IVF v květnu-červnu 2013
Ahoj holky vytvořila jsem tuto skupinku pro nás všechny co čekáme na IVF v měsíci květen,nebo červen.Přidejte se všechny 😉 podržíme se,povzbudíme a taky poradíme.Věřím,že se to tu pěkně rozjede 😀
@martas14 no doufam 🙂
@jaka17 no pro me je to 5 pokus tak si nedokazunpredstavit ze by to po tom co sem videla // nedopadlo 🤐
@renca1978 prave mam problem vubec sehnat mamatest natoz jine kvalitni, a tenhke maji kde?
@lucavka na clewrblue mi to prijde strasne brzo ..
@brsh 🙂 Venku ne, je strasne hnusne ale cumime na tv 😉
@malinka_02 Ja ho kupovala v Kutny Hore, kdyz jsme byly na vylete, ale mely by je mit i jinde............je to takova fialova krabicka s vyfocenou tehuli.........staly do 40 Kc, a byly taky balene po 2 ks.
@malinka_02 nevím jestli to není zrovna ten testík co prodávají v drogeriích DM. Ale holky co sem četla s nějakými od nich testily.
@malinka_02 http://www.zbozi.cz/?q=Pregnant 10
mrkni na osobni odber
@malinka_02 http://www.lekarnapraha4.cz/index.php?page=kontakt
prodejna na Hajich, u Alberta, tam je maj....................mrkni na to..........
@zimka jojo takovych pripadu znam dost.moč nic a krev jo.
@renca1978 no ja ho chtela ted 😀 Ale moc dekuju 😀
@malinka_02 Ahoj, no a jak to s tebou vypadá, chvíli jsem tu nebyla, tak nic nevím....
Já se právě divím, že někoho už ani nezvou na krev když má negativní test, prostě "nevyšlo vám to a hotovo."
@zimka no to je právě to, já mám v papírech z caru napsáno, že 3 týdny po ketu si mám udělat test, ale co když bude test negativní, tak vysadím všechny prášky a můžu o to mimčo přijít, právě proto, že jsem měla třeba špatný test, takže to mám domluvené se svým doktorem, že jsem byla na ultrazvuku a na krvi a řikal, že ikdyby to bylo teď negativním, tak mi za týden vezme krev znova, aby to bylo 100% jasný
janinafox
Aranel6
Peta2010
ahoj holky, zrovna koukam do tabulky, jak jste na tom? povedlo se?🙂 dejte zpravu!🙂
ženský ty co jste měli // a nebo z předešlého těhotenství, jak jste to měli s břichem....já nemám ještě nic potvrzeného, výsledky krve budou až v pondělí, ale já mám tak velký břicho, jako jsem v prvním těhotenství měla až tak někdy kolem 16tt, máte nebo měla jste to tak některá???Nechce se mi věřit, že by to všechno bylo jen z prášků a ty prsa, to je síla, pořád nalitý a pořád bolí a k večeru je mám vždycky takový horký,a to břicho mám nafouklý, ale jako tvrdý, máte to tak taky někdo???
@zimka no já si myslím, že než přestanu s prášky, tak si na test z krve zajdu sama...jen pro ten pocit...i když na tom z moči nebudou//....za jak dlouho se může po neúspěšném IVF na KET, nemáte zkušenost???že bych si to střihla podruhý s janicí opicí, toje dobrá parťačka 😀
ne že bych vás ostatní neměla ráda, ale vám to přece vyjde.... 😅
@jaka17 na ket muzes hned a naopak se rika ze je jeste v tele z ytek stimulace a ze je vetsi sance kdyz jdes na ket hned dalsi cyklus..
@lenkafel ja mam bricho teda obrovsky.. Ale bohuzel se obavam ze je to hlavne z tech vsech leku a hormonu..
@lucavka tak já doufám, že to půjde co nejdřív, neb dělám ve školství , to bych měla klid a taky jsem opravdu nahormonovaná, přibrala jsem nejen prsa a břicho 🙄 tak bych to pak v klidu vyběhala, kdyby ani to KET nevyšlo...
máte zkušenost, jak přežívají embryjka rozmražení? my máme jen jednoho sněhuláčka 😖 ...
No a pochopitelně přeju, ať se nám v červnu zadaří oběma...

Tak to my máme jen kámošky,kámos by u nás neprošel....bohužel. ares je docela časté jméno,ale muj je jedinečnej. 😉