IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@delfi75
ahoj, ja niekedy buduci tyzden... asi v utorok...
@opicka_kiki tak vzor, jak to má vypadat, máš 😀 už jen hodně štěstí, jsi dobrá, že to tak vydržíš...
Ahoj, můžu se k Vám přidat? 29.8.14 OPU - 10 folikulů, odebráno 9 vajíček. Včera volali z centra, že se jich podařilo 7 oplodnit (ICSI). V neděli bohužel nevolají. Chtěli bychom PK, pokud to půjde. Všem držím pěstičky! 😉
Ahoj všem, já byla na zavedení embrya včera 🙂 Doufám, že to dobře dopadne a všem ostatním držím palce
@markulenka také ti držím pěsti. A kam chodíš do centra?
Děkuji, Pronatal Teplice
@ferginka ahoj, tak co dnešní testik? Ja už testovala, digitálním clear blue, a mám radost, protože ve středu jsem tam měla že jsem těhotná 1-2 týdny, a dnes 2-3, to znamená že hcg hezky roste. Zároveň jsem testovala i normálním, čárka pěkná. Jsem zvědavá na tu dnešní hodnotu. Měla by byt minimálně 300, kdyby byla vyšší, vůbec bych se nezlobila.
@opicka_kiki nějak nemůžeš spát? Nebo už sis taky dělala testik ?
@opicka_kiki jaký bylo rande??
@ferginka
Dobre rano, rande este nebolo, bude az niekedy tento tyzden, podla pocasia. Blahozelam k //, stastna to zena 😊
@opicka_kiki a tebe to zatím neláká zkusit test? Vydržíš do zítřka?
@78marcela
Ahojky, taky blahozelam!
Testovat budem az zajtra... Nemozem spat, nejak je toho na mna privela. Navyse dnes mam zubara.... Omg...
@ferginka
Laka, ale bojim sa sklamania... Som posera... 😊
@opicka_kiki jeeee, zubař 😒 to je vždy moje noční můra 😒
Zítra ráno na tebe budu myslet 😉
@ferginka
Dakujem! Mysli na mna aj dnes, chodim tam s jednym zubom uz od zaciatku kvetna.... Snad mi ho zachrani, nerada by som bola strbava... Asi mi bude z neho vytahovat nervy.
@opicka_kiki na kolik jdeš??
@ferginka
Na desatou...

@hankamisa děkuji 😉
@78marcela zítra jdeš na krev? Tak držím pěsti a dej hned vědět 😉 Mám radost, že ti čárka sílí 😉