icon

IVF v dubnu 2013. Přidáte se?

dada074
5. bře 2013

Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!

megie4
10. dub 2013

@lussi No,uvidíme.Ono totiž moje AMH není nijak valné:0,25 a při mém věku-33 let-by prý mělo být alespoň okolo 1.Ale vzhledem k tomu,že jen po Clostíku byly 3 folíky a jedno zdravé vajíčko,tak doufám,že tahle stimulka zabere o něco víc. 😖 🙂 Poprvé bylo nejhorší to neustálé čekání-na OPU,na to,jestli se to jediné embryjko nepřestane vyvíjet už při PK,pak těch 14 dní po ET do odběru krve(to bylo nejdelší) 😝 A navíc jsem do toho všeho dostala hnisavou angínu,takže ATB. a další krev.testy už byly se skoro nulovou hodnotou hcg. ☹ První byly okolo 96.Ted je jediná výhoda to,že už alespoň vím,do čeho jdu,tak snad budu klidnější,alespoň se o to budu snažit. 🙂

megie4
10. dub 2013

@pistalinda35 Děkuju.Snad se tentokrát zadaří.Už ale vím do čeho jdu,vzhledem k tomu,že je to naše druhé IVF,tak jsem o malinko klidnější.Jen to vydržet!! 😀

lussi
10. dub 2013

@megie4 vydržet, to máš pravdu, to čekání je největší masakr, pro mne nejhorší po ET až do testu, byla jsem tolikrát a nervy pořád stejný 🙂 A neboj, jsem si téměř 100 % jistá, že po Gonalu a těch ostatních bude úrodička určitě mnohem větší, Clostík je jen malý pomocník 🙂

megie4
10. dub 2013

@lussi V sobotu po utz budu chytřejší,tak dám hned vědět. 😉 A ty mas ted take znovu ivf?

janice_opice
10. dub 2013

Holky já už bych tak chtěla,aby se zase něco dělo :D jsem jako naspeedovaná(i když vlastně nevim páč to jsem nikdy nebyla) 😀 ale už bych nejradši zase začala stimulovat....🙂

megie4
10. dub 2013

@lussi A máš úžasnou rodinu 🙂 bezva fotečky na tvém profilu 😉

megie4
10. dub 2013

@janice_opice ahoj. 😉 no ,ten stav znám.já se tolik těšila,až se mi z toho opozdila ms asi o 5 dní,takže se mi stimulka stejně posunula.ted uz se snažím zachovat klid,co má být-bude-a příroda je mocnější než naše vůle. 🙂

janice_opice
10. dub 2013

@megie4 no ono mně v pondělí dorazila mrcha po neúspěšném pokusu :( bylo to moje 4. IVF..........takže už jsem objednaná do nového CAR a kdyby mi řekli, že mám čekat 3 měsíce tak mě asis trefí šlak 😀 Chceme ještě jeden 5.pokus poslední...tak jsem zvědavá co mi v tom novém CAR řeknou, chápu, že v květnu mám ještě asi utrum, ale červen by šel snad🙂Tobě držím pěsti at máš //!! 😉 a nezapomen se napsat do tabulečky🙂

megie4
10. dub 2013

@janice_opice aha 🙂 o tabulce jsem ani nevěděla 😖 🙂 to mě moc mrzí,že vám to stále nevychází... ☹ 😒 a co veškerá vyšetření?někde přece musí být něco co způsobuje ty neúspěchy...

lussi
10. dub 2013

@megie4 děkuju 😵 Jj, čekám a čekám a čekám, až se mi vyrovnaj hodnoty štítné žlázy 🙂

lussi
10. dub 2013

@janice_opice v létě hlásíš // a basta fidli 😀 😉

megie4
10. dub 2013

@janice_opice Přesně jak píše Lussi 😉

megie4
10. dub 2013

@lussi To je asi na dlouho ne? Bereš na to nějaké léky?

raaaadka
10. dub 2013

@dvoranna
Můžu se ještě zeptat v jaké kvalitě jsi měla embrya? Koukám na staré příspěvky a označují se prý A, B, C, D. Podle kvality.

