IVF v dubnu 2013. Přidáte se?
Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!
@sasanka033 protože ovlivňujou dělohu, může se v nim hromadit toxická tekutina pro embrya.... vaječníky nedržej na vejcovodech, ty jsou jen spojka mezi vaječníkem a dělohou nemají podpůrnou funkci.... vaječníky držej vazy
@nikolav to máš pravdu, ale i kdyby byli větší tak s nimi to nějak dám....... ale miminka si svůj prostor vydobudou o to strach nemám 😀
jo já měla vlčí hlad také hned po et..... naoříklad jsem v nemocnici i s obr břichem vždy všechno snědla a ještě jsem měla skryté domácí zásoby v šuplíku
@irisi no joooo, ale ty uz jsi jasna a nedelala bych to v tvym pripade jinak🙂 ale nikolav ted uz taky, oficialne je tehotna minimalne do testu🙂
@irisi no jako neptala bych se takhle jako pablb, ale mne jednou na utz nemohla doktorka jeden vajecnik najit a rekla, ze si tak jako na tom vejcovodu tim brichem cestujou a jednou dokonce doktor udajne (haha) zamenil cystu na pravym vajecniku za levej a jeho kolega kdyz jsem mu to na utz rikala tak prohlasil, ze se to muze stat, ze se tam ty vajecniky tak pohybujou...tak z toho jsem nejak pochopila, ze jsou jakoby privazany jen z jedny strany, tim vejcovodem. takze ne🙂 diky🙂
@irisi Tak to jsi dobrá to já při tom blbým OHSS nemohla jídlo ani vidět. A když už jsem do té pusy něco dala tak to šlo stejně ven. Ale až mi bylo dobře a OHSS odezněl tak jsem žrala a žrala. No a teď už mě to chytá zase. Vždy když se probudím mám hlad, a jen se najím tak přemýšlím co dál bych sežrala, a honí mě mlsná.
@sasanka033 ale to akhaska taky 😀 i když zrovna nevyžírá ledničku 😀
@ratatooy wow, slusnej buben 😀 😀
@ratatooy ty brďo tak to jsem nečekala, že je tak velké v 11 týdnu!!! No tak to je mazec!!! Ježiši no já to chtěla utajit minimálně do srpna 😀. Protože děda má teď 70 6.6. a to už budu z testu vědět něco, ale z krve ještě ne a říkat to nechci, jenže v červenci má tchýně 58 let a moje babička 65 let a já to nechci dát jedné z nich k narozkám. Nechci aby to jakoby dárek dostala jedna z nich. A tak bych to chtěla utajit. Aby jedna nebyla naštvaná a nezáviděly si. No, ale jestli mě zůstalo břicho po laparce a porostu taky tak, tak to asi neutajím. Ale jinak moc hezké bříško a tiše závidím 😀 stejně.
@sasanka033 no to mi povidej,takže už určo chápete proč se me každej ptá jestly to bude kluk nebo holka🙂
@nikolav ale ratatooy ma uz jedno dite....ta deloha pri prvnim jeste neni roztazena tak to neni videt tak brzy, neboj🙂
@sasanka033 díky za uklidnění 😀
@ratatooy bude to kluk🙂 to vidim vocad🙂
@nikolav hele s tvoji mikropostavickou si myslim, ze to utajis minimalne do vanoc 😀 😀
@sasanka033 tak to si pak vyfotím ten svůj a jsem zvědavá co mi předpovíš 😀 no já si myslím s tem utajením, že právě když jsem malá tak to půjde vidět brzo. Ale tajně doufám, že mimčo bude malé tak okolo 3 kilo.
@nikolav no ale ty mas dost velkyho muze, vid?
@nikolav zadnej problem, reknu ti to driv nez doktor na utz 😀
@sasanka033 noo já nevím má 178 cm a cca 75 kilo. Když cvičil měl i 85 kilo, ale na to teď nemá čas :-/
@sasanka033 OK už se těším 😀 a né, že mi řekneš, že jsou to dvojčata 😀
@nikolav tak to vypada na fotkach vetsi. nebo mozna jak ty jsi trpaslicek🙂 no ja ze miminko nemusi bejt jen po tobe🙂 ale miminka mivaj kolem 3 kg...kluci bejvaj tezsi no.
@nikolav a proc ne, ty bys nechtela dvojcatka?🙂
@sasanka033
@irisi Tak jsem přilítla domu a rozbalila další test a nikde sem nic nevykoukala, tedy ta mi dala magistra jedna. Byl to ten test od dr. Maxe. a ten duch z rana je ted o neco lip videt, tak jsem nemela halucinace. Ja si ted radeji koupila mama testy
@dvoranna huraaaaaaa🙂 tak parada, prosimte, zkus vydrzet a testuj az ve stredu. ono se to hcg zveda ob dva dny, tak at se zejtra zas nevystresujes.
@sasanka033 nechtěla. Ale kdyby byly tak se s tím smířím 😀 no já vím, ale doufám, že bude mimčo adekvátně těžké 😀 a nebude to nějaký cvalda.

@dvoranna prsim te to asi magistra myslela to že na testu vidíš v určitým uhlu testovací proužek ale zabarenej duch tam rozhodně není