IVF v květnu-červnu 2013
Ahoj holky vytvořila jsem tuto skupinku pro nás všechny co čekáme na IVF v měsíci květen,nebo červen.Přidejte se všechny 😉 podržíme se,povzbudíme a taky poradíme.Věřím,že se to tu pěkně rozjede 😀
@jaka17 tak to jsme byl stejně, já byla taky včera na ET
@peta2010 hele,to je individuální,některé holčiny už maj 6.den ducha a některé nemají ještě 12.den a nakonec to je přeci jedno, který den se // objeví.důležité je ten správný konec pak.vydrž pár dní a uvidíš...takhle se přeci nemá cenu stresovat a brát si naději předčasně
@coralin tak to ti taky kleslo dobře, normální hodnoty jsou myslím do 44-45,tak v pohodě.Já byla včera na ET
@brsh já vím, je jasné, žes čekala lepší výsledek po stimulce...
@lucavka v caru asi problém mít budou, to záleží jak se tam dohodneš, ale říkají, že pokud bys nešla hned do ketu a nebrala léky tak to jinak nemůžou napsat, pak jen jedině praktická nebo gyndař. A nebylo by lepší, aby tě do caru odvezl někdo jinej než se plahočit metrem a busem? Jak se vyhneš schodům? Nebo bych si vzala taxika🙂
@hhani já jsem měla ET v uterý a taky už si tu okusuju nehty.. dneska jsem měla kadeřnci doma a když sem si smývala barvu z hlavy tak sem byla strašně dlouho nakloněná nad vanou a ted mám strašně blbý pocit jestli to neublížilo..
@jednalucka no já jsem si taky myslela že nebudu 4.pokus potřebovat, ani nemám nic špatně a 4 transfery nevyšli.. a když chceme děti dvě..
@meyryen no tak pokud jen špiniš tak to není začátek cyklu..
@lucavka no autobusem to určitě není nejlepší.. a navíc muže se cokoiv stát a užou ti ket zase odložit..mě ho odložili kolikrát..
@hhani já sem taky po utroši nafouklá jak balon.. hlavně od utery polehavam a dneska sem tu měla kaeřnci a smývala si barvu nad vanou a byla ohnutá a i když sem se snažila si břicho nenamoct tak to moc nešlo a ed mám blbý pocit..
@peta2010 6 den je hodně brzy, jen počkej..
@malinka_02 Lauri, to určitě nevadí. Zase nemůžeme řešit takhle všechno, to bychom se zbláznily 🙂 Buď v klidu, dobře to dopadne 😉
@hhani já sem taky jak balon 😀 😀 😀
@brsh no sem zvědava na tebe 😀 😀 😀 😀 dělám si srandu.. ale říká se že první 4 dny jsou nejduležitější..
@malinka_02 😀 no tak snad bude co řešit. Zítra se dozvíme realitu a podle toho se zařídím. Nevím ale, co vlastně pořádně dělat/nedělat. Když to bude bez PK, jestli fakt není lepší zalehnout, alespoň ten první den/dva...
@lucina100 Ahoj, no píchám od minulého pátku... začala jsem třemi prášky Menopuru, další den už jen dva a včera jsem začala Orgalutran a dávku Menopuru snížila jen na jeden prášek...v pondělí jdu na OPU...mimochodem dneska ten Orgalutran ku*evsky bolel 🤐 ...opravdu má tupější jehly...zlatý Menopur... 😉
Holky já jsem spíš myslela jestli je mezi ET a KET nějaký rozdíl co se týče postupu nebo bolesti. Předpokládám že ne. Budeme tu dopravu muset nějak pořešit. Tu neschopenku budu potřebovat, takže asi půjdem do Ketu hned...
@coralin Děkuju 🙂 já jsem takovej měkoň normálně, ale tohle už je vážně moc 🙂 Máme doma německou ovčandu- 2letou slečnu. Je to moje zlato :D a jsem strašně ráda, že jí máme... ta o mě ví naprosto všechno, když mě naštve celej svět, tak jí se můžu vypovídat a vím, že to nikdy nikomu neřekne 😀
@lenkafel To víš, že to bude dobrý!!! Důležitý je věřit 😀 a vyjde to, uvidíš... a tentokrát určitě to bude všechno v pořádku 😉
@jednalucka to já to právě zvažuju, jestli pejska ano nebo ne.. jak to pak všechno zkoordinuju🙂 dneska bysme se měli jet podívat na štěně tak uvidím jestli ho paní bude ještě mít 🙂
@jednalucka to bude dobrý.. jsou to hormony, tak nás to holt ovlivňuje🙂
@coralin asi podle toho o jaké rase uvažujete...my máme po 10letech čekání vysněného maďarského ohaře, budou mu dva roky a už to docela jde,ale do teď si ho neumím představit, že bych třeba v době,kdy byl štěndo měla malé dítě,či byla těhu...první rok s ním byl docela fičák,opravdu náročný, to oproti tomu první rok se synkem, když byl malej byla procházka růžovou zahradou... 😀
@lucavka ahoj, koukam na tvuj dotaz. mezi ET a KETem neni zadny rozdil, co se tyce samotneho zakroku. proste jde o transfer embrya. ale hlavne to neboli🙂 je to stejny, jako kdyz jdes na gyndu na kontrolu.
@coralin jedete pro stene?!?🙂 ty se maaaas🙂 a jake? mne se dneska zdalo, ze mame hrozne moc pejsku, ruzny rasy🙂
@jednalucka děkuji za pěknou dávku optimismu, taky věřím, že to bude dobrý

@lucavka ET-embryotransfer IVF a KET – kryoembryotransfer-když máš nějaké mrazáčky a oni ti ho pak rozmrazi a zavedou 🙂