coralin
10. dub 2013

@nellalucia No já, už jsem na lécích hrozně dlouho a pomáhá mi ten metypred, takže uvidím jestli se zabydlí a doufám, že ano, v čem je lepší ten druhej lék než utrogestan, nevíš?

ratatooy
10. dub 2013

@dada074 ne spíš růžová voda a od dopoledne to zas přestalo

ratatooy
10. dub 2013

@lussi no do caru sem volala prej to muže byt ale mam radši polehávat a stejne čekat volat jim mam v utery jak dopadl test a pak objednavaji na krev al až zaroven z utz aby videly srdičko takže to si ještě počkám

ratatooy
10. dub 2013

@alba1 aha ja myslela že mrazit se da všechno

coralin
10. dub 2013

@ewik84 Ahojky, to jsi si píchala víc než já, měla jsem jen 200. Dnes večer píchám ovitrile .... snažím se relaxovat... ty odstíny šedi se četli docela dobře, taková oddechovka, v knihovně mám druhej díl už objednanej. Jak jsi to vyřešila s tou neschopenkou? četla jsem nějaké tvoje příspěvky a mě v iscare, řekli, že to nejde převést, pokud nezůstanu na PN až do konce na jiném místě. Chtěla jsem odjet na 5-7 dní a pak se zase vrátit do PHA a to mi řekli, že nejde.

janice_opice
10. dub 2013

@megie4 z prvnho ivf mam uz skoro 12.ti leteho kluka😉

janice_opice
10. dub 2013

@lussi doufejme😉😉😉😉

dvoranna
10. dub 2013

@raaaadka ja byla na odberu v sobotu a to nam rovnou embryolozka rekla at pocitame s uterkem. Pak nam jeste v nedeli rano volala, jak to vypada a potvrdila termin. Ale asi se to lisí car od caru. Tak mi pak dej vedet. Budu na tebe myslet
Kvalitu embryý netusím, nic nam takoveho nerekli

megie4
10. dub 2013

@janice_opice 🙂 no fajn,tak přece úspěch 😀

nellalucia
10. dub 2013

@coralin jo někdo to tu psal a teď jsi nejsem jistá kdo...ale zkusila jsem vyhledat na netu...a tam zase píšou, že není nijak lepší než utrogestan, ale je o hodně dražší..tak teď opravdu nevím..pro mě bylo dobré, že se zavádí jen jednou deně...takže s tím není tolik starostí..

lussi
10. dub 2013

@megie4 před prvním IVFkem mi nasadili Letrox, teď beru Euthyrox, mám to chvíli nízko, chvíli vysoko, často v normě, ale jak naschvál se mi to to zhoršilo zrovna před stimulací, tak mi nasadili vyšší dávky a doufají, že to zabere. Minulý rok taky, byli jsme na KETu v dubnu, štítka se mi zhoršila, do září jsem s tím bojovala, do února to bylo úplně v poho v normě a březen buch a jsem tam kde jsem byla😀

lussi
10. dub 2013

@ratatooy růžová je dobrá, když neteče červená, tak můžeš být v klidu 🙂 A nic tě jinak nebolí ne?

janice_opice
10. dub 2013

@megie4 jojo,ale ráda bych ještě jedno mimino a už kvůli manžovi, Kubík není jeho biologicky--teda jinak mu dělá tátu nejlepšího tak bych mu přála vlastní a holku to by se poprděl🙂

ratatooy
10. dub 2013

@lussi ne nic me nebolí ted už neni ani ta ružová jako občas me nekde píchne bodne ale to je normalka to si pamatuju

raaaadka
10. dub 2013

@dvoranna no počítám teda s pátkem. Pořád něco čtu, teď jsem četla, že 3. Den od opu je pro embrya kritický.
Jinak mě bolí břicho mám takový tlaky chvílema a chvílema nic pohoda. Tak nevím, jestli je to ještě k tomu odběru.??? 😒

Strana