icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

ferginka
31. srp 2014

@hankamisa děkuji 😉
@78marcela zítra jdeš na krev? Tak držím pěsti a dej hned vědět 😉 Mám radost, že ti čárka sílí 😉

opicka_kiki
31. srp 2014

@delfi75
ahoj, ja niekedy buduci tyzden... asi v utorok...

delfi75
31. srp 2014

@opicka_kiki tak vzor, jak to má vypadat, máš 😀 už jen hodně štěstí, jsi dobrá, že to tak vydržíš...

78marcela
31. srp 2014

@ferginka ano. Půjdu si k nám ještě pro svůj klid znovu na krev. V centru říkali že se to už opakovat nemusí, ale já chci vidět jestli to v pořádku sílí jak ma nebo ne.

lenaaf
31. srp 2014

Ahoj, můžu se k Vám přidat? 29.8.14 OPU - 10 folikulů, odebráno 9 vajíček. Včera volali z centra, že se jich podařilo 7 oplodnit (ICSI). V neděli bohužel nevolají. Chtěli bychom PK, pokud to půjde. Všem držím pěstičky! 😉

boobli
31. srp 2014

@78marcela - taky držím palec 🙂

@lenaaf - hodně štěstí 🙂
My nechali dobu kultivace čistě na doktorovi, doporučil nám řídit se tím, jak se bude vše vyvíjet, kolik a jak kvalitních bude, atd.

ferginka
31. srp 2014

@lenaaf ahoj, vítej 🙂 moc držím pěstičky 😉

lenaaf
31. srp 2014

@boobli Děkuji. Ano, také nám říkali, že uvidíme podle toho, jak se jim bude dařit.
@ferginka Díky. Ta tvá 2. čárka už vypadá hezky. Tak přeji, ať sílí dál.

delfi75
31. srp 2014

@lenaaf hodně štěstí a pevné nervy !!!

78marcela
31. srp 2014

@boobli díky.
@lenaaf přeji hodně štěstí.

Holky už se těším jak si tady budeme vzájemne líčit co kde kterou bolí, jestli už kope a kolikrát jsme zvracely. To bude super. 😀

ferginka
31. srp 2014

@78marcela 😀 😀 nooooo, to bude dobrý 😉

ferginka
31. srp 2014

@78marcela cítíš podbřišek? Já ano.......občas mě tam i píchá.......

78marcela
31. srp 2014

@ferginka ano. Pořád mám takové mírné bolesti jako na ms. Dnes teda skoro ne. Až mi je to divný.

lenaaf
31. srp 2014

@delfi75 @78marcela Díky holky.

Už začínám být z toho čekání trošku nervózní. Zítra ráno mají volat ohledně stavu embryí, tak dám vědět.

78marcela
31. srp 2014

@lenaaf chápu. A počkej, teď tě ta nervozita bude provázet už pořád. To je povzbuzení, vid.. No to je realita. Ale většinou je to dobrý, držím pěsti ať máš hodně embryí a kvalitních.

markulenka
31. srp 2014

Ahoj všem, já byla na zavedení embrya včera 🙂 Doufám, že to dobře dopadne a všem ostatním držím palce

78marcela
31. srp 2014

@markulenka také ti držím pěsti. A kam chodíš do centra?

markulenka
31. srp 2014

Děkuji, Pronatal Teplice

78marcela
1. zář 2014

@ferginka ahoj, tak co dnešní testik? Ja už testovala, digitálním clear blue, a mám radost, protože ve středu jsem tam měla že jsem těhotná 1-2 týdny, a dnes 2-3, to znamená že hcg hezky roste. Zároveň jsem testovala i normálním, čárka pěkná. Jsem zvědavá na tu dnešní hodnotu. Měla by byt minimálně 300, kdyby byla vyšší, vůbec bych se nezlobila.

78marcela
1. zář 2014

@opicka_kiki nějak nemůžeš spát? Nebo už sis taky dělala testik ?

ferginka
1. zář 2014

@78marcela ty už jsi vzhůru?? Dnešní testík je zase krásnější a já mám velkou radost 🙂 🙂
No to je super, určitě to dobře napadne a napiš co nejdříve 😉 držiiiiiiim pestiiiiii 🙂

ferginka
1. zář 2014

@opicka_kiki jaký bylo rande??

opicka_kiki
1. zář 2014

@ferginka
Dobre rano, rande este nebolo, bude az niekedy tento tyzden, podla pocasia. Blahozelam k //, stastna to zena 😊

ferginka
1. zář 2014

@opicka_kiki a tebe to zatím neláká zkusit test? Vydržíš do zítřka?

opicka_kiki
1. zář 2014

@78marcela
Ahojky, taky blahozelam!
Testovat budem az zajtra... Nemozem spat, nejak je toho na mna privela. Navyse dnes mam zubara.... Omg...

opicka_kiki
1. zář 2014

@ferginka
Laka, ale bojim sa sklamania... Som posera... 😊

ferginka
1. zář 2014

@opicka_kiki jeeee, zubař 😒 to je vždy moje noční můra 😒
Zítra ráno na tebe budu myslet 😉

opicka_kiki
1. zář 2014

@ferginka
Dakujem! Mysli na mna aj dnes, chodim tam s jednym zubom uz od zaciatku kvetna.... Snad mi ho zachrani, nerada by som bola strbava... Asi mi bude z neho vytahovat nervy.

ferginka
1. zář 2014

@opicka_kiki na kolik jdeš??

opicka_kiki
1. zář 2014

@ferginka
Na desatou...

Strana