IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@78marcela ahojky, testovala jsem naposled včera a to tam byla krásná silná čárka 🙂 teď testy došli, takže už musím počkat do pondělí na krev..........člověk fakt jen neustále nervózně čeká, myslela jsem, že jakmile testnu a bude pozitivní, uklidním se. No, možná nachvilku. Teď už začínám mít zase nervy, co když to bude mimoděložní, co když nebude srdíčko, co ten myom............
@patty50 každý to má opravdu jinak, některé se objeví dříve, někomu později 😉
@delfi75
No, dnes mam migrenu jak svina... MS furt v plnom prude... Uz nech je prosinec... Strasne ma serie, ze nemame nic v mrazaku, kruci :/
@opicka_kiki tak to chápu, my jsme taky něměli po 1. IVF...no, teď máme 2, tak snad....
@delfi75
No ja dufam, ze pri druhom ivf budeme mat lepsie embrya... Je hrozne pocuvat kazdy den po OPU, jak to ide dolu z kopca...
Snad ti to uz teraz klapne... Takze ak tomu spravne rozumiem, tebe nevysiel ani prvy ani druhy transfer a teraz ides na prvy KET?
@opicka_kiki rozumíš tomu dobře☹ minule jsme měli 10 embryí, ale špatná kvalita a na zamrazení nic, teď byla embrya 4, 2 vložili a 2 se dopracovali na zamrazení 😉
@delfi75
Tak to si mala poprve podobne ako ja... Najhorsie na tom bolo to, ze ja som vobec psychicky nebola pripravena na moznost, ze to bude s embryami tak spatne... Proste som pocitala s tym, ze to mozno nevyjde vo faze uhniezdovania ale chlacholila som sa KETom. Ale ked sa potom ukazovalo, ze na zmrazenie nic nebude a ze mozno ani na samotny ET nic nebude a ked sme kazdy den bojovali o to, aby aspon to jedno najlepsie z najhorsich sa vyvijalo... No, bol to teda zahul na psychiku. Ked som vedela, ze mi zavadzaju spatne embryo a emryolog este pred samotnym zavedenim embrya hovoril o dalsich moznostiach, o darcovskom programe... Tazke chvile... Ty toho mas tiez uz dost za sebou, obdivujem ta, ze si taka optimisticka po tom vsetkom.
@opicka_kiki to víš, že jsem si pořádně pobrečela, ale vzdát se nechci. také jsme nebyli na něco takového připraveni, navíc v březnu ještě 1bylo na zamrazení. na ET jsme byli v sobotu, v pondělí došel email, že na zamrazení nic, to jsem fakt neunesla...pak psala Dr., že se v neděli embryo rozpadlo a to bylo kvality 1...ale že bych optimismem sršela, tak to asi ne...cvičím tu mojžíšovku, nastoupili noví studenti a učím, co mě baví 😉
@ferginka neboj, když máš už teď hezky silnou čárku, je všechno v nejlepším pořádku. To já tu zase sílím. Lituji že jsem dnes nebyla na krvi. V pondělí půjdu určitě.
@delfi75 zdravim tě. Tak už máme první týden za sebou, už jenom 39. To uteče 🙂 a já doufám že jich mám před sebou jenom třicet a pak mateřskou.
@patty50 díky. Chodím do Reprofitu do Brna. Den transferu se nepočítá, tak jsi dnes osmý den.
@delfi75
hmm... my mame spatnu tu morfologiu, tak si myslim ze bude zla DNA v spermiach a kvoli tomu nasledne zle embrya, takze mne je cvicenie mojzisovky k nicomu... je to na hlavu... tak nech ti aspon studenti robia radost 🙂
@opicka_kiki u mě nic nenašli ,jsem ok. Cvičení je pro můj dobrý pocit 🙂
@opicka_kiki děkuji moc 😉
@patty50 tak to mě moc mrzí. A máš mrazacky?
@opicka_kiki no to se nedivím. Takže budeš muset jít do práce?
@delfi75 třeba jo, když budeš chtít jít na mateřskou dříve. Já hodlám učit co to půjde.
@opicka_kiki uvidíte ,jak vás dovytšetří, snad se problém odhalí. ..

@opicka_kiki jj, já jsem to tak měla - ms - duben, květen, červen a s červencovýma stimulace...jsem ráda, že je Ti líp 🙂