí, když pomyslíš, že by jsi měla začít krvácet ☹
dasty - lebo sa bojím, že keď to zmením, tak sa to pokazí 😝
petulke - samozrejme, na také niečo ani nemysli. Rob niečo iné, čo ťa zamestná a nedovolí ti takto vymýšľať 😀
Vždˇyť vám to sluší ty týdny 😝 Jen to tam nechte, je to hezké jak vám to naskakuje 😵
venku je pěkně tak musím dnes nabíjet tělo 😀 takže tu moc nebudu.
dasty došel ti dopis?
delf -jak ti je?bříško už nebolí?Mě dnes v noci taky pěkně bolelo, že jsem cejtila krámy.A teď zas dobrý.
Chvílema si říkám, že to vyšlo a pak najednou bolest jako na mrchu....
Pošťačka zatím nedorazila - jezdí po 13h. Taky si užívám sluníčka 😎
ahojkyy já byla včera ale totálně, prospala jsem cely den. dneska jsem dostala hroznou chut na kvetak tak si ho už smažím 😝
petulke - nespomínaj mi květák - karfiol po našom. Presne smažený som si dala predvčerom a mala som z toho parádne zvracanie. Prvé tehotenské 😲

já právě taky změnila polohu a moc to nepomáhalo ještě doted to břicho cítím já se probujdila kolem jedné