IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@patty50
Ahojky, sucitim s tebou... taky som to dostala tento tyzden... my ale nemame mrazacky, takze ja teraz cakam 3 mesiace na druhe IVF...
Drz sa... !!!!
@78marcela
mno jo, nic ine mi nezostava 😀
v pondelok idem na krv, aby mi povedali to, co viem uz 5 dni... a ukoncia mi marodku... dufam, ze este v pondelok budem moct zostat doma a do prace az v utorok... pfffffff.... nechce sa mi po troch tyzdnoch 😀
@ferginka
nevysiluj, mimodelozne je iba u 2% tehotnych a to ty rozhodne nie si... 😀 ja to proste viem 😀 v kvetnu budes tlacit kocar s miminkom 😀
co manzel? uz ti bozkava brusko? 😀 😀
@ferginka
jezis, som to nejako blbo napisala... tehotna rozhodne si... ale nie si dvojpercentna 😀 😀 😀
@opicka_kiki i ty se drž a spoustu 🍀 😊
@delfi75
@opicka_kiki prostě jsem magor a bojím se. Považuji za mega štěstí, že to vyšlo napoprvé. Na to nejsem zvyklá, tak mám strach, že se to nějak pokazí. Ale dám na tebe @opicka_kiki 😉 😉 a díky jsi skvělá, moc věřím a přeji ti nejkrásnější vánoční dárek 😀 Manžel má radost velkou, ale říkal, že mu to furt nějak nedochází. I když už teď mě pěkně buzeruje "to nedělej, to netahej......." 😀
@ferginka u tebe to mimodělozni rozhodně není. U toho se embryo hnízdí pomalu, takže čárku bys viděla třeba až 14.den. A pak tam hcg roste pomalu, méně než dvakrát za tři dny. Takže to u tebe taky nehrozí, protože čárky jak píšeš, sílí krasne. Takže se hod do klidu, prostě jsi jasná tehule.
Za to u mě včera a dnes čárky nic moc, takže budu sílet já celý víkend než se dostanu na krev.
@78marcela díky za povzbuzeni 😉 a jaký děláš testy? Furt stejný? Piješ hodně? Někde jsem četla, že na sílu čárek se nedá až tak spolehát, že taky záleží, jak moc máš ředěnou moč......stačí víc pít s proužek je hned světlejší.......a jedna holčina psala, že ponořila několik testů zároveň a na každém byla ta čárka o kousek jiná.........nechceš nám sem hodit foto?
@delfi75 no ani nechci počítat, kolik jsem už za ty testy dala peněz🙂 ale slibují že už jenom do pátku, jak bude utz v pořádku, tak končím. No a jak nebude, tak vlastně taky.
@ferginka hodím fotky. Včera jsem to vyfotila, dnes pojedu do práce, tak to natahnu do počítače. Já moc nepiju, nevím že bych poslední dva dny více pila. Možná ano, když už bylo hezky a člověk si to ani neuvědomí. Ale nevím.. No v pondělí každopádně půjdu na krev.
@ferginka
@delfi75 ale tehu příznak tu je, holky, aspoň co se týká únavy. Včera jsem na půl hodiny usnula i odpoledne a večer jsem usnula už kolem desáté, spala jsem do půl šesté a v sedm jsem zase usnula a vzbudila se teď o půl desáté. Což je docela nezvyk u mě. Odpoledne nespím nikdy, pokud nejsem nemocná a běžné mi stačí 6-7 hodin spánku, usínám vždy kolem půlnoci, vstávám o půl sedmé. A teď toto. Do půl desáté jsem nespala aspoň 15 let, když jsem šla na nějakou parbu.

@patty50 Tak to mě mrzí.