IVF, duben 2010
ahoj holky,
mám za sebou 2 neúspěšné IUI pokusy, takže jdu snad v průběhu dubna na své první IVF. MM má azoospermii, takže máme vždy dárce. Pokud by jste se chtěly přidat se svými zkušenostmi, názory..budu moc ráda.
@dasty79 ahoj dasty, tak jak jsi dopadla? myslim na tebe a cekam na 16.hodinu. Drzim palce
@petulke ty jo, to je super, ze uz budes mit prukazku, parada. Ja ji dostanu pristi pondeli 🙂
@ahojkyy ty nevolnosti jsou fakt hrozny, co? ja jsem mela vcera vecer velke problemy, uz to prestalo byt prijemne a zaludek me od te doby boli porad :(
jinak k te soukrome diskuzi - chapu, ze kdyz nekoho najdou, tak to neni prijemne. Na druhou stranu kdyz diskuzi zamkneme, nikdo cizi si uz nepocte, co kdo ma za problem a nebude se moci pridat tak, jak ja jsem se pridala treba sem a do diskuze s dvojcaty. Oboje ma pro i proti. Ja se za to, cim prochazim nestydim a pokud na to nekdo prijde, tak at si pocte a pak se me zepta. Doufam, ze to da nejake jine slecne nadeji, ze i s obdobnymi problemy lze otehotnet a snad to dotahnu do zdarneho konce. Chodit za vama budu jak sem tak do te soukrome diskuze. Uz si ji jdu dat do oblibenych, at to pak nemusim hledat 🙂
Tak já dnes na testu sněhobílo. Nechápu to, asi jsem tu včerejší čárku nějak přecenila. Je mi z toho děsně smutno. Myslím, že je to jasné.
@78marcela nechodila jsi třeba přes noc čurat? nebo nepila jsi přes noc? Zkusto znovu ještě zítra nebo raději pozítří 😵
@lenca78 tu prukajdu dostanu až 1.7. ☹ , ale už ve čtvrtek další utz 😵 😵 😵 zase se na toho malého bobánka podívám a nachvíli se uklidním, že je vše ok! 😅
Ptala jsem se dr. jestli to je normální, že jsem bez příznáku, tak prý že to je zcela normální! Ale mě to znervoznuje.! Nerada bych to podstupovala už po třetí ☹ Vím že jinačí holky to podstupují i vícekrát, ale já si myslím, že jsem zcela zdráva, abych mohla mít a donosit mimíska
Ahoj, Petulke, nene, dělala jsem to přesně jako tu minulou noc. Naposledy čurat o půlnoci jsem byla a test jsem si dělala po čtvrté ráno. Úplně stejně jako tu předchozí noc. Akorát jsem bez čárky. Nechápu to a už asi nebudu testovat. Až v pátek, jak jsem měla a pak pojedu na tu krev negativní a domluvit si další termín na KET.
Ahoj holky 🙂
Vy si to teda užíváte s těma nevolnostma ☹ ,ale snad ahojkyy a lenca už za chvilku přestanou trpět 🙂
Už by mohly nevolnosti ustat 😉
petulke - někdo nemá vůbec nevolnosti 🙂
A taky bych radči psala sem - a když by bylo nějaký intimní téma,nebo tak něco tak do druhé diskuse 😉
No, uvidíme, ale teď už tomu teda nevěřím. Nevím, z čeho tam ty dva dny čárky byly, jestli se to nejdřív chytlo a pak to přestalo dál se vyvíjet? Slyšela jsem, že pregnyl dělá čárky, ale ten to už určitě nebyl, protože jsem měla už 14 dní po pregnylu a ten tak dlouho v těle není. Navíc by nezesílil druhý den. No uvidím ještě, zkusím to v ten čtvrtek, pátek, ale jak říkám, už tomu nevěřím.
petulke - já jsem včera byla pryč, tak jsem nemohla dát vědět...
Zase nic nevím - včera jsem tam v 16 h volala a ty výsledky tam ještě neměli....
Tak nevím, kam to poslali.Zas mám volat dnes odpo....
Když jsem to psala delf -. tak se rozčilovala, co to tam je za idioti 😀 , že jim to tak dlouho trvá! 😀 Ale má pravdu - je to děs!!!!
marcela - ještě vyčkej 😉 Já už jsem tolik dní po ET a do dnes nevím, na čem jsem.....
DELF - MÁ JEDNO PĚKNÉ SRDÍČKO 😲 druhé buď není anebo je schované.Ale jeden bojovníček tam je!!!!
Velka gratulace Delf - krásný - moc ti to přeju!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
dasty - no, já ještě počkám 🙂 mám se fajn, i když mě dnes pobolívá podbřišek 😠 Jinak stále nemám žádné nevolnosti
Jo uměj pěkně napínat..... 😉 Stejně s tím nic neudělám...
Dnes odpo tam zavolám a když to zas mít nebudou, tak už se objednám na ty stěry,....a uvidí se 🙂
marmar - a ty seš kolikátej tt?jako def?kdy ty jdeš na utz?
dasty - jsem 6tt a na UTZ jdu ve čtvrtek. Takže už se to blíží.
Jinak jsem zvědavá na Tvé výsledky. Člověk se musí obrnit trpělivostí
marmar - takže se na čt těším 🙂 a jsem zvědavá kolik bude srdíček, jestli jedno a nebo dvě 😲 😲
No já už to ani neřeším......prostě se uvidí....Ale nic mě není.
A to krvácení a negat.test - to asi není co řešit....To by se asi musel stát zázrak!
Sice i ty se někdy stávají.....uvidíme
ahojte baby 🙂
dasty - vydrž ešte. Ináč nechápem, čo ťa toľko naťahujú, jak gumičku na nohaviciach 😀 jak že nemajú výsledky?
petulke - ja viem. Dnes a včera hlavne ma bolelo podbruško, tak dúfam, že to bude ok. Včera problém - mala som chuť na jogurt, dnes to isté, tak snáď to vo mne vydrží, zatiaľ to tak nevyzerá 😀 😝
delf - gratulujem. Mne povedal Dr. to isté, že sa možno ešte jedno ukáže, lebo videl len jedno srdiečko, ale že tak na 90 percent je tam jedno. Ale ono jedno v podstate stačí, nie? 😉
marmar - držím palečky s ostatnými 🙂
lenca - na Teba som zabudla. Áno, je to s nevoľnosťami fakt hrozné, ak to prežívaš Ty? Preukážku Ti závidím. Aj petulke 😉
nějak se nemužu nabažit jahod, nektarinek, melounu a podobných věcí! Jo a rybích oček s paprikou, tak jak jsem je vubec nekupovala, ani jsem o ně očima nezakopla, tak teď bych udělala cokoliv aby byly doma každý den 😝

ahojky liny