icon

IVF v květnu-červnu 2013

baby1984
9. dub 2013

Ahoj holky vytvořila jsem tuto skupinku pro nás všechny co čekáme na IVF v měsíci květen,nebo červen.Přidejte se všechny 😉 podržíme se,povzbudíme a taky poradíme.Věřím,že se to tu pěkně rozjede 😀

akdar5
12. čer 2013

@pavlina1976 tak to se musíš optat tady těch více znalejších...ale jsou tu a oni ti to určitě vysvětlí... 🙂

pavlina1976
12. čer 2013

@janice_opice Tak jsem to doplnila 🙂 , akorát budu teprve stimulovat, tak to tam postupně budu doplňovat ju 😉 , čekám na ms a musíme popohnat pojišťovnu, aby urychleně schválila, neb za 5 dní mám mít ms...

pavlina1976
12. čer 2013

Holky, chtěla jsem se optat na krátká protokol? Měla jsem po prvé dlouhý, ale dr. říkal, že mi tentokrát dá krátký, že u žen nad 35 let se jim osvědčil, že lépe reagují. Co to znamená? Dík 🙂

janice_opice
12. čer 2013

@pavlina1976 pavlí ano, u žen nad 35 je doporučen ve většíně krtárký protokol, protože na něj lépe většinou reagují. Mám ho také již poněkolikáté ..možná ti pomůže toto : http://www.gest.cz/cz/crm_ivf_ivf.php?pg=4.
Jinak je to vlastně kombinace stejných léků,ale nasazených v jinou dobu - hodně stručně řečeno

zimka
12. čer 2013

@sasanka033 A nechceš se na teambuilding vykašlat? můžou tam být i nějaký fyzicky náročný akce... koneckonců i psychicky...

sasanka033
12. čer 2013

@zimka ne, ja to spoluorganizuju a je to tam krasny, tesim se tam. nikdo me nebude a ani nemuze do niceho nutit...takze naopak to bude fajn, ze prijdu na jiny myslenky, budu v prirode..🙂 spis vymejslet ty vymluvy bude tezky🙂

sasanka033
12. čer 2013

@janice_opice alice NEŠOUSTAVÁ? 😀 😀 😀 😀

zimka
12. čer 2013

@sasanka033 Jo tak to jo, já jsem si říkala, aby vás tam někde nehnali stržema nebo nenutili do nějakých hororů, v rámci tmelení... 🙂 tak to ti přeju, že přijdeš na jiný myšlenky.

martas14
12. čer 2013

@hhani no ale to jen kulínek jinam, to vím taky kde je, když jedeme z Mikulova, tak jezdíme okolo 😉 no určitě si to užijete taky náramně a trnkobraní ani nemluvím.....a to víš, že se tu sejdem všehochuť hold problémy si jedou napříč republikou 😅

janice_opice
12. čer 2013

@sasanka033 nooooooo já věděla, že si toho někdo všimne mě to taky rozsekalo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 zvláště ve vztahu k této oblasti 😀 😀 😀

sasanka033
12. čer 2013

@janice_opice to nemuze bejt nahoda, to je nakej for🙂 ono pak v tom textu dal je i dost pravopisnejch chyb...btw to hodnoceni tam vlastne ani neni, nebo jsem spatne hledala, jsou tam kategorizace, ale ne deleni na pismena a cisla...

martas14
12. čer 2013

@zimka jejda holka to je nemilé, ale druhý mímísek už to určitě zvládne a bude mamce dělat jen radost, tak se drž holka a ať už je všechno v pořádku, držím palec a nezapomeň, že jich mám teď šest 😉
jinak mě říkali při prvním těhu, kdy mi taky zůstalo jen jedno, mamínko buďte moc ráda, za jedno, dvojčátka jsou velmi složité a těch těžkých chvil a zdravotních komplikací by jste si s nima užila daleko víc než teď jednorázově a i to těhotenství s dvojkami je boj o každý týden aby se něco nestalo

janice_opice
12. čer 2013

@sasanka033 tak aspon je sranda ne? 😀

martas14
12. čer 2013

@visnu vajuch plný pytlík, takže super, super....to se bude těhotnět jedna báseň ..

