icon

IVF rok 2017, přidejte se, ať vím, že v tom nejsem sama

lenejewel89
3. led 2017

Krásný 03.leden 2017 snažilky...🙂😘 Udělala jsem diskuzi pro ty, které jsou na tom stejně jako já... Jsem na klinice pro umělé oplodnění už přes 1.rok a pořád se nám nepodařilo otěhotnět. Můžeme se společně pobavit o všem, co nás trápí kolem IVF a snaze otěhotnět... Jdeme na to!

Strana
z4
sukubka
3. únor 2017

@catchulinecka ahoj OPU simeckova tak snad bude ok.

misula29
3. únor 2017

@sukubka tak to držím pěsti 🙂

sukubka
3. únor 2017

@misula29 dekuji mas s ni zkusenost?

misula29
3. únor 2017

@sukubka vůbec ,chodím do Brna 🙂 Držím pěsti aby ti to dobře dopadlo 🙂

martik29
3. únor 2017

Tak holky jsem zpět...první IVF v říjnu 2016 20 krásných vajíček bohužel spermie je nedokázaly oplodnit takže nyní bude v březnu IVF včetně nějaké metody, kdy tomu pomůžou. Moje otázka zní jdu nyní na hysteroskopii tedy pod narkozu a hned necelý měsíc potom na odběr vajíček. Mám obavy mít dvakrát narkozu po tak krátké době.

sukubka
3. únor 2017

@martik29 budete mit metodu ICSI manzel ma dobry spermio ale tuto metodu si priplacime vzdy!!!kamchodis do centra?jinak narkoz bych se nebala jsou kratkodobe..ja bxla 4 mesice po sobe v narkoze a ok..opravdu uspi te jen chvilinku

martik29
3. únor 2017

@sukubka My máme taky dobrý spermiogram však má již 4 děti jen má nyní nějakou alergii a ta tomu brání což nikdo nečekal. Autoimunitní věc. Jo jo přesně tak tahle metoda ta by tomu měla pomoci, protože z 20 vajíček spermie oplodnily jen 3 ☹ což je hrozné skore.

sukubka
3. únor 2017

@martik29 nechapu ze vam hned nedali ICSIale je pravda ze na takovy pocet vajicek by to delalo peknou sumu

martik29
3. únor 2017

@sukubka Bohužel nebyl důvod dávat tuto metodu, protože spermiogram byl ukázkový a má tolik dětí takže to vyhodnotili tak, že nebude problém.

sukubka
3. únor 2017

@martik29 jasny...ja bych trvala na tom ze treba 5 embryjek chci aspon icsi ale ted uz nic clovek nenadela.drzim pestivky...

martik29
3. únor 2017

Věřím, že ted dojde aspon k ET. Chci dítě stihnout do mých 30 let tak mám ještě 2 pokusy 😀 Chci si nyní dát prodlouženou kultivaci asistovaný hatching a ICSI

sukubka
3. únor 2017

@martik29 nenoj ono to vyjde..drzim pesticky...nam oběma 😉

adusku
3. únor 2017

Ahoj holky, tak dnes poslední utz před pondělní OPU.
Zatím tam jsou a podle mudry mooooc krásný a možná se tam schovává ještě jeden 🙂

Snad bude tentokrát vše ok 🙂

catchulinecka
3. únor 2017

@sukubka já mám, jednou mi dělala transfer 🙂 je milá, ostatně jako všichni tam, takže hodně štěstí!!!

catchulinecka
3. únor 2017

@adusku no super! to bude dobrýýýýý

martik29
3. únor 2017

Prosím o radu mám momentálně velké dilema dostali jsme pobyt na horách v Rakousku ve velmi krásném hotelu kam se pravděpodobně již nikdy nepodívám. Budu v době stimulace a váhám zda jet se stimulací začnu 5.3 a pobyt je 9.3-13.3 tedy jsou tam ultrazvuky kontroly je to od čtvrtka do pondělí takže na ultrazvuk mohu čtvrtek a úterý. Vím, že jsem měla minule stimulační protokol, ale nevím na kolik to musí být přesné? Tedy 6.3 začnu se stimulací a 8 den bych případně šla na kontrolu? stačí to?musím se rozhodnout do zítra a tak váhám nechci IVF odkládat to jsem udělala ted 2 měsíce.

misaskul
3. únor 2017

Kolikátý den cyklu se začíná stimulovat?

martik29
3. únor 2017

@misaskul od druhého dne cyklu

sukubka
3. únor 2017

@martik29 od 3 dne jsem zacala ja s clostikem..byt tebou jedu..

sukubka
3. únor 2017

@catchulinecka šimeckova ti delala transfer?jsem tedy rada ze je mila🙂

martik29
3. únor 2017

@sukubka ono je asi něco jiného clostylbegyt a hormonální injekce ☹ vím, že jsem musela 2 krát tydně na kontrolu nerada bych aby se to kvuli tomu celé odložilo

klokanka73
3. únor 2017

Já picham od 2DC tj. od 31.1.2017 a kontrolu mám první až 6.2.

martik29
3. únor 2017

Ano kontrola po 6 dnech to tak asi odpovídá to je u mě třeba toho 12.3 a to tady nebudu až 14.3 tedy nevím jak na tom nutně trvají, když přijdu o 2 dny později aby mi to kvuli tomu nestopli.

sukubka
3. únor 2017

@martik29 ja mela treba na ultrazvuky rozmezi 7-9 den tak tam zavolej!

sukubka
3. únor 2017

@martik29 ja mela clostik a pak 4 dny injekce.podle me ty kontroly jak rostou foliky jsou stejny.byla jsem tam 8 den 10 den a 12 den na kontrole...dneska picham pregnyl

Strana
z4