icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

opicka_kiki
27. srp 2014

@ivetule79
@delfi75
tak to sme mali plus - minus rovnake ucty 😀

supermarket1976
27. srp 2014

Tak já bohužel nemám dobré zprávy, včera se mi krvácení rozjelo a odešel i ten drobeček. Poplakala jsem si, zacvičila jógu a jdu dál. Bylo to už moje 5. IVF, 3. transfer, je to docela martýrium. Ke všemu mi ještě dnes ráno zesílela ta druhá čárka, takže se bojím, jestli druhé embryo nezahnízdilo někde v břiše, ale to snad doktoři zjistí. Títra jdu teprve na krev a vyšetření, tak jim to povím... Přeju všem, ať se zdaří!

opicka_kiki
27. srp 2014

@supermarket1976
Ahoj, tak to je smutna sprava, velmi ma to mrzi ☹ nemam slova utechy na piate neuspesne ivf... ☹

supermarket1976
27. srp 2014

@opicka_kiki Docela pomáhá i to srdíčko .-)!

delfi75
27. srp 2014

@opicka_kiki ne, měla jsem denně 187,5j

delfi75
27. srp 2014

@opicka_kiki na anestezii se raději zeptej doktora, jsi vlastně těhotná netěhotná...

78marcela
27. srp 2014

@delfi75
@opicka_kiki
@ferginka
dnes Hcg 81. Přesně dvojnásobek, předtím bylo 42 a dnes jsem byla o něco dříve. Tak snad se to dalo správným směrem, i když by mohlo růst ještě rychleji.

78marcela
27. srp 2014

@supermarket1976 ahoj a jak víš že to odešlo když ti zesílila druhá čárka?

ferginka
27. srp 2014

@supermarket1976 mrzí mě to moc.............ale opravdu, jak víš, že to odešlo?

ferginka
27. srp 2014

@78marcela to je super, to mám radost 🙂 🙂

ferginka
27. srp 2014

@opicka_kiki tak nás to stálo 13500kč.........ICSI + napíchnutí dalších tří vajíček a PK
Pera Gonal jsme vůbec neplatili......

opicka_kiki
27. srp 2014

@ferginka
tak to ja som za jedno 900-jednotkove pero doplacala cez 2700,-
Prave som sa vratila z dlhej prechadzky... vedla v ulici som objavila v jednej zahrade tri maciatka, boli nadherne a strasne mazlive. jedno mi hned skocilo na plecia a za krk a vrnelo jak na baterky... boli fakt rozkosne, hned by som ich vsetky vzala domov 😀

opicka_kiki
27. srp 2014

@78marcela
To je dobra sprava .-) kedy ides znovu? v piatok?

78marcela
27. srp 2014

@opicka_kiki to nevím, nakoupila jsem si dnes zase šest nových dr.max testů a budu zkoušet, jak to sílí, když bude, tak půjdu asi v pondělí na krev, když to nebude sílit, tak asi v pátek...
koupila jsem si i digitální clear blue, ukazuje mi plus 1-2 týdny těhu, což také ukazuje, že jsem se svým nízkým hcg asi týden pozadu, měla bych tam mít už dneska myslím trojku.

78marcela
27. srp 2014

@opicka_kiki jinak ano, jsem učitelka...ale je to se mnou takové komplikované...mám svoji jazykovku, už čtvrtý rok, ale ted v červnu jsem dostala nabídku jít do dvou škol, na pár hodin, tak jsem to ráda vzala, že to bude změna trochu od těch dospěláků...ale tento týden jak se ve školách tvořili rozvrhy, tak se stalo to, že na jedné škole budu učit 15 hodin a na druhé 7, což mi dělá přesně plný úvazek. Takže na svoji jazykovku budu mít méně času než jsem si myslela, budu tam moct vzít maximálně deset hodin a jenom to řídit...
Na druhou stranu ve škole budu mít své jisté, nebude to tak stresující a hlavně, budu mít trochu slušnoumateřskou, pokud to bude potřeba, což jako osvč je úplně málo. Tak jsem i ráda. A hlavně bude to práce dopoledne a ne denně do večera, což se mi jako těhotné bude docela hodit...akorát nevím, co mi na to řeknou, až s tím dojdu, když to klapne...

opicka_kiki
27. srp 2014

@78marcela
tak snad sa to bude zvysovat, moct ti to prajem!!!

opicka_kiki
27. srp 2014

@78marcela
njn, osvc... to sa ti nedivim, ze nemas ani tu marodku, priatel je tiez osvc, takze viem ako to chodi... tak to mas ale zaujimavu pracu, urco sa cez den nenudis 🙂 ja pracujem v open office, cely den cumim do compu a pocitam a reportujem 😀 dost nezazivne... 😀

78marcela
27. srp 2014

@opicka_kiki to je to, co bych nikdy dělat nemohla, to bych šla raději prdodávat, abych byla mezi lidma...potřebuju lidi, abych žila. ted koukám, že místo prodávat se mi povedl hezký překlep, ale tak se mi líbí, že to opravovat nebudu.