sasanka033
12. čer 2013

@janice_opice tak to kazdopadne 😀

martas14
12. čer 2013

@pavlina1976 čauky vítej, já měla taky krátký protokol, mě to přišlo fajn, že hned naskočíš do procesu a za tři týdny je vymalováno ....já začala nějak 16tého každý večer bodnout pero, k tomu jsem měla nějaký nosní sprej a pak jen dozrávací ovitrell ... 28tého bylo OPU a pátý den potom už ET...takže mě to přišlo fajn a ani těch léků jsem neměla moc....

janice_opice
12. čer 2013

@sasanka033 já bych se tak chtěla jmenovat!!!! 😀

pavlina1976
12. čer 2013

holky dík za odpovědi 😵 😵 , dnes jsem čekala tel ještě z pronatalu, aby popohnali pojišťovnu o schválení, tak snad zítra, abych si v pátek mohla vyzvednout léky a začít 🙂 . Jinak to budeme muset posunout o další ms, teď nemám cystu, tak by to bylo fajn, kdyby jsem začala teď. Když jsem se už rozhodla, že do toho půjdu znovu, tak ať to fičí🙂.

janice_opice
12. čer 2013

Tea jako mě v tom pravém vaječníku dloube to je děs!! A přitom ten je prý nějaký slabý tak nevím co se tam děje....

zimka
12. čer 2013

@martas14 Já vím, bylo by to takhle všechno jednodušší. Jenom člověk lpí na každým... ale už jsem víc v pohodě, jen si teď připadám hrozně nejistě, jak jsem předtím byla v pohodě. Ale tak co už, no, ten jeden tam sedí a doufejme sedět bude až do února. 🙂

zimka
12. čer 2013

@janice_opice A ne radši Šoustavá? A tady na Moravě bys byla Šóstavá. 😀

janice_opice
12. čer 2013

@zimka 🙂))))))))))))))) hele ono to je asi píchni jak řízni 🙂)) 😀 ale Šóstavá je dost dobrý

pavlina1976
12. čer 2013

@janice_opice a ty už stimuluješ? Nebo už máš mimi zpátky? Nečetla jsem příspěvky moc zpátky, takže se úplně neorientuju jak na tom jsi 😒 .

janice_opice
12. čer 2013

@pavlina1976 oono se to moc nedá všechno přečíst dost tu žvaníme - já momentálně stimuluju- zítra 6.den a jdu na UTZ...mám 7. IVF

martas14
12. čer 2013

@zimka no chápu, ale tak zas ten jeden bude mít teď fůru místa se roztahovat, takže takového pelíšku se určitě nevzdá 😉

martas14
12. čer 2013

@janice_opice no podívej je to vaječník, takže prdy se ti tam nedějí, to je jinde jasný 😝 😀 !!! a vůbec i slabší umí překvapit, já mám např. stošedesát centimetrů, ale vydám za dva metry 😀 😀

martas14
12. čer 2013

@janice_opice to já mám zas strach jít spát, protože to bylo teprve peklo mít bolení, všude tma, nikdo nespolu trpí s tebou, chce se ti spát, ale nemůžeš fakt paráda 😝

pavlina1976
12. čer 2013

@janice_opice to jsi statečná 😉 , vážně! Po tom prvním neúspěchu jsem si musela dát dva roky přestávku....Už mám 14ti letou dceru, ale z prvního manželství, přítel je bezdětný 😒 , miminko bych chtěla moc, ale fakt mě to tak vydeptalo, je to psychicky náročný 🙂 . Ale teď jak jsem se rozhodla, tak se těším. Tak ti přeju Jani ať se ti urodí pořádný stádečko!!!!

janice_opice
12. čer 2013

@martas14 Ok prdy si škrtám 😀 😀 😀 😀 hele a víš, že tomu u tebe věřím, bych řekla, že vydáš tak za 4!!!!!! Koukej si dát malé pivo a zalézt do postele s knížkou nebo si pust film at usneš páááč když budeš mít nevyspalý brokolice tak to je špatný budou moooc unavený n azakosnoutí a to si nevezmeš na triko přece!!!!! A protože už se třeba zakously tak jim musíš dát odpočinek,aby se nevykously - víš jaký to je vrtat to metro ???? 🙂

Strana