IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@opicka_kiki ale ano, jenomže manžel má mizerný spermiogram.......takže z toho nebyli nic a i se to předpokládalo
@ferginka
muj ma teda spermiogram jeste horsi nez mizerny... pohyblivost 0%, morfologie 1%, pocet jenom 2 miliony...
@ferginka
jo a to jsem mu 3 mesice cpala ruzne vitaminy a vubec to nepomohlo... ani trochu.
@opicka_kiki taky bral vitamíny a nic........
@ferginka
@opicka_kiki
Milé ženy. Dnešní odběr hodnota hcg je 122,1. Říkala sestřička, že se to nedá porovnávat s hodnotou naměřenou jinde, že ma každý jinak nakalibrovane přístroje. Zároveň řekla, že hodnota je nižší ale ne tak nízká aby se musela v pondělí opakovat. Tak snad je to na dobré cestě.
@78marcela
skvela sprava takto pri piatku!!!! moc sa tesim, ze je to na dobrej ceste! 😀
Som slaboch... Kupila som Clearblue 🙂 ale testnu az buduci tyzden...
@opicka_kiki já právě nakoupila 3 balení testů 😀
@ferginka
Ja mam 3 obycajne testy doma. Plus dnes som kupila este jeden obyc ale hlavne ten clearblue. Po 4 rokoch by som si uz zasluzila //. Uz ma neba kupovat testy a furt nic...
@ferginka
Stale sa drzis planu - zacat testovat zajtra?
@ferginka
Mam citaka, ze tam budes mat // ❤
@opicka_kiki na clear blue dvě čárky stejně neuvidíš 🙂 já si někde přečetla že ten digitální se dá použít víckrát a tak jsem si ho koupila ve středu a nedá se víc použít. Navíc citlivost až 25 jednotek. Plus je pouze to že ukazuje týdny, což nám po IVF je k ničemu. Tak jsem z toho byla zklamaná. Je drahý a přitom k ničemu. Dnes jsem si zase raději koupila tři balíčky lady max testu.
@opicka_kiki děkuji, kéž by jsi měla pravdu 😉 Ale jedeme s tím pěkně spolu, nezapomeň 😀 takže jestli já, tak prostě i ty 😉
@78marcela
joo, ja viem, ze clearblue neukazuje //. ale Ferginke by mohol obyc test ukazat 🙂
@ferginka
no proti tomu nic nenamietam 😀
teda, holky, mne uz z toho pekne harasi ve vezi 🙂
@opicka_kiki buď v klidu, mě taky 😀
@ferginka
Zitra rano na tebe myslim a drzim palce! 🙊
@ferginka
ahoooj, mno ja by som tam ducha videla 😀 to je parada! teraz ale nebudes ani spat a kazde rano testovat 😀 😀 ja este pockam zopar dni...
@opicka_kiki já nemohla spát ani dnes 😀 jj, budu zkoušet každé ráno a doufat, že se mi to jen nezdá a ta čárka bude sílit 🙂 Holky, za celé čtyři roky jsem na testu nevidě nikdy nic.......
@ferginka
moc ti to prajem a pevne verim, ze cierka bude o par dni prekne vidiet...🙂 ja som tiez nikdy nevidela // na testu, a to sa milujeme bez ochrany cez 4 roky ☹ ja sa budim kazde rano uz o siestej a nemyslim na nic ine... s priatelom sa striedame - jednu noc nespi on, potom zase ja... sme obaja hrozne nervozni...
@opicka_kiki moc moc děkuji, já ti to taky strašně moc přeji. Všem nám to tu moc přeji. Jsou to nervy a je fakt, že čárkou neskončí..........
@78marcela děkuji, jak to u tebe vypadá?

@ferginka
mne to tam posledni dobou fakt zacina prerustat pres hlavu. Delam na ruznych projektech a vse stoji, pac nejsem schopna premyslet... to bude buzerace od sefa, ze nejsou zadne deliveries... ☹