A svoji práci opravdu miluju, teším se na děti na prvním stupni, učila jsem tam před deseti lety, pak jsem byla tři roky v Rakousku a pak jsem učila čtyři roky na gymplu a na ten první stupen jsem docela nostalgicky vzpomínala...a shodou okolností je ta jedna škola, kam ted od září půjdu, právě ta, kde jsem před těmi deseti lety učila. Bylo to moje první učitelské místo a byla jsem tam strašně stastná, a i proto se tam tak těším. No a odpoledne s dospělákama, to je zase sranda a taky mě to moc baví...já bych prostě nechtěla dělat nic jiného a jsem štastný člověk, když svoji práci miluju...a nejvíc ji miluju 30. 6. 😀 😀 😀 😀 😀

opicka_kiki
27. srp 2014

@78marcela
ty si stastny clovek, teda este to mimco, aby bolo vsetko dokonale... 🙂 uprimne ti zavidim tvoj stastny pracovny zivot 😀 😀 jak ide dospelakom ucenie? do starych hlav sa to uz vtlka tazsie... mas asi zlate nervy 😀

ferginka
27. srp 2014

@78marcela jj, když práce baví je to super 😉

@opicka_kiki taky jsme teď přišli z procházky, udělalo se krásně 🙂 No já bych si koťátko děsně přála, jen naše holky, tím myslím naše psy, jsou jiného názoru 😠

78marcela
27. srp 2014

@opicka_kiki tak je to pravda, že to jde hůř jak děckám, kteří jsou zvyklý se učit...ale zase děcka moc nechtějí, dospělí zase chtějí moc, takže ono se to vyváží...a já to učím ráda, jsou skvělí.
Pravda, jenom to miminko a mám dokonalý život...
Ale zadarmo to nebylo, skončila jsem sgtřední školu s gymplem a šla prodávat a do fabriky...pak jsem si řekla, že než chodit celý život otrávená do práce a dělat, co mě nebaví, to ne, to bych nechtěla, tak jsem na sobě začala makat a udělala si nejdřív vychovatelství na Masarykově univerzitě a ted dělám němčinu, chybí mi poslední semestr, v lednu bych měla jít ke státnicím...sice to není jednoduché, studovat při práci, ale jakmile dostuduji, tak už pak budu mít pokoj a zbytek života můžu potom opravdu dělat práci, kterou jsem chtěla dělat vždycky.

opicka_kiki
27. srp 2014

@ferginka
ja som to prave pocitala na mape - presla som 10,5 km... hmm, som to asi trochu prestrelila, sla som po brehu Labe a ani mi to neprislo tak daleko 😀 slnko ma vylakalo...
mno my mame dve kocicky, kludne by som prijala este aspon dve 😀 tu v okoli je hrozne vela maciek a ked v noci spustia arie, zobudi to aj mrtveho 😀 minule k nam prisiel cez kocici dvierka cudzi kocur, bolo na nom vidiet, ze je "vsudezdejsi" 😀 nasim dvom holkam sa to moc nepacilo 😀

opicka_kiki
27. srp 2014

@ferginka
aku mate rasu/rasy ?

opicka_kiki
27. srp 2014

@78marcela
taky mam gympel, ale ja som sa na vysoku vyprdla 😀 uz som bola unavena z ucenia 😀 😀 😀

delfi75
27. srp 2014

@78marcela Marci ,tak tak. 30.6.je nejkrásnější den v roce 😀

78marcela
27. srp 2014

@delfi75 To je...to vždycky dojdu domů a řvu na celou ulici - Miluju své povolání...
horší je to prvního září...ale ne, i tak se už těším🙂)

ferginka
27. srp 2014

@opicka_kiki labradorky 😉

ferginka
28. srp 2014

Krásné slunečné ráno holky 🙂 My jsme po procházce, teď jdu pouklízet, udělat vajíčkový salát na večeři, připravím na polévku a hurá na zahradu 🙂
Jo a v sobotu ráno zkusím test..........
Co vy, co nového? Co podnikáte, jak se cítíte?

opicka_kiki
28. srp 2014

@ferginka
cuuus, tak ja som na tom psychicky hrozne.... mam depku jak prase... vcera som sa vybrecela. mno, mam pocit, ze mi zacina PMS ☹

lavinka
28. srp 2014

Ahoj holky, můžu se zeptat?Včera jsem byla na punkci a odpoledne mě začalo bolet břicho celé, jako kdyby mi ho někdo napumpoval vzduchem.Dnes to přetrvává.Bolí to hodně při pohybu, chodím v předklonu.Doktor mi dnes řekl že to může být, pocit na zvracení nemám.Neměla jste to některá?Zítra mám jít do práce, tak nevím jestli to zvládnu ☹

Strana