IVF, ET a KET v září, říjnu 2014
Plánujete v září nebo říjnu IVF nebo KET? Je tu mnoho diskuzí ve kterých se ztrácím, proto zakládám toto téma. Snad se navzájem podpoříme. Mě čeká KET a plánuji ho až na září, až se trošku zmátožím po odběru vajíček. Těšíte se na IVF popř. KET jak k tomu přistupuje partner? Podporuje vás nebo to moc nechápe?
@evcann Nádhera, je to krásný bobek 🙂 Moc gratuluji k tomu ukázkovému miminku 😵
U mě se nic neděje. Jsem 67 dní po revizi, 15 dní po první vyvolávačce a MS nikde. Tak jsem si dneska byla pro další dávku (tentokrát dvojitou - kombinace agolutinu a ještě čehosi na a) a čekám dalších 14 dní, jestli MS přijde nebo ne. Jsem už z toho zoufalá. Podle doktorky z CARu jsem už měla být po druhé MS a domlouvat si u nich termín na KET a takhle nic. Někdo mi to miminko asi nepřeje ☹
@evcann Moc gratuluji, krásné miminko!!! Jen tak dál!
Já jsem měla UTZ včera a malá tam sebou vrtěla a kroutila se. V jednu chvíli mi mávala a pak zvednutým palcem ukázala, že je vše OK a že se má asi fajn 😀
Tím dobré zprávy končí, s největší pravděpodobností mám těhu cukrovku, tu první hodnotu na lačno jsem měla 5,3 a má být 5,1. Všechny ostatní jsou v pohodě. Tak doufám, že je to následek mého neuvážlivého cpaní se ovocem a jogurty ☹ Mám se objednat do dia poradny, ale tam asi drží prázdniny, tak až příští týden 😀 U nás je to dělaný špatně, prostě si tím testem projdeš, i když máš tu první hodnotu špatnou, jinde by celé testování stopli a šla by jsi na kontrolu další den. No uvidíme 😀 Jinak 20.2. nás čeká UTZ ve 20tt a snad to budu mít vše na DVD, tak bych vám malou ukázala. Mějte se hezky a držím palce!
@evcann velka gratulace, je super, ze je vse v poradku
Ja mam termin v CAR ted v pondeli, tak uvidim co s nama dal. IVF probehlo (s temi silenymi stavy s tlakem a navaly ☹ ) jen se muselo zmrazit. Takze bud priprava na KET nebo jeste IUI. Chci neco bez hormonu, i za cenu nizsi uspesnosti, ale nevim jak se k tomu bude stavet dr. Takove stavy jako pri a po stimulaci uz nechci nikdy zazit.
@evcann gratuluji! Já byla dneska na ET. Z 22 vajíček zamrazili 5 v prvojádrech, jedno mi dneska zavedli, ale nic dalšího na mrazení nebylo. Včera ještě byly 4 další, ale ty to do dneška vzdali. Tak věřím, že to tenhle bojovníček dá. Do dalšího Ivf už nejdu, ted jsem dostala OHSS. naštěstí jen 1. stupeň a pak jsem pila jak duha a cpala se hovězím, tak snad jsem to zažehnala 🙂
@gasha tak to držím palečky, mas to hodne podobně me. Odběr 18 oocytu. Do druhého dne jen 5 možná 7 schopných a nakonec byl k transferu jen jedno jediný první kvality ve stadiu moruly a druhy beckovy. A udržel se ten jeden jediný bojovnicek ze všech. Takze šanci rozhodne mas. At to dopadne jako u me 🙂
@evcann tak gratuluji, jsem moc ráda že je vše ok. U mě bylo minulý týden bledě, nevím jestli jsem to tu psala, někde ano, měla jsem zlou virózu, horečky 39,5, do toho se přidalo zvracení, po kterém jsem tak toužila a to hned tedy ve velkém stylu. Takže jsem skončila v nemocnici na kapackach. Pak jsem i dva dny spinila ale v pátek na kontrole bylo vše ok, mimi měřilo 2cm a přesně odpovídalo. Tak si říkám že když to přežilo ten minulý týden tak už přežije všechno.😉
@catchulinecka tak to máš dlouhé čekání😉 já doufám že se dozvím už brzy, co se mi v tom bříšku klube.
@gasha nejdřív 14 dnů do testu, pak dalších 14 dnů do kontroly srdíčka, pak měsíc do screeningu a pak pořád něco a něco 🙂 těch nervů a stresu se jen tak nezbavís😉😉😉
@evcann no nedes mě, říkám si, že když přežilo tohle, tak přežije v pořádku všechno. Myslíš že ho to mohlo poškodit? Ty vysoký teploty trvaly asi 24 hodin, pak už klesaly.
@78marcela určitě to mimi zvládne, myslím, že už si konečně zasloužíš, aby bylo všechno v pohodě! Držím palce! 🙂
A s tím strachem souhlasím - nejdřív obava, jestli to vyšlo, pak radost a následně strach v podstatě az do konce života. Člověk se dlouho upírá ke 12tt, pak 24tt, pak k porodu a když už máš pocit, že to bude dobrý, tak máš o toho drobečka hrozný strach, abys dělala všechno správně, atd... A s první nemocí a hlavně teplotou jseš úplně vyřízená... Mám 2 holky a na začátku jsem byla že všeho po... Říkám si, že u 3. bych už měla být víc v klidu, ale kdo ví... 🙂
Holky, co mate zkusenost s KET, jak to bylo s nejakymi podpurnymi preparaty pred a po? Ja po te spatne zkusenosti s hormony nechci nic brat, ale nevim jestli mi pak KET vubec dokazi provest.

@evcann obrovská gratulace 😵 😵 😵 , nádherný miminko 🙂 !!! Já si tentokrát pohrávala s myšlenkou, že se necháme překvapit, ale když už dr. na UZ ukázal včetně vnitřních orgánů všechno, tak jsme s manželem nevydrželi a zeptali se, takhle to budete mít chvilku aspoň napínavé, má to svoje kouzlo 😉.
Já jdu do poradny zítra navečer, tak doufám, že bude UZ a zase nějaká fotka.