IVF v květnu-červnu 2013
Ahoj holky vytvořila jsem tuto skupinku pro nás všechny co čekáme na IVF v měsíci květen,nebo červen.Přidejte se všechny 😉 podržíme se,povzbudíme a taky poradíme.Věřím,že se to tu pěkně rozjede 😀
@sasanka033 to je v pohodě, tyto malý děti ještě neumí číst, takže když jim to nebudeš předčítat, tak je to neohrozí 😀 😀 😀
@martas14 jakooooo, moje deti ale budou genialni, takze moje deti uz umej cist🙂
@martas14 a vubec, uz fakt jdu🙂 tak pa za chvili🙂))
@sasanka033 jasný nepřetahuj, dělat v těhotenství přesčasy se nesmí 😀 😀 aby pak geniální děti neměli ztrhanou mámu 😀 😀
@meyryen jee to me moc mrzi ☹
@sasanka033
@sasanka033 sem to poslala prazdny! Ty babo nestresuj, me po utrosi nic neni taky, psa necitim a do 6-7 dne jsou to jen vsugerovane priznaky tak rychle to ani nejde!
@malinka_02 necítíš psa? 😀 Tak to já jo, toho mýho chlupáče hehe... a prsa - někdy míň, někdy víc. Jako v podstatě se taky cítím spíš netěhotně 🙂
@malinka_02 psa? 😀 😀 😀
@malinka_02 tak to je dobra zprava, pac ja jsem si nak doted zadny priznaky nezvladla vsugerovat 😀 😀 nic mi furt neni, kurvadrat!🙂 akorat ty prsa, ale kupodivu je to uz dva dny mnohem lepsi.
@zimka malinka se prepsala a ze slova prsa ji vypadlo "r", takze z toho vyslo ze necejti psa🙂
@janice_opice Jsem osmy den. Zitrek rozhodne. Taky jsem byla prekvapena, kdyz mi o tom rekla. Pry si overi, zda embryo doputuje na spravne misto. Jsou veci!
@visnu Vcera jsem mela OPU. Mela jsem hromadu foliku cca 30, ale stimulace probihala naprosto v pohode. Nakonec mi odebrali 16 vajicek a z toho se dneska 9 oplodnilo, uvidime jak to bude pokracovat dal.
Doktor me upozornoval, ze budu mit nejspis mirny OHSS, tak se pripravuju, kdy to vypukne. Zatim musim zaklepat, je mi dobre 🙂
Uz vis kdy budes mit OPU?
@janice_opice A pijes hodne? Aspon tri litry denne, zenska! 🙂 ja byla vcera taky desne nafoukla a blbe se mi dychalo, pak jsem do sebe nalila litr vody a do dvou hodin se to zlepsilo.
@barakara 30 foliku??? panenko skakava, neboli te bricho?🙂 jinak gratuluju, dobra slepice ses, pekna urodicka 😀
@visnu 8.den od ceho?
@sasanka033 jo to dekuju 😀
no ja vim, zni to desive, ale ne vsechny byli zrali. Ani me nic neboli, ani pri stimulaci a ani ted po OPU....spis unava.
@barakara no tak to je fakt parada🙂 a jakej je ted plan? do zitra se uvidi a pak PK, nebo mas datum ET?
@visnu jo tak uz to vidim🙂 osmy den stimulace🙂
@sasanka033 no uvidime jak se budou vyvijet. Mam mit PK a ET v sobotu. Jsou to nervy....doufam, ze do te soboty nejaky zbydou 🙂 🙂
Co ty? Uz mas po ET?
Ahoj děvčata.Přidávám se k Vaší diskuzi.Po čtvrteční kontrole jsem měla jeden dominantní folikul a tři malé.Byla jsem z toho docela paf.Včera jsem podstoupila OPU a po probuzení mi doktor oznámil,že nakonec odsal 4 vajíčka.Moc mi tato zpráva zvedla náladu.Dnes jsem volala a bylo mi oznámeno,že se oplodnila dvě.Zítra mám podstoupit ET,je to docela rychlovka.Sice neboudou žádné k zamražení,ale na to jak to
ze začátku vypadalo špatně,jsem ráda aspoň za ty dvě.
@barakara no ja jsem ted po ketu, et v dubnu nevyslo:( takze se ted pozoruju a nervuju, esli se to povedlo🙂
@sasanka033 ahaa, tak to drzim palce at se uchyti. Je mi to jasne ja mam nervy ted jak se embryjka vyvijej natoz po transferu... 🙂 Kdy budes testovat?
@lolinek ahoj, tak to jsme mely stejne OPU, to jsi mela krasne probuzeni 🙂
Akorat ja budu mit ET asi pozdeji nez ty.
@lolinek tak to jsou pekny zpravy!🙂 jen tak dal🙂 a v jakem caru jste a proc musite do ivf?

@sasanka033 tak to už s tebou jde ale z kopce holka, když už sis udělala závislost na utrošu 😀 😀 to se pak nedivím té chuti na pivo a cígo, oni ty nechutnosti chodí vždy pohromadě 😀 😀 😀
já teda co se týče utráka, tak jsem neměla jediný problém ani únavu zavádím 2-2-2