icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

lenaaf
5. zář 2014

@patty50 Tak to mě mrzí.

delfi75
5. zář 2014

@ferginka ahoj ,v pondělí ať je pěkné číslo 🙂

patty50
5. zář 2014

@delfi75 nene, jasně červená. Máme 2 mrazačky, tak doufám, že tyhle alespoň vyjdou. Hodně 🍀

ferginka
5. zář 2014

@patty50 to mě fakt moc mrzí, ale je supet, že máte zamraženo 😉

lenaaf
5. zář 2014

@patty50 A jaký je u Vás problém?

delfi75
5. zář 2014

@patty50 to je mi líto ....2mrazáčci jsou fajn. Také nás čekají 🙂

patty50
5. zář 2014

@ferginka jj, pak už jen poslední pokus o IVF. Dobrou noc 🍀

ferginka
5. zář 2014

@delfi75 děkuji 😉 teď pro změnu vyšiluju s mimoděložním...........furt samé strachy, asi moc čtu 😒

patty50
5. zář 2014

@lenaaf já endometrioza a partner špatný spermiogram( po onkol.lecbe)

patty50
5. zář 2014

@delfi75 hodně 🍀

opicka_kiki
5. zář 2014

@patty50
Ahojky, sucitim s tebou... taky som to dostala tento tyzden... my ale nemame mrazacky, takze ja teraz cakam 3 mesiace na druhe IVF...
Drz sa... !!!!

lenaaf
5. zář 2014

@patty50 tak přeji, ať se brzy zadaří.

delfi75
5. zář 2014

@ferginka kliiiid! No, jak by se embryo dostalo mimo dělohu?i když jsem to tady u někoho četla, tak mu to hlava nebere. ..

opicka_kiki
5. zář 2014

@78marcela
mno jo, nic ine mi nezostava 😀
v pondelok idem na krv, aby mi povedali to, co viem uz 5 dni... a ukoncia mi marodku... dufam, ze este v pondelok budem moct zostat doma a do prace az v utorok... pfffffff.... nechce sa mi po troch tyzdnoch 😀

opicka_kiki
5. zář 2014

@ferginka
nevysiluj, mimodelozne je iba u 2% tehotnych a to ty rozhodne nie si... 😀 ja to proste viem 😀 v kvetnu budes tlacit kocar s miminkom 😀
co manzel? uz ti bozkava brusko? 😀 😀

opicka_kiki
5. zář 2014

@ferginka
jezis, som to nejako blbo napisala... tehotna rozhodne si... ale nie si dvojpercentna 😀 😀 😀

pbuc
5. zář 2014

@cub Ahoj To je super , že chodíš taky na Unicu.Já jsem bohužel dopadla špatně, ale už se těším na listopad na Ket 🙂 A co ty? Co ultrazvuk?

pbuc
5. zář 2014

@vikiza Ahoj tak jak jsi dopadla?

patty50
5. zář 2014

@opicka_kiki i ty se drž a spoustu 🍀 😊

ferginka
5. zář 2014

@delfi75
@opicka_kiki prostě jsem magor a bojím se. Považuji za mega štěstí, že to vyšlo napoprvé. Na to nejsem zvyklá, tak mám strach, že se to nějak pokazí. Ale dám na tebe @opicka_kiki 😉 😉 a díky jsi skvělá, moc věřím a přeji ti nejkrásnější vánoční dárek 😀 Manžel má radost velkou, ale říkal, že mu to furt nějak nedochází. I když už teď mě pěkně buzeruje "to nedělej, to netahej......." 😀

78marcela
6. zář 2014

@ferginka u tebe to mimodělozni rozhodně není. U toho se embryo hnízdí pomalu, takže čárku bys viděla třeba až 14.den. A pak tam hcg roste pomalu, méně než dvakrát za tři dny. Takže to u tebe taky nehrozí, protože čárky jak píšeš, sílí krasne. Takže se hod do klidu, prostě jsi jasná tehule.
Za to u mě včera a dnes čárky nic moc, takže budu sílet já celý víkend než se dostanu na krev.

ferginka
6. zář 2014

@78marcela díky za povzbuzeni 😉 a jaký děláš testy? Furt stejný? Piješ hodně? Někde jsem četla, že na sílu čárek se nedá až tak spolehát, že taky záleží, jak moc máš ředěnou moč......stačí víc pít s proužek je hned světlejší.......a jedna holčina psala, že ponořila několik testů zároveň a na každém byla ta čárka o kousek jiná.........nechceš nám sem hodit foto?

delfi75
6. zář 2014

@pbuc ahoj, tak budeme bojovat spolu?

delfi75
6. zář 2014

@78marcela marcelko, ty testy už nekupuj,ať zbudou v lékárnách i na nás !😀 moc na tebe myslím! Pátek je za chvíli...

pbuc
6. zář 2014

@delfi75 Ahoj jojo určitě, v listopadu se to povede😀

delfi75
6. zář 2014

@pbuc tak to je fajn,že nás bude víc 🙂 mně to bude vycházet asi kolem 10+-. A to bude vánočních překvapení 😀

pbuc
6. zář 2014

Já taky tak nějak uvidím podle cyklu, mělo by to být tak 5-10.
@delfi75
Jo snad nám to vyjde a budeme mít krásné vánoční dárečky 🙂

78marcela
6. zář 2014

@delfi75 no ani nechci počítat, kolik jsem už za ty testy dala peněz🙂 ale slibují že už jenom do pátku, jak bude utz v pořádku, tak končím. No a jak nebude, tak vlastně taky.

@ferginka hodím fotky. Včera jsem to vyfotila, dnes pojedu do práce, tak to natahnu do počítače. Já moc nepiju, nevím že bych poslední dva dny více pila. Možná ano, když už bylo hezky a člověk si to ani neuvědomí. Ale nevím.. No v pondělí každopádně půjdu na krev.

78marcela
6. zář 2014

@ferginka
@delfi75 ale tehu příznak tu je, holky, aspoň co se týká únavy. Včera jsem na půl hodiny usnula i odpoledne a večer jsem usnula už kolem desáté, spala jsem do půl šesté a v sedm jsem zase usnula a vzbudila se teď o půl desáté. Což je docela nezvyk u mě. Odpoledne nespím nikdy, pokud nejsem nemocná a běžné mi stačí 6-7 hodin spánku, usínám vždy kolem půlnoci, vstávám o půl sedmé. A teď toto. Do půl desáté jsem nespala aspoň 15 let, když jsem šla na nějakou parbu.

delfi75
6. zář 2014

@78marcela podle spaní bych musela být těhotná pořád 😀

Strana