IVF. Má před sebou někdo a chtěl by popovídat?

verunda18
31. črc 2022

Je tu někdo kdo má před sebou Ivf a chtěl by o tom pokecat ?my teď s přítelem jdeme na první Ivf .
Známá byla na IVF ale bohužel po týdnu to potratila tak mám takové jisté obavy...

uzivatelkapetra
31. črc 2022

Je tady přímo skupinka plná holek před, v průběhu i po IVF a tam určitě najdeš spoustu zkušeností i podpory.

sazkyadostihy
31. črc 2022

@verunda18 Trochu me zarazi tvuj styl vyjadrovani a nevim, co ti kamaradka napovidala, ale muzu te ujistit, ze po tydnu zadne TO nepotratis. Po tydnu ani nevis, zda jsi tehotna.

berushe14
31. črc 2022

Je to velmi finančně a psychicky náročné a TO má rok a pul

nita1984
31. črc 2022

Moje TO má skoro 3 roky a druhé 15 měsíců. Celkové jsme na TO čekali 5 let. Není to, jako když si jdeš koupit housku do krámu. Žádné jistoty, žádné záruky. Spousta nervu, bolesti a peněz. Nicméně TO rozhodne stojí za to

berushe14
31. črc 2022

@nita1984 no, tahle paní…se k nám do skupinky asi moc nehodí…

berushe14
31. črc 2022

Tohle je stopadesata diskuze za poslední měsíce. V některé tvrdí, ze jsou oba zdraví, v další, ze má anovulacni cykly a v další ze partner má špatně spermio…trochu mi to přijde jako troll

verunda18
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
kelerub
1. srp 2022

@berushe14 Ona nebude troll. Spíš to bude trošku jednodušší jedinec.

verunda18
autor
1. srp 2022

@kelerub nejsem ani troll ani blbec jen jsem se chtěla zeptat na pár věcech ,byla jsem odkazána ať se podívám tady ,ale místo rad, nebo pochopení tak hned každého odsoudíte.
Myslím si že na tom nic není, se tu ptát na pár věcí...
Teď mám před sebou moje první IVF tak jsem chtěla si o tom popovídat ale hned někoho odsoudíte .

berushe14
1. srp 2022

@verunda18 nejdříve si zjistěte co je IVF. Pokud mate domluvenou schůzku v centru asistovane reprodukce, určitě vám vysvětlili různé metody. Určitě Vás hned neposílali na IVF. Nejdříve se dělají různé vyšetření, pak se zkouší inseminace a v případech, kdy je to už celkem dost špatně, tak se děla IVF, kdy mate stimulaci, opu, čili punkci, kdy vám odeberou vajíčka, oplodní je a posléze jsou transfery. Podle ostatních diskuzi nikde nemáte problém, pak zase ze mate anovulacni cykly, pak špatně spermio. Nejdříve se zeptejte v Car co s vámi je a my Vám velmi rady pomůžeme…ale pokud se budete vyjadřovat jako v úvodním příspěvku, nikdo Vám tu nepomůže. Protože jsou ženy, které zažily tolik transferu a nevyslo to, trápí se, vyhodila statisíce v podstatě z okna a vy to znevazujete něčím co vám řekla nepříliš inteligentní známa.

kelerub
1. srp 2022

@verunda18 jenomže ty na toto téma zakládáš stále nové a nové diskuze, týden co týden. A plantaš páté přes deváté. Ženské ti odpoví, ty nereaguješ a za pár dní zase založíš nové, úplně stejné, téma. A nebo naposledy. Myslíte, že doktor ve mě mohl přehlídnout tělísko? To vážně? 🤦 Nemůžeš se divit, že si myslíme, že nebudeš zrovna nejostřejší tužka v penále a nebo že si z nás děláš prdel.

berushe14
1. srp 2022

@kelerub no, nejostrejsi není, to je vsem jasné, 5 diskuzi teda co sem napocitala…a reaguje jen na neúspěchy a píše ze ji čeká první IVF už asi tři měsíce. Tos, tak já nevím co si mám myslet…když někdo napíše ano mám dvě děti z IVF, nepta se proc to vyšlo…není ti to divné?

berushe14
1. srp 2022

@kelerub ale a tou obezitou jsi to napsala krásné. Já začínala na 55 kilech a po porodu mám skoro 80 a to jsem přibrala jen osm kilo a ty nechala v porodnici…takže skoro 30 kg jen kvůli hormonum