IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@delfi75
Je to na hlavu, pripadam si ako magor... :D najhorsie je, ze uz aj priatel zacina vysilovat... Dvaja blazni v dome :D
@opicka_kiki musíte to ustát...držím vám moc a moc pěsti 🙂
Dnes som bola nakupovat potraviny na nadchadzajucich par dni, pretoze hodlam lezat a nie sa honit po nakupoch. Nakupila som asi tonu ovocia a zeleniny aby som ako nastavajuca mamina mala dost vitaminov :D
@delfi75
Dakujeme! Zatial sa mi zda, ze august moc stastia nenosi 🙂
@opicka_kiki já jsem hrozně těžce neúspěch nesla po 1. iVF a partner to neměl se mnou jednoduché...tak se fakt držte, moc, moc...
@delfi75
Pripravujem sa na najhorsie ale dufam v to najlepsie :D
@opicka_kiki přeji ti to, to nejlepší 😉
@delfi75
Aj ja ti to prajem... Kazdej zene, ktora tuzi po dietati... Je to dlhy a tazky boj, my sa snazime asi 3 - 4 roky. Ked nepomozu doktori, ideme do adopcie...
@opicka_kiki já už to obrečela, ale pak jsemsi řekla, že tím to nezměním. Počítám už s tím, že transfer nebude. Raději budu kdyžtak hodně překvapená. Ale řekli jsme si s manželem, že nás to nepoloží, že budeme bojovat dál........a s úsměvem 🙂
Ale jako, manžel měl teď puštěnou na nově kriminálku a co tam neřeší........umělé oplodnění,embrya...........a já na sobě cítila, jak mě to děsně vadí....... ☹
@ferginka
Uz si to naozaj zavrhla? Ja verim, ze urcite transfer bude, u teba aj u mna. Aj ked nemame embrya na jednicku, aj tak verim, lebo kto iny ma verit dietatu, ked nie jeho matka...? Je to tazke, ja som to uz tiez oplakala niekolkokrat. Neboj, budem na teba zajtra mysliet... Urco sa do zajtra este spamataju a dorastu... Ja mam byt v Sanuse o 7:45, tebe dali tiez nejaky termin?
@pbuc to je me lito ☹ taky nechapu tu antikoncepci?My ji mame povinou ☹ prezervativ 🙂 a prednison 🙂 narizeni imunologie.Me dnes v centru udelali hystologii,trvalo to 30 min a skoro 3 h jsem tam hajala 😉 pan doktor nic viditelneho nenasel,ale odebral vzorky,tak me povi az pojedu na kontrolu 🙂 asi budem mit Ket v rijnu
@zdenka35
Cus Zdeni, to je dobre, ze uz to mas za sebou, si statocna 😊
@ferginka Jsi jak ja,clovek si toho nevsima,ale kdyz musi prochazet tim co my,tak je to vsude kolem nas ☹ taky jak jsem doma tyden ubulena po nepovedenem dalsim ET tak vsude v filmech,serialech atd bud delaji tehotenske testy pozitivni,nebo rodi ci mazli s manzelem miminka ☹ v jedne epizode pani rodila a ja utekla z gauce zamknout se na wc a manzel me hezkymi slovy tahal ven 🙂
@opicka_kiki Dekuju,jsem rada ze to mam za sebou 😉 a ze to bylo 18 den po Et 🙂 asi chvataj,kdyz nejsem nejmladsi 🙂 jsme s muzem radi,ze se porad neco deje 🙂
@zdenka35
U nas je to tiez docela fofr, hned na zaciatku sa zistilo, ze mame fakt hooodne blby spermiogram, takze sme nestracali cas IUI a rovno sme isli na IVF ICSI. Docela rychlovka od prvej navstevy... Nebyt letnych dovoleniek, tak sme to absolvovali uz v cervnu...
@opicka_kiki já tam budu po osmé ráno. Taky na tebe budu myslet. Já vím, jak to myslíš, v koutku duše doufám. Tím, že tomu tolik nevěřím se bráním. Bojím se, že by mě to zítra položilo.
Všechno dobře dopadlo, zachvíli jdu na transfer 🙂
@opicka_kiki snad i ty jdeš, myslím na tebe a držím moc moc a úplně nejvíc pěsti 😉
Zdar holky, tak ja uz odpocivam na izbe s jednym bobiskom bojovnickom 😊 ten druhy to nezvladol... Ale aspon jeden, moc mu verim, uz sa mu zacala vytvarat dutinka. Som stastna 😊
@ferginka
Ahoooj, tiez som na teba myslela 🙂 som rada, ze ti to nakoniec dopadlo 🙂 takze aj tvoji bojovnici to zvladli, to je super!!!!! 😊❤🙊
@ferginka
@opicka_kiki holky ,skvělé!!!! Gratuluji a pevné nervy do dalšího čekání. ...
@opicka_kiki taky ležím na pokoji a odpočívám a domlouvám fazolce, aby u mě zůstala 🙂 Zvládl to jen jeden bojovníček, na zamražení nic. Ale i tak jsem šťastná 🙂
@ferginka
Embryolog nam ukazoval video vyvoja nasich embryi, mno, nebolo sa velmi na co pozerat. Len ten jeden bojovnicek, ktoreho mi zaviedli - tam to delenie bolo este ako-tak... Zostava nam len nadej 🙂 drzme si palce!
@delfi75
Diky, Delfi 😊
@ferginka
@opicka_kiki držím pěsti pro štěstí.

@ferginka
Ahojky, tak my mame jedno embryo vo fazy zacinajucej kompaktacie, ale nie je moc dobrej kvality, su na nom tie fragmentacie, jak som pisala vcera. To druhe embryo, ktore malo vcera 5 buniek, ma dnes 6 buniek, co je malo... Uz malo byt na inej urovni. Kazdopadne vraj do zajtra sa este moze trochu dovyvijat - v tom pripade by som si nechala zaviest obe... Stejne by nam ho nezamrazili a dve embrya sme s priatelom chceli uz od zaciatku. Cim viac deti, tym lepsie :D drzim palecky, aby ti to dobre dopadlo, viem, ako sa citis... Strasne tazko nesiem, ze su tieto veci mimo mojej kontroly a nemozem ich ovplyvnit... Len sedim a cakam a dobre spravy ma akosi obchadzaju.