IVF v dubnu 2013. Přidáte se?
Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!
Ctyri transfery ctyri biochemicke těhotenství... ocividne mi neni prano dostat se dal...
@darkwitch také přeji hodně síly i obdivu, myslím, že kdo nezažije nepochopí, co to obnáší...
@raaaadka biochemické je, že otěhotníš ale neudrží se to v děloze odejde to pryč s menst. cyklem...a nejde tam zavolat, že špiníš a zda tě nemohou vzít dřív??? Je mi to líto a držím palečky, aby to bylo dobré, třeba špiníš k miminku, i to může být, nebo z psychiky, ale chápu tě, dokud ti to nepotvrdí doktor, můžeš si myslet cokoliv☹ posílám ti sílu a držím pěstičky at ti je líp...
@raaaadka take trochu spinim. treba je to po tom utrogestanu.... ? nevim.... neverim, ale chtela bych verit....
@mardusenka30
No moc díky, ale já těhotná určitě nejsem. 😉
Taky jsem to kdysi měla 3x po sobě, to co říkáš, jen jsem nevěděla, že je to biochemické. 😒
Tentokrát se ani nezavrtávalo, nic se prostě nedělo. Tak nevím, kde byla chyba. Asi zajdu na krev zítra, ale nevím, jestli neřeknou, že je to brzy, měla jsem ET v sobotu před 2 týdny.
@pistalinda35
Já vypadám v obličeji přesně na menzes. 🙂 ráno jsem si utroš nedala, tak si ho ješťě večer dám. Test jsem už nekupovala, vezmou mě zítra na té krvi? Dnes 12. Den po ET.
@raaaadka tak tam zkus zavolat a zeptat se, jak něco nevím raději volám...ač se mi většinou moc nechce☹
@raaaadka zkus tam zavolat.... ja mam plet teda ted skvelou po hormonech... ale boli me podbrisek jak pred menzes. Fakt je ten, ze jsem 34 DC....
Můžu se zeptat jak dlouho vás bolelo břicho po OPU??? Ač dělám, co dělám břicho bolí pořád stejně☹

@sasanka033 holka to fakt nevím.
Holčiny kdo te´d stimulujete a potřebovali by jste Cetrotide a nebo Fostimon,dejte vědět pošlu vám.